Obozy i Kolonie BUT Warszawa [4048]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aleksandra.

Cześć, zastanawiam się nad tym obozem bo z tego co widziałam są jeszcze miejsca na 8.08 i 17.08 tylko mam pytanie. Jak tam jest? Czy ktoś kto tam był mógłby powiedzieć jak z dyskotekami? I nie mam tutaj na myśli jakiejś tam hotelowej tylko te na mieście? Dzięękujęę
  • Arecky

Nie byłem w Drveniku, a w Baskiej. Tam jest spoko, ale do Nas przyjechali raz ludzie z Drvenika na imprezę, bo u nich było tak słabo, że woleli zapłacić 50 czy 70 kun za przejazd i się pobawić, bo u nich nie było jak :x
  • aleksandra.

wiesz co ja chciałam do Baskiej ale miejsc już nie ma :x ja i moja świetna organizacja
  • Arecky

A szkoda, ale czasami na ostatni moment się miejsca zwalniają.
  • aleksandra.

albo znajdę z innego biura :)
    ej ej ej w tym 'Pawilon Biokovo' nie ma łazienek w pokoju?; o
  • Arecky

>aleksandra. napisała:
    >albo znajdę z innego biura :)
    >ej ej ej w tym 'Pawilon Biokovo' nie ma łazienek w pokoju?
    >;o

Nie ma. I te na korytarzu są beznadziejne. Byłem tam 3 razy, bo innego wyjścia nie miałem, ale teraz jak można inaczej to polecam te domki, albo te pokoje o wyższym standardzie(hotel ALEM to się chyba nazywa).
    W domkach nigdy nie mieszkałem, przynajmniej nie oficjalnie, ale bardzo przyjemne, w hotelu ALEM mieszkałem w tym roku i było ok.
| |

Grono na temat Biura BUT K.Maziński, który organizuje obozy i kolonie na całą Europe. Piszcie ja...

Fotki

Miejsca grona (0)