-
MarLena
Tak już 4 miejsca zostały; p Nieźle..
W sumie najbardziej martwią mnie te pokoje...; / -
Arecky
Według mnie są do przeżycia, łóżko jest, jakaś niby szafa jest i zlew też, da radę przetrwać :P
Ew. można spać na dworze na kocu, też fajna opcja, praktykowane :P -
MarLena
Eee tam jak będzie spoko towarzystwo to to nie będzie miało większego znaczenia; )
No a z tym kocem to dobre wyjście haha, moze skorzystam :D -
Kasia
ja własnie zastanawiam się nad wyjazdem w tym roku do Chorwacji, ale martwi mnie fakt, że znajomi mają zarezerwowane wakacje w inne miejsca i musiałabym jechać sama- co mnie przeraża, ponieważ nie zawsze trafi się osoby, które są wporządku i które przypadną nam do gustu. Jednym słowem - towarzystwo. -
-
Arecky
>Kasia napisała:
>ja własnie zastanawiam się nad wyjazdem w tym roku do
>Chorwacji, ale martwi mnie fakt, że znajomi mają
>zarezerwowane wakacje w inne miejsca i musiałabym jechać
>sama- co mnie przeraża, ponieważ nie zawsze trafi się
>osoby, które są wporządku i które przypadną nam do
>gustu. Jednym słowem - towarzystwo.
Zawsze się trafi ktoś w porządku.
Osobiście nigdy nie jeżdżę ze znajomymi, oni wolą z rodzicami sobie gdzieś pojechać, albo siedzieć w domu całe wakacje i jakoś zawsze trafiam na dobrą ekipę. Czasami aż za dobrą i potem trzeba jeździć gdzieś daleko do nich... -
Kasia
-
Arecky
To miło :)
Do mnie dzisiaj zadzwonili, że będę spał w bungalovach, a nie pawilonie, bo do pawilonu mało chętnych.
No, ale to lepiej. W sumie za tą samą cenę będę miał jeszcze lodówkę; )
Na który termin jedziesz? -
Kasia
-
Arecky
>Kasia napisała:
>na ten co jest w temacie wątku.
>od 24.06 do 05.07 :D
Chyba mały turnus będzie, bo tylko domki są, pawilonów nie ma oO
Niech się więcej osób przyzna, to się w jakiejś knajpie zintegrujemy wcześniej :P -
Kasia
no nie wiem czy ktoś jeszcze tu napisze; )
a turnus to nie wiem czy będzie mały, bo jak byłam w biurze tydzień temu, to tylko 2 miejsca zostały. -
Arecky
Tak, ale z tego co wiem to w tym roku jest na 1 turnusie pawilon hotelowy tylko.
A zazwyczaj był beznadziejy hotel(ten bez łazienek) + domki. Łącznie około 60 osób. Teraz mi się wydaje, że będzie tak z 30, chyba, że ten hotel mega duży jest.
Ogólnie mam nadzieję, że będzie Nas sporo, ogarniętych oczywiście; ) -
Dominiika
hej hej;P
Też jadę na turnus do Chorwacji w terminie od 24.06.::)
Będę z przyjaciółkami.
Mam nadzieję że będzie fajnie.;) -
beti
-
aleksandra.