-
o
-
Grono.Net
-
vincevelux
-
Grono.Net
hehe ja zdawalem 5 lat temu... ale Switalskiego, Wojt i Fryce pamietam, jakbym wczoraj mial z nimi zajecia :] -
-
Paa-Pao
a ja tam chodze:] szkoła świetna ludzie jeszcze fajniejsi badzo mi sie podoba chyba pierwszy raz w zyciu dokonałam naprawde słusznego wyboru :] pozdro -
Anonim
ja też tam chodziłem:D
racja, świtalski to był świetny koleś. no i jeszcze niezapomniana pani od polskiego. i wojciech, mój wychowawca:)
-
Anonim
hehe, i ja tam chodziłam:) profil z rozszerzonym francuskim:) wychowawca- of kors Joachim;) -
Kisza, morduchno!
ej fryca byl zajebisty, na poczatku wkurwiazjacy bo duzo wymagala, ale ogolnie spoko facet.
ale switalski, to cholerny skurwiel, izela to samo suuuuuuuuuuka... :/
bonk od fizyki za to tez dobrze wspominam :)
ale ogolem to 3LO to byl moj najgorszy wybor w zyciu :/ -
Anonim
ja swego czasu tez tworzylem historie tej szkoly przez 4 lata... ale nie bede rzucal nazwiskami ... mialem swietna ekipe wiec te czasy wspominam wysmienicie.. szkoda ze one juz nie wroca -
Paa-Pao
pierwszy raz spotykam sie z tum ze komus sie nie podoba w 3 mnei teraz uczy wojciech i mialam u niego od poczatku przesrane bo mam takie samo nazwisko a z fizyki jestem glomb i juz mam same lacze a switalski wyzwał mnei jzu nie raz od mutanta i oczywiscie cała klase chyba ze 100razy od głupkow i idiotow norma :] -
tomkowal1
Wojciech to swietny gosc :] najlepsze sa jego przemyslenia filozoficzne czasem fajnie jest go posluchac:) a swital to dupek z zartami ktore nikogo nie smiesza, szczegolnie jak jezdzi po ludziach. ale w maju bye bye 3 lo -
Paa-Pao
a ich obydwóch nie obdazam jakimsc szczegolnym uczuciem... znam ich bo musze -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Miejsca grona (4)
-
Magnetic 4 Dworcowa, Bydgoszcz
-