Obozy i Kolonie BUT Warszawa [4048]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Płoniu

Wpisywac sie Ci , którzy jadą :P
  • Qbson.

O tylko my jedziemy! A podobno 55 osób ma być...
  • → Michaś;

taaaaak tylko my...
    będzie ostro; p
  • Ola

taaa...już widzę was balujących z młodszymi..;]
  • → Michaś;

i ze starszymi także :]
  • Ola

taaa
  • patrycja

hahahahaha śmiechu warte!
    Mikos i taniec obrzyganiec hahahaha
    sorry ale musiAłam :)
  • Qbson.

Powiem tak (zostałem do tego zmuszony): Ja już widzę ciebie w towarzystwie tysiąca zajebistych mężczyzn, którzy mają ochotę na seks z tobą... Jedzie z nami tylko dwóch młodszych, a z tobą jadą wszyscy twoi byli z wakacji (ok. 20), z których każdy cię już wypróbował... A i skoro to dla ciebie takie śmieszne, to po co chciałaś w ostatniej chwili zmieniać termin? A ty jedź i udawaj bananową princess, chwal się Hummerem (w sumie nie twoim), szpanuj ciuchami ROXY i przesiedź cały ten wyjazd w barze, popijając ciepły napój... Szkoda tylko że Pati z nami nie jedzie, ale cóż.
  • patrycja

Kubuś relax!

a może jeszcze pojade... :)
  • Qbson.

Wiesz bo mnie to zirytowało, bo najpierw jest: O chciałabym z wami jechać, jest super, ekstra! Ja tam nie chce! A później na gronie, chellou, młodsi... Tylko że akurat Alex i Bajer są bardzo spoko, więc nie wiem co chciała uzyskać pisząc tamten post...

A poza tym ja jestem bardzo relaxed... :D
  • → Michaś;

tak kubuś, to smutne ale prawdziwe...;]
    cała ola...
    Patrycja jedno słowo Bbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee!!;p;p
    musisz się ze mnie śmiać ? hy ? :D
  • anna.

...a jak napiszę że też jade to coś wam zmieni... :) ?
    btw. blond koleżanko, widze że mamy wspólnego kolege...; ]
  • Qbson.

No to miło Cię poznać... :D
  • patrycja

O znasz Stasia :)
    ja jak narazie robie wszystko zeby z wami pojechac. podlizuje sie wszystkim z buta xD ale z umiarem!

Przepraszam Tomku... nie chciałam że to wyszlo ze się z Ciebie śmieję!! :)
  • Qbson.

No trochę może z Olą przesadziłem.

Pati to Michał napisał.

Próbuj kogoś namówić do zmiany terminu...
  • Ola

Wiem Kubuś, że ten post jest do mnie...nie komentuje Hummera..i wiesz, że niechętnie mówię na jego temat...Roxy...sory nie moja firma :/?! A nikt mnie nie przeleciał...odpierdol się!
  • Qbson.

Taaaaaaaaaaaaaaaaak... Może trochę przesadziłem, ale mnie zdenerwowałaś.I nigdzie nie napisałem że cię ktoś przeleciał. Napisałem że miałaś dużo chłopaków. Już nie przesadzaj, to był taki żarcik.
  • Juleczka

kochani moi zalatwcie to na prywatnym gronie:P
  • patrycja

>Dzieciak... napisał
    >No trochę może z Olą przesadziłem.
    >
    >Pati to Michał napisał.
    >
    >Próbuj kogoś namówić do zmiany terminu...
    >

ooopssss.! racja sorrry again!
    nie mam głowy dziśśśśś
    PRACUJE NAD TYM, PRACUJE XD
    wysłałam do Buta 3 błagalne listy. są tak wzruszająco żałosne... no ale czego sie nie robi dla wspaniałego towarzystwa! (wcale sie Wam nie podlizuje :P)
  • Ola

jeszcze takie tłumaczenie ...że to nie do mnie...Hummer...nie to fakt nie o mnie..! Każdy dobrze wie ocb..!
| |

Grono na temat Biura BUT K.Maziński, który organizuje obozy i kolonie na całą Europe. Piszcie ja...

Fotki

Miejsca grona (0)