-
Elżbieta
Witajcie !!
Spragnieni odmiany? SPRAWDŹCIE NAS i odmieńcie swoje codzienne menu - zamowienia
przyjmujemy od pn - sob od 11:00 - 01:00 .
Dodatkowo każdego dnia danie launch'owe za jedyne 12,99 pln - o szczegóły
pytajcie operatora!
ORGANIZUJEMY IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE ORAZ ŚWIADCZYMY USŁUGI CATERINGOWE.
italy2go
ul.Gdańska 49
Bydgoszcz
tel. 721 36 3000 / (52) 321 59 90
DOWÓZ GRATIS !!!!!! Ceny już od 5,99
menu na http://www.italy2go.p -
vonsko
-
Elżbieta
-
Piko
-
-
Anonim
-
bani vel banano
>eee tam nie ma to jak domowa kuchnia, najtaniej i najsmaczniej :)
no raczej! ja już rzygam tymi wszystkimi pizzami na wynos.. Mdli mnie ostatnio już na widok samego pudełka..
Ale.. domowe gotowanie przecież już nie w modzie.. teraz tylko cateringi, dowozy do domu.. lenistwo usprawiedliwiane niby brakiem czasu.
Moją wiarę w domowe gotowanie zabiły ostatnio pewne kobitki z działu telemarketingowego PF. co się większość ze sobą zgodziła, że na wigilię i święta żarcie zamówią...
Baby do garów! Albo jak nie potraficie, to wpuście tam facetów. Niejednego znam co przyrządza genialne potrawy.
I osobiście nie cierpię wymówek, że niby nie ma czasu w tym wieku na samodzielne "pichcenie" - pierdolenie dla pierdolenia i tyle!; )
Dobrze, że moja Kobieta uwielbia gotować i robi to z sercem i smakiem :* -
bani vel banano
oczywiście nic do powyższej jadłodajni nie mam - tejże nie próbowałem i nie oceniam. Piszę ogólnie offtopowo w trafnym chyba temacie :) -
Anonim
no ja osobiscie rzadko lubie jadac na miescie, bo najczesciej i tak jestem zawiedziona i jeszcze musze za to placic. niemniej manekina czy greenwaya chetnie odwiedzam dwa razy w roku.
ale odkad odkrylam milosc do gotowania, to nawet w chwili najwiekszego lenistwa wole zrobic cos na szybko niz zamowic jakiegos kolejnego niezdrowego take awaya. -
Michał Bydgoszcz
tak oglądając stronkę www trudno powiedzieć że tylko pudełko na pizze..
zdrowe sałatki do domu?? za darmo dowóz???
domowe makarony..
a jednak odmiana :) -
Piko
>martax2 napisała:
>no ja osobiscie rzadko lubie jadac na miescie, bo
>najczesciej i tak jestem zawiedziona i jeszcze musze za to
>placic. niemniej manekina czy greenwaya chetnie odwiedzam
>dwa razy w roku.
>ale odkad odkrylam milosc do gotowania, to nawet w chwili
>najwiekszego lenistwa wole zrobic cos na szybko niz zamowic
>jakiegos kolejnego niezdrowego take awaya.
a ja lubię żreć na mieście ( nie mowie tu o jakiś pizzach czy hamburgerach) ale na dobre jadło grosza nie skąpie , dobrze mieć podane ladnie i apetycznie wyglądające jedzenie pod mordę ze tak to nazwę , a robione w domku to swoja droga , nie lubię przedewszytkim gotwac tylko dla siebie . samo łażenie po restaurcjach to dla mnie przyjemność :))) -
Screwball
>bani vel banano napisał
>>eee tam nie ma to jak domowa kuchnia, najtaniej i
>najsmaczniej :)
Też uwielbiam z moją kobitą popichcić, ale często nie ma do tego warunków. W I2G bardzo fajne makaroniki mają, zamawiałem już nie raz, chociaż czasem ciężko się dodzwonić. Chyba przez miesiąc nikt tam nie odbierał. Mam nadzieję, że teraz już nie będzie takiej ściemy.
A co do taniości - wprawdzie nie na dowóz, ale chyba najtańszy makaron w mieście można zawinąć w Pesto - między jedynką i McDonaldem na placu eee Wolności chyba (Zawsze mi się te place pierdolą)? Wprawdzie wybór niewielki ale na pewno smaczne i porcja kosztuje 5 zeta!
pzdr -
Anonim
>Piko napisał
>>martax2 napisała:
>>no ja osobiscie rzadko lubie jadac na miescie, bo
>>najczesciej i tak jestem zawiedziona i jeszcze musze za to
>>placic. niemniej manekina czy greenwaya chetnie odwiedzam
>>dwa razy w roku.
>>ale odkad odkrylam milosc do gotowania, to nawet w chwili
>>najwiekszego lenistwa wole zrobic cos na szybko niz
>zamowic
>>jakiegos kolejnego niezdrowego take awaya.
>
>a ja lubię żreć na mieście ( nie mowie tu o jakiś
>pizzach czy hamburgerach) ale na dobre jadło grosza nie
>skąpie , dobrze mieć podane ladnie i apetycznie
>wyglądające jedzenie pod mordę ze tak to nazwę , a
>robione w domku to swoja droga , nie lubię przedewszytkim
>gotwac tylko dla siebie . samo łażenie po restaurcjach to
>dla mnie przyjemność :)))
co do restauracji to owszem, przyjemnie od czasu do czasu, szczegolnie przy specjalnych okazjach. jednak zbyt czesto bylam zawiedziona jedzeniem w roznych niezwykle wytwornych i pieknie wygladajacych miejscach (trafialy sie nawet brudne widelce, resztki jedzenia na krzesle itp) aby to uwielbiac. za to ladnie podac mozna sobie rowniez w domu jesli ktos bardzo chce :)
aha i jeszcze jedno - troche zniechecilam sie do publicznych jadlodajni po obejrzeniu filmu "kelnerzy" :P:P -
manioL
>italy2go italy2go napisała:
>www.italy2go.pl
jestem zadowolony, całkiem całkiem smakowało :) ilosc oraz cena spoko
POLECAM -
achra
-
księciunio
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne