Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Twardy

Witam.
    Poszukuję noclegu w Bydgoszczy na 1 noc 23/24 września. Moglibyście coś doradzić? Tak do 35zł/os. Oby tylko się przespać... Najlepiej gdzieś niedaleko dworca PKP. Znalazłem schronisko młodzieżowe, ale tam oddzielnie kwaterują osoby płci przeciwnej, a będę z dziewczyną :P Studenci.
    Z góry dziękuję za jakieś informacje.
  • Piko

na dwrcu pkp jest hotel agat<?> nie pamiatam jak sie nazywa, tam wlasnie osoba ok35-40zl , kawalek dalej na ulicy ludwikowo tez jest taka opcja, i na dworcowej doslownie dwie minuty od pkp jest dom akademicki , tak sie zwie , toc hcyba najtansze opcje w bydzi. pozniej zostaje hotel logan ale tam trzeba juz podjechac busem pare przystankow na ul siedlecka tam preferuja znizki dla studentow i w tych grniach 35-40 powinnes sie zmiescic bez ziewania
  • wiewiora

Moja siostra pracuje w Schronisku Młodzieżowym, możecie spokojnie wziąć 2-osobowy pokój za 35 zł, bo 1-osobowy jest za 50zł+jeżeli śpią 2 osoby to z dopłatą 20zł=70 zł...
    Gdybyście nocowali w np. 6-osobowym pokoju to już byście byli rozdzieleni,ale tak nie ma problemu. Warunki są ok i mała kasa dlatego polecam;)
  • Kej.

hotel Bohema
  • Twardy

Wybrałem schronisko młodzieżowe i nie żałuję :) Warunki naprawdę na wysokim poziomie. Niektórym mogą przeszkadzać reguły - trzeba wrócić do 23, nie można przebywać w schronisku od 10 do 17. Mi akurat to wszystko nie przeszkadzało, bo spędziłem tam tylko 1 noc.
    Schronisko wybrałem z wygody - bardzo blisko PKP.
    Hotel Agat - jest drogi...
    Dom akademicki - brak miejsc
    Hotel Logan - nie tak drogo, ale kawałek od dworca i starówki

BTW strasznie pusto u Was w Bydgoszczy wieczorami :/
  • Mati

musiales jakos trafic w trefny wieczor normlanie to tu jest pelno lduzi imprezy po klubach chodza z jednego wychodza ida do drugiego clubbing cala noc !!
  • rudie Snowy

szczerze mówiąc to kolega nad Matim ma rację, jakoś pusto w ogóle od zawsze w tym mieście. przynajmniej tak mi się wydaje. albo ja na przyklad chodze nie tymi scieżkami co trzeba.
  • Anonim

>Twardy napisał
    >BTW strasznie pusto u Was w Bydgoszczy wieczorami :/

Bo my się uczymy, a jak już się skończymy uczyć, to szybko idziemy spać, bo na rano do pracy.