Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

przykre ale chyba prawdziwe
    choć, że się zamknie w poniedziałek to nie wierzę.

http://technologie.gazeta.pl/techno...
  • owca

raczej nie upadnie, mimo tego że ma długi, ten portal jest sporo warty. Ktoś to przejmie
  • Anonim

z pewnością,
    ale mimo wszystko - szykują się duże zmiany.
  • Anonim

jak dla mnie moga sobie odpuscic wszystkie zbedne bajery a'la fejsbuk itp i zostawic same fora.
  • Anonim

grono nigdy nie bylo zajebistym servisem i dalej nie jest... uzywalem go bo nie bylo nic innego i jak widze moja decyzja o wywaleniu wszystkiego z mojego profilu nie byla bledna; P chociaz od czasu do czasu wpadne tu odwiedzic grono z setami i bdg; P

aktualnie facebook bije na glowe kazdy servis spolecznosciowy poprzez integracje z google swietny support przez programy w moim przypadku na macu i iphonie... ale i tak chyba wszystko idzie w strone microblogingu z dostepem do netu 24/7 poprzez komorke i smsy
  • Screwball

To co, przenosimy się na pocisk?; )

pzdr
  • Moo-Moo

pocisk byl najlepszy!

a grono vs. facebook? oczywiscie, ze 1:0 bo grono ma GRONA. i tylko to mnie trzyma przy jakimkolwiek serwisie. nie potrzebuje komentowania fotek, ankiet, super wypasionych gierek i quizow. chce tylko fajne forum z duza iloscia osob. dlatego facebook i jakies microblogi niech sie gonia!
  • Anonim

>Moo-Moo napisał
    >dlatego facebook i jakies microblogi niech sie gonia!

Jak ilość postów dziennie spadnie do 2-3, to zmienisz zdanie :)
    A spada bezustannie :)
  • Mati

pocisk comeback ! <lisc>
  • Anonim

>Moo-Moo napisał
    > chce tylko fajne forum z duza iloscia osob.

Jeszcze obczaiłem możliwość zrobienia forum na facebooku. Da się. Trzeba tylko założyć jakieś konto, dajmy na to Grono Bydgoszcz Hooligans i dołączyć zakładkę "Dyskusje", zaraz obok standardowych zakładek. Działa podobnie do forum; )

No i przy okazji kłizy, gierki, zagadki, pierdołki, fotki, statusiki i jutupki :)
  • Anonim

>Moo-Moo napisał
    >pocisk byl najlepszy!
    >
    >a grono vs. facebook? oczywiscie, ze 1:0 bo grono ma GRONA.
    >i tylko to mnie trzyma przy jakimkolwiek serwisie. nie
    >potrzebuje komentowania fotek, ankiet, super wypasionych
    >gierek i quizow. chce tylko fajne forum z duza iloscia osob.
    >dlatego facebook i jakies microblogi niech sie gonia!

ok prywatne grona daja rade ale np na moim i mojich znajomych jak kiedys gadalismy codziennie tam to teraz ilosc postow wynosi prawie ze zero... ankiety fotki to dla mnie tak naprawde dodatek chodzi o komunikacje pomiedzy ludzmi nie koniecznie przez strone ale uzywajac np telefonu gdzie facebook ladnie podaje cala liste znajomych wraz z kontaktem albo opcje chatu kurwa aplikacja facebooka ladniej wyglada niz moje normalne kontakty na iphone...

co do microblogingu twitter miazdzy pod wzgledem mozliwosci promocyjnych np majac klub bym go uzywal napewno jako jedno z glownych zrodel komunikacji z klientami informujac ich o dresscodzie promocjach lienupach imprezach zaproszeniach itd. dje moga uzywac go jak rysiek hawtin podawac na bierzaco tracki jakie graja dla mnie rewelacja chociaz dla polski moze to byc jeszcze za wczesnie
  • Moo-Moo

>TV napisał
    >No i przy okazji kłizy, gierki, zagadki, pierdołki, fotki,
    >statusiki i jutupki :)

no prosze cie!
    gdyby nie grona tematyczne to w ogole bym sie do grona nie zapisal. tylko to mnie tutaj trzyma. a korzystanie z jakiegokolwiek serwisu spolecznosciowego, ktory tej opcji nie posiada mija sie dla mnie z celem (i to ma byc GLOWNA opcja a nie jakies zabawy w zakladanie kont i dolaczanie zakladek) zagadki pierdolki fotki.. ejjjj to nie sa opcje dla nastolatek???
  • siemanko szeryfie tu ojajego!

grono jest z dupy!
    wracajmy na pocisk!
  • Anonim

pocisk <lisc>
  • Anonim

>Moo-Moo napisał
    >gdyby nie grona tematyczne to w ogole bym sie do grona nie
    >zapisal. tylko to mnie tutaj trzyma.

Poczekaj, aż sam ze sobą będziesz rozmawiał :)

>a korzystanie z
    >jakiegokolwiek serwisu spolecznosciowego, ktory tej opcji
    >nie posiada mija sie dla mnie z celem (i to ma byc GLOWNA
    >opcja a nie jakies zabawy w zakladanie kont i dolaczanie
    >zakladek)

Grona tematyczne dawno temu przestały być główną funkcją Grona. Zdjęcie ich z głównego panelu powinno Ci coś w tym temacie podpowiedzieć :)

>zagadki pierdolki fotki.. ejjjj to nie sa opcje
    >dla nastolatek???

Na gronie też są te opcje dla nastolatek i Ci to nie przeszkadza. Takie same, tylko o wiele gorzej zrealizowane.
  • Moo-Moo

dla mnie to wszystko proste - sa grona, jest TV i Piko, walczymy dalej :)
    nie ma gron, nie ma TV i Piko - olewamy i przenosimy sie tam gdzie
    wygodniej. na razie na fejsbuku malo wygodnie z forum wiec siedzimy tutaj..

ale i tak prosze o reaktywacje pocisku :)
  • signs of hope

go go pocisk :D
  • Sowa

grono.net dobre bo polskie lać na facebooka to juz myspace nie wystarczy?
    matko boska co za czasy a niedawno to sobie komórke z aparatem kupilem a co dopiero teraz mam na czata w komorce wchodzic i patrzec kto z moich znajomych olewa zycie i jest online
  • bani vel banano

chuj tam, pierdolicie. najlepsza jest nk.
  • Anonim

no racza :D :P
    po pocisku grono stalo sie jedynym miejscem gdzie mozna znalezc info o tym co sie dzieje w bydgoszczy i jak sie udaly imprezy itp. na fejsbuku wszyscy siedza ale nikt ze soba nie rozmawia, a opcja "like" juz zupelnie zwalnia z jakiegokolwiek wysilku wymyslenia komentarza!!