-
Psycho-Maniak
Siemanko!
Jesli znasz kogoś kto zajmuje sie VJ'ką lub sam jestes VJ'em i uważasz, że masz ciekawe wizje na klimatyczne show i co najwazniejsze chcialbys wybiedz ze swoją pracą tez poza scenę elektroniczną jako członek zespołu, daj mi znać tutaj lub prywatnie:)
Nowy material przybierze forme podobna do ostatniego singla ''Programmed Cell-Death'' wiec proponowalbym sie skupic bardziej na tym tracku.
ZAPRASZAM NA http://www.myspace.com/vidianband
pzdr -
Anonim
generalnie spoko temat ale jesli chodzi o vjke w takim klimacie to znam chyba tylko jedna osobe na tripzonie. 2 sprawa ze na koncertach chyba z gory sa ustalone numery jakie sie gra wiec nie za bardzo potrzebny jest vj wystarczy sobie postawic kompa wraz z przygotowanym materialem -
Anonim
Nikonie, przy okazji pogadamy i spróbuję Ci przedstawić opcje, które będą tego jednak wymagały i będą miały sens. -
bani vel banano
dopóki nie wlazłem na link majspejsa, to skojarzyłem nazwę Vidian z zespołem weselnym i myślałem, że to chodzi o jakiś nowy wizualno-artystyczny pomysł/projekt dyskdżokejów... lol -
-
Psycho-Maniak
-
1coffeenosugar
fajna muza. wizuale jako mroczny industrial, walki wikingów i w ogóle norse czy cyberpunk???? i w ogóle mroczne mruganie cz/b. koleś z mikrokina jest dobry w te klocki, tak mi się skojarzyło. jego estetyka masek i w ogóle mroku by pasowała :D -
Psycho-Maniak
industrial, mruganie i cyber punk spoko, wikingów zostawmy jednak kapelom heavy metalowym hehe:) Jak na razie mamy jedna chetna osobe i zobaczymy jak ukula sie wspolpraca... Jakby co czekamy na namiary na privie od osob zainteresowanych:)
Problem polega na tym ze nie znamy osobiscie takich ludzi i liczymy na waszą pomoc...:]
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne