Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • astarotaa

nie mówcie mi tylko że to spamowanie,albo ze miejsce tego topiku jest na gronie psychoterapia...:)

kto ma depresje z bydgoskiego grona albo przewiduje ze niedlugo bedzie mial albo chce sie uzewnetrznic to prosze...duzo miejsca wolnego pod spodem:)
  • Anonim

i mamy sie tu zalic?
  • astarotaa

eeeee z toba nie jest jeszcze az tak zle skoro pierwszym odruchem jest pytanie a nie wylewanie smutów;)
  • Anonim

buuu jak mi zle ; )) mozwe byc?
  • Zielony mandarynek

zycie moze kopnąc w dupe ale nie tak mocno zeby sieobcym spowiadać.. :P
  • Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu

taaaa mam depresje ... pan w zoologicznym powiedzial ze moj bojownik jest obuplciowy ize bedzie sie ladnie rozmnazal tymczasem kiepsko mu to idzie :> aaa i mam depresje bo gaz ma isc w gore ... kolejki do wymainy opon zimowych sa coraz wieksze ...ale i tak mnie to nie obchodzi ... wiec nie mam depresji ... troche za wakacjami tesknie ale sie zyje .... gdyby tak teraz lezec nap lazy ... w przerwie po pracy popijajac sobie zimne piwko w przerwie od opalania sie i sluchania szumu fal :)
  • .soMeone. .

ta ja tez mam depreche co chwila bo to taka pora ale moje slabosci sa moja sila wiec nie jest zle:)

hahaha
  • Anonim

depresja jest stanem psychicznym ktory powstaje tylko i wylacznie dzieki nam samym, hmmm wiec kazdy kto ma depresje ma ja na wlasne zyczenie paradoks? nie, fakt : O
    i chyba to slowo zaczyna wychodzic juz z mody no ile mozna miec i mowic o depresji dajcie spokoj!
  • Zielony mandarynek

potraktuje ten watek jako miejsce do zrzędzenia soł jesli ktos moze to niech zabierze góry tego białego mokrego zimnego badziewia, gdyz kiedy to lezy na chodniku musze wstawac wczesniej, zeby zdazyc bo biec sie do autobusu nie da,a tego nie lubie :}
    (jeszcze dostane depresji.. :O )

poza tym kto ma dobra metode na dodanie sobie jakiegos powera? bo sie jak flak czuje :/
  • Katalina

A mi ostatnio tylko snieg sprawia radosc....

Ehh polecam lazenie po sniegu w nocy....
    Po prostu cudo...
    Ostatnio robie to nalogowo. Tylko noca snieg jest tak niesamowity....zero jakichkolwiek sladow...piasku badz soli....
    mhmmm...rozmarzylam sie:P

przygd szukasz ? mozna na tym zarobic
  • Anonim

i o to chodzi kontemplacja przy jednoczesnym spajaniu sie z natura

NIEKONIECZNIE O 01:00 KIDY JEST SIE KOBIETA HHHEE
  • Katalina

MAYBACH - nie musze szukac przygod, mam ich w dostatku. W koncu jestem ryzykantem....

co Ty nie powiesz ... jak ktos ma jedno to juz drugiego miec nie moze ...badz ryzykanem; ) tez lubie noc :)
  • Katalina

no widzisz - to ja jestem wyjatkiem:P bo mam jedno i drugie...

wlasnie noc jest najlepsza:) I Bydgoszcz od razu piekniejsza sie wydaje...tylko trzeba wiedziec gdzie sie chodzi:P

A moze dlatego jest tak slicznie bo niebezpiecznie:P hihi

Ale zaraz zaraz...mialo tutaj byc o depresji, a nie o ryzyku:P Moze trzeba by bylo jakis nowy temat wrzucic:P:>