-
eryk z kisielu
oto co wyswietlilo mi sie po otworzeniu dzis grona
"W Twoim mieście nie została zgłoszona żadna informacja o ciekawym wydarzeniu w najbliższym czasie. Przejrzyj wydarzenia zgłoszone w pozostałych miastach."
dzizas czy naprawde nic sie nie dzieje?
-
vonsko
za dziesiec dni - afro kolektyw w mozgu, kilka tygow temu zagrali dobry koncert w studiu osieckiej wiec mozeby warto -
Anonim
[ taaa, ostatnio z Klausem Dablju sie zachwycalismy tym jakze budujacym mesydzem, ze nic CIEKAWEGO ni ma. hmm ] -
Ki-Oku
-
-
eryk z kisielu
-
Anonim
do działa, do dzieła
skoro nic to jest przestrzen zeby cos, choc frekfencja oburzobych/obrażonych niezbyt obiecujaca
dla porownania w tysiąc500sto milionowej warszawie trzy imprezy, małe imprezy
sił/pieniędzy/czasu nie starcza po
-
Ł. J. T.
byc moze to kwestia selekcji ciekawosci wydarzen wzgledem ich ciekawosci-ciekawostosci dla wszystkich uzytkownikow? czy uniwersalnosc niesie ze soba unifikacyjny charakter? a wiadomo ze kazdemu z ludzi brakuje wiary w siebie, ktora to chowa za ostentacyjnym haselkiem - i'm special, i'm so fuckin special, a zatem ogloszenie ze wydarzenie jest ciekawe oznacza ze jest ciekawe w ogole, a zatem nie moze byc dobre dla nikogo, skoro kazdy chce byc wyjatkowy...
jedyny ratunek to wierzyc w to, ze ta strona ktora wlasnie widzisz tylko tobie objawiona zostaje...
[obledny smiech...] -
Anonim
-
chiffonier
-
chiffonier
-
Anonim
-
Ł. J. T.
o zesz kurwa, a ja nawet magistrem nie jestem
[blady(?) zdjal mnie strach...] -
Ki-Oku
-
tom pop
dlatego jak zrobimy z erykiem impreze w mózgu to będzie ona baaardzo ciekawa i wszyscy (łącznie z wami) na nią przyjdą! -
Zielony mandarynek
-
Anonim
hmm afro-kolektyw, hmm hmmm analna stymulacja plastelina, chyba nie dla mnie, murzyn bije w kokos, porazka 2005 roku bylo zamieszanie dookola niedoszlego koncertu pezeta i noona. Ja osobiscie zapraszam Mesa, 247, Ostrego poraz enty, Małolata, Kreta, no i jak juz tak wymieniamy to zapraszam Nasa, Dilated People, Jurassic 5 i The Prodigy...:) Ale co prawda to prawda u mnei takze sie to wyswietlilo, ze nic sie nie dzieje w najblizszym czasie...Szkoda szkoda,
( i znow zaraz podniesie sie tlum czarnych wron, ktore beda krakac: "Pierdzicie tu na forum a normalnie nic nei zrobicie" skandal, skandal, skandal -
eryk z kisielu
-
Zielony mandarynek
-
Anonim
mmm ja tez chce ja tez. wezcie i mnie do 'robienia', bo inaczej umre [ktory to juz raz?] -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne