Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • o

jest ktos?
  • Grono.Net

ja tam kiedys chodzilem :]
  • vincevelux

pewnie ze tak

nawet sie szykuje 10 lecie maturzystow
    rocznik 76!
  • Grono.Net

hehe ja zdawalem 5 lat temu... ale Switalskiego, Wojt i Fryce pamietam, jakbym wczoraj mial z nimi zajecia :]
  • Paa-Pao

a ja tam chodze:] szkoła świetna ludzie jeszcze fajniejsi badzo mi sie podoba chyba pierwszy raz w zyciu dokonałam naprawde słusznego wyboru :] pozdro
  • Anonim

ja też tam chodziłem:D

racja, świtalski to był świetny koleś. no i jeszcze niezapomniana pani od polskiego. i wojciech, mój wychowawca:)

• Anonim

hehe, i ja tam chodziłam:) profil z rozszerzonym francuskim:) wychowawca- of kors Joachim;)
  • Kisza, morduchno!

ej fryca byl zajebisty, na poczatku wkurwiazjacy bo duzo wymagala, ale ogolnie spoko facet.
    ale switalski, to cholerny skurwiel, izela to samo suuuuuuuuuuka... :/
    bonk od fizyki za to tez dobrze wspominam :)
    ale ogolem to 3LO to byl moj najgorszy wybor w zyciu :/
  • Anonim

ja swego czasu tez tworzylem historie tej szkoly przez 4 lata... ale nie bede rzucal nazwiskami ... mialem swietna ekipe wiec te czasy wspominam wysmienicie.. szkoda ze one juz nie wroca
  • Paa-Pao

pierwszy raz spotykam sie z tum ze komus sie nie podoba w 3 mnei teraz uczy wojciech i mialam u niego od poczatku przesrane bo mam takie samo nazwisko a z fizyki jestem glomb i juz mam same lacze a switalski wyzwał mnei jzu nie raz od mutanta i oczywiscie cała klase chyba ze 100razy od głupkow i idiotow norma :]
  • tomkowal1

Wojciech to swietny gosc :] najlepsze sa jego przemyslenia filozoficzne czasem fajnie jest go posluchac:) a swital to dupek z zartami ktore nikogo nie smiesza, szczegolnie jak jezdzi po ludziach. ale w maju bye bye 3 lo
  • Paa-Pao

a ich obydwóch nie obdazam jakimsc szczegolnym uczuciem... znam ich bo musze
  • Anonim

wypada się dołączyć. ja jestem absolwentem III LO. Matura 1999!