-
クルチサイエツク Bogucki
tj w temacie, chce się dowiedzie czy są loozy u nich, mam ochote jechac gdzieś w zime 2008 i nie wiem czy mając 18 będe miał wystarczające swobody! czy puszczają na balety do miasta?? jak jest z piciem alko w hotelach?? -
K.
jedziesz na obóz młodzieżowy więc podpisujesz regulamin, a tam jest, że nie można spożywać alko i różnego rodzaju używek, a także nie można oddalać się od grupy etc.
dlatego skoro jesteś na obozie pod opieką kadry to nie możesz sobie ot tak iść na jakąś impreze do miasta czy coś, ok, w Polsce odpowiadasz za siebie sam, ale tam odpowiadają za Ciebie inni ludzie i gdyby coś Ci się stało to oni poszliby siedzieć.
ale generalnie jeśli chodzi o swobodę na obozach BUT'a to przeważnie jest bardzo duża :)
no i co do alko i innych używek to jedno jest napisane w karcie i w regulaminie, a drugie i tak wszyscy wiedzą co się dzieje :) -
Anonim
-
クルチサイエツク Bogucki
-
-
a.
> Redzi wrote:
>Wszystko zależy od szczęścia. Jak dobrze trafisz to opór
>24h
dokładnie.
-
kimi.
ja jezdzilam z buta juz wiele razy a tylko raz kadra trafila sie srednia... wiec myslac optymistycznie pewnie bedzie spoko :P
ale jesli masz 18 lat to lepiej pojechac ze znajomymi na wlasna reke.. robisz co chcesz, warunki tez mozesz sobie wybrac, a na dodatek wychodzi taniej.. -
ktoś
ja trafiłam na kadre boską;P
''Ja to musze ibuprom wziasc bo nie wystoje na tej dyskotece..''
''Angelika jak bierzesz ibuprom to dzisiaj nie pijesz rozumiano?''
''tak tak prosze pani to ja nie biore''
'':D'' -
Agata
ee to u mnie co innego. slaba kadra mi sie trafila jak nie wiem =/ praktycznie zadnych wiekszych swobod. -
Anonim
a co w wieku 13 lat chcialas isc do najwiekszego klubu o 1 w nocy? i Ci nie pozwolili? dziwne. -
Agata
mhm zauwaz ze razem ze mna na tym obozie byli tez ludzie w wieku 16-18 lat i tez nie mogli nic robic; ]
a tak na marginesie to 15 lat nie 13, czasem warto przejzec profil;))
pozdrawiam. -
Rozi
-
クルチサイエツク Bogucki
Jutro rezerwuje pierwszy turnus w Karyntii w Austrii!!
Piszcie kto jeszcze jedzie!!
tak na marginesie to będzie od 08,02 do 19,02,08 -
Nacik
Ja bym sie na Twoim miejscu zastanowila jeszcze raz porzadnie..
Ciagle zbiorki, gaszenie swiatla o 22...
no ja nie wiem...
;) -
Asiuuu ?
do nas wparowali do pokoju i
"jak może alkoholu nie być w żadnych pobliskich sklepach? wiecie cos o tym?"
"yy nie !"
"ha! to pewnie Niemcy"
i wyszli:)
-
Anonim
-
Pamiś.
być moze w wakacje ja będę opiekunem.; P
jak mnie przyjmą w jakimkolwiek biurze do pracy; P
a chciałabym do Buta;P
oj a ze mną nie bedzie żadnych luzów;P
zajrze wszędzie;P a stać nad Wami bede 24/h; P
i to żaden żart;P -
zawad
-
Nacik
>Pamiś. napisała:
>być moze w wakacje ja będę opiekunem.; P
>jak mnie przyjmą w jakimkolwiek biurze do pracy; P
>a chciałabym do Buta;P
>oj a ze mną nie bedzie żadnych luzów;P
>zajrze wszędzie;P a stać nad Wami bede 24/h; P
>i to żaden żart;P
To daj znac koniecznie wczesniej gdzie sie wybierasz.
Zebysmy wiedzieli ktory turnus omijac z daleka; ) -
♥Sylωusiα♥
ja w wakacje byłam w Bułgarii w Złotych Piaskach-Złoty Róg, mielismy 2 opiekunów... babcie (serio z 60lat min.) I P. Anie (super babeczka )
i tak sie składa ze babcia chciała sobie nas ustawic a wyszlo jej to na odwrót, z Pania Ania i rezydentem (super facet, pod wzgledem charakteru) bylo mozna się zajebiscie bawic, dalo sie dogadac ale wieksze szanse na wygrana sa wtedy gdy cała grupa sie sprzeciwia. chociaz u nas tak byc nie musiało... najlepsze bylo to jak babcia stwierdziła ze my narkotyki bierzemyi kazdy jest po nich na haju i zabronila nam palic ale coz poradzic 3,75/4 byla palacych i kto przegrał?
tak samo bylo z kara dla nas ppo dyskotece (na której byla 2 razy na 30 min z wacikami w uszach) bo nam sie chcialo spac to nas na basen wywaila i po chwili za kare do pokoi... hehe smiesznie. wiem na pewno ze w wakacje znowu zawitam i mam nadzieje ze z ta sama kadrą :D -
K.