Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piko

Wszystkich zwolenników cięższych odmian drum'n'bassu (nie liquidowych ; ] ) zapraszamy już 29 stycznia na cykliczny, coroczny Gargameling . Bedzie to już 6 edycja tego eventu .Tym razem specjalnymi gośćmi będę dwie damy rodem z miasta Krakowa : PUSH i ROXXX . Obie wspólnie warszawianka dj mika tworzą formacje threesome divas. Ponadto dodatkowa atrakcja będzie występ długo niewidzianego za konsoleta w Bydgoszczy na co dzień przebywającego na emigracji w pogoni za chlebkiem , członka formacji klita dj ‘a Banana F . sprawdźcie to !

muza : Drum n Bass , Ragga Jungle

*** PUSH - Threesome Divas/ Kraków **
    *** ROXXX - Threesome Divas/ Kraków **

PIKO - Klita
    BANANA F - Klita
    PONK - Klita

start: 21.00 wstęp : 10 pln/ po 22 - 15pln
  • Piko

PUSH

Push (czyli Iga) występuje za deckami od 2002 roku. Jej profesjonalny mixing połączony z perfekcyjną selekcją utworów rozpala dancefloor do czerwoności. Poza tym urzeka swym tajemniczym wyglądem. Inspirowana twórczością takich nazwisk, jak Teebee, Calyx czy Klute prezentuje tzw. "ciemna strone" drum'n'bassu. Push pochodzi z Katowic a mieszka w Krakowie, gdzie działa w ABSURD SQUAD. Wraz z Mc Jean -Żanetą Luberą wokalistką jazzową tworzy damskie duo pod wdzięczną nazwą Lazy Bitches. Jak sama nazwa wskazuje owe dziewczęta są leniwe i ponętne, a na scenie bezkonkurencyjne. Słodki głos Jean jest wyśmienitym uzupełnieniem mrocznych, przestrzennych setów Push. Zaiste rozkosz dla oczu i uszu. Push ma za sobą dziesiątki imprez w całym kraju i za granicą (w Czechach, Niemczech, Litwie, Holandii i Wielkiej Brytanii). Można było ją usłyszeć na antenie londyńskiego drumandbassowego radia LIFE fm jak również w nietypowych miejscach takich jak Festiwal Filmowy w Kazimierzu nad Wisłą czy w tramwaju jeżdżącym po Krakowie na ekskluzywnej imprezie Drum the Tram. Push wraz z Roxxx są rezydentkami drumandbassowych imprez w klubie CARYCA w Krakowie.
    Strona DJki -> http://www.myspace.com/push_dj
  • Piko

ROXXX

DJ ROXXX swoje pierwsze kroki za DJką stawiała w 1994r. u boku swojego ojca, który swego czasu rezydował w śląskich klubach takich jak "PANORAMA","QUEEN","NEW YORK" czy "BALATON". Nie w głowie było jej "normalne" dorastanie u boku swoich rówieśniczek bawiących się lalkami. Ona wolała śledzić muzyczne poczynania ojca. Już wtedy poczuła szatańskie powołanie, w którym muzyka miała być nieodłącznym elementem jej życia. Kolejnym jej krokiem była organizacja koncertów w Bielsku-Białej. Dzięki niej odbył się po raz pierwszy koncert składu hip-hopowego MOR.W.A. a następnie PCP, FIRMA. "Rozwój B-B pod katem muzycznym był niewystarczający. Jej nieokiełznana dusza chciała czegoś więcej więc postanowiła sięgnąć głębiej - w mroczne zakamarki drum’n’bass’u aby potem rozgłosić je wszystkim. Jej upór i zaangażowanie we wszystkim co robi doprowadziły już wielu o szybsze bicie serca. Założyła kolektyw "PLUG & PLAY" z Dj VADEREM, który ma na celu promowanie muzyki oraz organizacje eventów muzycznych na większa skalę. Jej piekielną duszę oraz demoniczne tchnienie można poczuć w granych przez nią setach. Folia Concept Club była kolejnym miejsce które nie mogło uchronić się przed jej demonami-dnb. Rozpoczęła cykl imprez "DEEP NOISE", podczas których towarzyszyli jej w zmaganiach Absurdowe osobistości.
    Strona DJki -> http://www.myspace.com/roxxx_plug_a...
  • Anonim

obecna ! :D
  • sKONczony

dupy i Banana F dobrze
  • Piko

przypomnę ze seta po długiej nieobecności na scenie bans zagra książę bydgoskich nieruchomości Grg aka Gargamell
  • Piko

dodam ze na tej imprezie jest juz rpzniesiona scena w inne miejsce , co mam nadzieje wpłynie lepiej na akustykę w sali
  • achra

no no juz odliczamy.....
  • ivon.ka

a promocje urodzinowe piko;p
  • Paku

przynosisz cukierki; D
  • ivon.ka

>Paku napisała:
    >przynosisz cukierki; D

nooo jahaaa tak jak w podstawowce; D zawsze nosiłam;p huuehue
  • achra

a no pamiętam były cuksy hihihihihihihih :)
  • Push

straszliwa choroba mnie zmogła, że aż przyjechać nie mogłam :(
    Wielkie sorry :(((
    Mam nadzieje, że balet mimowszystko się udał i a mojego seta nadrobimy soon!