• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

gdzie mozna sobie wyjsc i fajnie spedzic czas (wieczorkiem?? )zaprzeczcie, ze bydgoszczanie siedza duzo w domach i nie chcą wychodzić, zaprzeczcie, prosze :P :))
  • Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu

zaprzeczam ... czesto z psem wychodze
  • Anonim

no no no :D :))
  • .soMeone. .

noi nastepny temat o narzekaniu na nasze miasto moze cos bardziej optymistycznego wreszcie ktos by napisal
  • Bachi

Ja ze znajomymi wybieram się do tripa. Dlaczego tak narzekacie na bdg?? Ja uważam, że każy znajdzie w tym mieście coś fajnego dla siebie. Czego oczekujecie wy pesymiści?? Klubów jak w Wawie?? Wtedy narzekalibyście na ceny(standardzik 8zl). Byłyby posty w stylu-nie mamy się gdzie bawić tutaj, bo niby za co?? Nikt wam nigdy nie dogodzi. A w tripie dzis od 21-22 browarek za 2 zł hehe. Pozdrawiam realistów i optymistów. Elo
  • Anonim

ah tam zaraz...!! ja tylko pytam. Najgorzej to ogarnąc ekpe, reszta jest ok; ))
  • astarotaa

czemu mam wrazenie ze wszystkich w przedziale 20-30 ogarnęłą depresja???
    i tylko narzekaja,narzekaja a ja w sumie razem z nimi( krzywy uśmiech)
  • Anonim

stoLica wcale nie jest taka droga nie przesadzac prosze
    a piwo za 2 zlote to troche nieporozumienie... siki weroniki nie lubimy nie pijemy...
  • Anonim

z tymi sikami, to czesto w klubach sobie rozwadniają,= ... aha', i ta deprecha to nie tylko 20-30 :)) (chygA ) .... :))
  • Anonim

dlatego spozywam juz tylko butelkowe w knajpach jesli jest to mozliwe...
  • .soMeone. .

tylko ze nie czesto maja
  • Anonim

oj, mają własnie ze ostatnio mają
  • Voy

Bachi: w Warszawie mozna tez znalezc miejsca gdzie piffko tansze. Idzie sie na warm-up na piwko po 4,50, pozniej juz jednak gorzej. 8 PLN to raczej ten nizszy przedzial. Cent w klubach zaczynają się raczej od 9,00 i kończą na 15,00. I nie mowie tu o imprortowanych:)

Fakt, stęskniłem się za bydgoskimi cenami:) Już jutro zabaluje:)) hehehe

A typowo na piffko to znam miejsce gdzie Urquell w promocji 3 PLN kosztuje:)
  • Bachi

Co do piwa za 2pln kto nie chce niech nie pije. Promocja trwa przez godzinkę a nie całą imprezę. Ja ostatnio muszę liczyć się z flotą(bo krucho z nią) a nie chcę przez to rezygnować z pianki. W poniedziałek dochodzi do tego niezła atmosfera w t. A co do wawy- jeśli mówimy o klubach, których zazdrościmy temu miastu, to 8zyli jest tam absolutnym minimum za browar. Wiadomo, że są miejscówki, gdzie jest taniej. Tylko takich miejscówek też jest sporo u nas( a jak dla mnie w Bydzi jest kilka perełek). Pozdrawiam
  • Diabolique

Ja baluję co tydzień (albo i częściej;) w Wiatraczku...Świetna atmosfera,klimat którego nie ma nigdzie, muzyka która mi najbardziej chyba odpowiada spośród wszystkich bydgoskich klubów no i zdecydowanie prostudenckie ceny w barze..ehh, dużo by jeszcze wymieniać;)
  • Bachi

Wiatrak:/ Nie wypowiadam się... Mieszkałem ponad rok na podolskiej i wiem czym on pachnie...ale to tylko moje skromne zdanie.
  • Anonim

czym pachnie?
  • Bachi

Potrafisz czytać?? Wyżej napisałem: "nie wypowiadam się".
  • Anonim

widze po tonie Twojej czcionki, ze srasz sie nieco i irytujesz okrutnie, wiec dlaczego ja nie mialbym troche?

"Nie wypowiadam się..."

- tak, a co to, jezeli nie wypowiedz:

"Mieszkałem ponad rok na podolskiej i wiem czym on pachnie...ale to tylko moje skromne zdanie."

a jednak sie wypowiedziales. dokoncz mysl.

widzisz Bachi, ja nie przepadam za Wiatraczkiem, ale wydaje mi sie, ze i o Twoim ulubionym klubie moge napisac, ze ''wiem czym to pachnie''. I wydaje mi sie, ze mniejszym smrodem tu jednak pachnie Wiatraczek.

aaaa zreszta. swieta sa. laczmy sie w pary kochajmy sie, pis laf, anielskie wlosie i mandarynki. pozdr
  • Diabolique

Popieram Aromat, chętnie dowiedziałabym się, 'czym pachnie' mój ulubiony klub in da Bdg:)
  • 1
  • 2