Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katalina

no nie moge uwierzyc..... SNIEG; ) Nareszcie!!!!!! :D
  • astro disco

i co snieg jest powodem zalozenia tego bezsensownego, nic nie wnoszacego topika?
  • guess?

jebac snieg! niech spierdala :-)
  • Anonim

ten topik wnosi tyle co ja na butach sniegu do domu :P
  • vonsko

buehehe najbardizej hujowa opcja jaką znam - śnieg... - spróbuj wyjść gdzieś pojeździć, jedyne gdzie to tesco z ktorego i tak wypierdalaja... nie widze powodu do radości... skolei dobra opcja to grzyby i plenery zimowe...
  • Kisza, morduchno!

snieg jest do dupy bo jak szybko idziesz, pada ci na twarz i rozmazuje sie makijaz hehehe i jak ma sie za dlugie spodnie to pozniej cale nogawki sa utytłane :|
  • vonsko

dla pocieszenia dodam ze temperatury na wschód od granicy europy sięgają -62 stopni celsjusza
  • Anonim

dajcie sie dziewczynie nacieszyc a nie jedziecie po niej takie mamy grono bydgoskie zadnego ciekawego topicu to powstaja tematy jak chociazby ten fajnie fajnie ze snieg tylko jak ja w gory jutro dojade
  • pani-K

snieg.......
    a bałwanów ani mniej ani więcej
  • Anonim

to jakas aluzja
  • chiffonier

pierdoleu sniegi bo musz napierdzielac
    ze szczotom i uopatkom
    wcale nie poezja
    tylko pizda
    oic!
  • Zielony mandarynek

taki śnieg to nie śnieg. Jak ma być to fajny już leżący(nie padający!!) biały puszek idealny do sankowania!!:}
  • Katalina

no wlasnie no!!! Dajcie mi sie nacieszyc:P a nie jedziecie po mnie:P
    Skoro snieg to jedyna "rzecz" z ktorej sie ciesze to chyba musze to jakos wykorzystac;)
  • Anonim

noooooooooooo!
  • Katalina

uwazaj bo jestesmy w mniejszosci:P a nonkonformisci zawsze maja pod gorke:P

No ale najpierw jest pod gorke a potem........z gorki:D
  • Anonim

najpierw wspinamy sie z sankami pod gorke potem z niej zjezdzamy :P i o to chodzi :O)
  • Katalina

uhmmm dokladnie:D a ta gorka to oczywiscie myslecinska...

Ja siedze z przodu i kieruje:P

hmm a potem moze jakas bitwa na sniezki;) :>
    Tylko prosze nie wrzucac sniegu za kurtke;P
  • Anonim

to ja zapne pasy lepiej i jedziemyyyyyyyy
    wchodze w ta bitwe
    snieg bede wrzucal najglebiej jak sie da :P
  • Katalina

alez prosze pana ja protestuje;)

I ja nie bede gorsza....mam nadzieje ze masz krotka kurtke:P Moja jest ciepla, dluga, nieprzemakalna, a do tego zapinam sie po sama szyje:P

nie masz szans:D
  • Anonim

no i juz poleglem!niedawno wlasnie kupilem sobie nowa kurtke tyle ze nawet mi dupska nie zaslania! zapiecie pod sama szyje mi na pewno nie wystarczy! :P oj cienko to widze