-
warkoczanka
:/ jak juz kiedys pisalam gdzies tam wczesniej... rodziny i mordy sie nie wybiera... a co do reasona to ja tam wcale nie uwazam, ze on jest szpetny czy cos... baardzo fajny facet z niego; ) i znowu mam zwale z Ciebie Bartku... Dawidowi na pewno bedzie strasznie przykro, ze sie Tobie jakze przystojny oszalamiajacy Bartku nie spodobal uhh... Uwazam, ze w ogole poruszanie spraw takich jak wyglad kogokolwiek jest hmm... wrecz puste:/ -
astro disco
hehe.. no starsznie smutno mi sie zrobilo, wresz kurewsko mozna powiedziec... buuuhehehe... stary co Ty co chwile sie tak mnie czepiasz, spodobalem Ci sie czy co? a moze masz jakies kompleksy? stary idz do psychoterapeyty, ja nie potrafie Ci pomoc.
pozdro!
-
Anonim
halo muchy!! :P no POCISK wczoraj byl przedni zwlaszcza ze PENDULUM lecialo dosc czesto :O)))
co sie czepiata reasonika to mily sympatyczny mlody czlowiek dajcie mu spokoj :P
pozdrawiam do nastepnego Pocisku -
Anonim
a łon pod sciana podobno
pozdro pozdro, nie ma co dobra bibka dramenbejs chodzi o ten klimat
pozdro pozdro -
-
Anonim
reazon no mam kompleksy, kurcze, rozgryzles mnie chowam glowe w piasek, odwieszam klawiature na kołku. Wybacz, sista jak ci mnie żal to daj na hospicjum, bedzie spoko:) Pozdro Mongoł...Haa jestem pusty haa:) feel so empty....
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne