-
Ricky Fitts
Hej! W Bydgoszczy zamieszkam od października z racji kontynuowania mojej edukacji; P Co powinienem zobaczyć? Gdzie bywać? Napiszcie co nieco o fajnych miejscach, ciekawych wydarzeniach itp. Piszcie co chcecie :) Dzięki. Pozdrawiam. -
Anonim
koniecznie idz do imperium dzwieku, mili ludzie , fajny wystroj :DD , spokojny klimat , napewnio sie znajdziesz :D
pozdr.
-
astro disco
hehehhe... tak tam na pewno znajdziesz przyjaciol, oni Ci juz reszta pokaza :D -
Anonim
to zalezy co lubisz, co Cie interesuje....
ale mysle ze imperium to nie miejsce dla Ciebie
jezeli chodzi o zwiedzanie:
powinienes koniecznie zobaczyc malownicze zakatki starego rynku jak rowniez wyspy mlynskiej, przejsc sie najdluzsza, reprezentacyjna ulica Gdanska(dzis ma swoje swieto!), pomachac panu "przechodzacemu przez rzeke", oblukac zabytkowe spichrze, przytulic sie do pana podroznika na rogu gdanskiej i dworcowej...reszte dopisze pozniej...bo sie zmeczylam - tyle tego jest; ):P
<lol> bedzie dobrze!! -
-
Laaura
W Bydgoszczy nic nie ma wiec Twoj wybor co do kontynuowanai swojej edukacji byl zly :P -
astro disco
-
Laaura
19 lat mieszkania w Bydgoszczy a rok w 3miescie i nie ma porownania :P -
barbórka:D
tez od października zaczynam w tym mieście studia i nie uwazam aby to był taki zły wybór:) co prawda widzialam ładniejsze miejsca a zdania ludzi sa podzielone ale sadze ze to zalezy od podejscia....jestem optymistka a trójmiasto to komercha pozdro:) -
Laaura
No w wiekszosci tak, ale przynajmniej jest co robic, a ja nie mowie o molo w sopocie czy starowce w Gdansku (ktora jest zreszta super cokolwiek by o niej nie mowic), ale mowie o Kamiennej Gorze o Bulwarze w Gdyni, o super parkach i w ogole... a w Bydgoszczy jest kul jak sie jest mlodym i dopiero wchodzi w swiat dorosly bo wtedy sie wszytkim zadowolisz i cieszysz sie ze w ogole gdzies mozesz wyjsc i nie narzekasz, ale jak sie jest juz starszym to lipa bo klubow fajnych nie ma, komunikacja droga i niezsynchronizowana, brudno, fajnych sklepow brak a poza kilkoma kierunkami to kompletna kicha na uczelniach!!! -
zalezy do czego sie dazy...ja tam nie wspone juz o dziurze z ktorej ja uciekam bo tak to wogole mojego kierunku nie ma jest tylko0 jedna politechnika ktora nic mi nie moze zaoferowac wiec gdzie mam jechac:) co prawda nie uwazam ze wszystko mnie zadowoli ale wole nie marudzic bo po co..?? -
Ricky Fitts
Zgadzam się z Tobą Barbórka :) Ja przeprowadzając się do Bydgoszczy chcę uczynić z niej w moim mniemaniu najpiękniejsze miasto świata, dostrzegać coś pięknego, a coś jest na pewno :) A jak się okaże, że jest rzeczywiście tak nieciekawie to na pewno coś zorganizujemy; P Pozdrawiam. -
ulala
Ja też od października idę na studia do Bydgoszczy, na Akademię Muzyczną (jest jedną z lepszych w Polsce...). Będąc na wstępnych zdążyłam trochę zwiedzić miasto i bardzo mi się podoba. Nie ma co narzekać... Pozdrawiam :) -
Anonimowa
Ja w bgd mieszkam juz 18 lat i zawsze mi się to miasto podobało:) Laura szukaj pozytywów,a nie negatywów ,a bdg stanbie się całkiem przyjaznym miejscem:)
A tym,którzy dopiero co poznają miasto proponuje spacer po nim spokojna nocą :) -
NoirDesir
Jeśli lubisz filmy, do tego niekoniecznie całą tę komercyjną papkę oferowaną przez multipleksy to Adrię polecam :o) -
Anonim
a na jakie studia Barbórka i Ricky pomykacie, bo a nuz sie spotkamy;) -
Laaura
Co do spokojnych nocy to nie musicie za dlugo szukac bo u nas w Bydgoszczy ruch o 20 jest taki mniej wiecej jak o 3 nad ranem w 3miescie!!! W Bydg. wszystkie oce sa spokojne!!! Ale to moje miasto i jakby nie patrzec mam z nim wiele wiele wspomnien i chyba nawet je lubie!!! CO nie zmienia faktu ze kicha totalna :)))) -
Anonimowa
Jak to kicha totalna to czemu o nim nie zapomnisz? zero lokalnego patriotyzmu,zero:P -
Gozer
ja tu mieszkam 23 lata od czasu do czasu zdarza mi sie narzekac ze nie ma gdzie pojsc bo miejsca sie przezyly i przejadly a nowo otwarte jakos mi nie pasuja ciagle te same kluby i te same twarze w nich goszczace ale poco zrzedzic jestem tu codziennie i bede podejrzewam jeszcze troche wiec nie bede narzekal przyzwyczailem sie i tyle i zostaje zyc nadzieje ze bedzie lepiej a jak wiadomo nadzieja matka glupich wiec mowcie mi bracie :P -
ide na fizjotarapie na Akademie Medyczna:) jestem dobrej mysli i nie musze szukac pozytywów bo juz widziałam ładne miejsca :) juz sie nie moge doczekac 2-go pazdziernika i pierwszych zajec. martwi mnie tylko sprawa kwaterki jakiejs bo narazie mam akademik ale strasznie zdzieraja:/ to wszedzie tak jest?? -
self-starter
Ja już rok w Bydgoszczy przeżyłam i.... był to jeden z najlepszych w moim życiu :D Fakt że raz- dwa w miesiącu ale..... (studia zaoczne AM)
Tu jest taki klimat że chce sie żyć, a ludzie są poprostu zajebiści :))))
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne