- 1
- 2
-
*Żaneta*
Myślę nad tym, żeby stworzyć grupę taneczną ( niezależną,
nie związana z żadną szkołą tańca). Poszukuje osób z z Bydgoszczy lub okolic,
które kochaja taniec, jest on dla nich wielkich pasja i posiadają już jakieś
doświadczenie taneczne ( niekoniecznie duże) w tańcu nowoczesnym lub innych
stylach tanecznych.
Jeśli jesteście zainteresowani i chcielibyście taką grupe stworzyć to piszcie
na emial : bluee1@wp.pl
-
-
katrinnnn:D
-
AniusiaCIACHO
-
-
-
M
-
-
Anonim
-
katrinnnn:D
-
M
-
*Żaneta*
Mam nadzieje ze tylko na checiach i chceniu sie nie skonczy. Teraz jednak jestem troche zajeta i musze to na jakis czas odlozyc, ale nie na dlugo. Odezwe sie do niektorych osob, jak bede sie juz za to zabierala:) -
*Żaneta*
Mam nadzieje, ze tylko na checiach i chceniu sie nie skonczy. Jestem ostatnio troche zajeta i musze to na jakis czas odlozyc, ale nie na dlugo:) Odezwe sie do niektorych osob jak bede sie juz za to zabierala:)pozdrawiam:) -
AniusiaCIACHO
-
no ja też się w to zaangazuje.... a co... kiedyś tańczyłam i coś tam potrafię.... tylko musze zacząć się rozciągać... i kondycja nie ta sama.... ale to sie dopracuje!!!
-
*Żaneta*
-
Anonim
oOo haLLoo haLLoo ja tez kcem :P ! TańczyŁam 4 Lata i mam gdzieś tam nawet jakiś papiór instruktora :P ! Poza tym duuużo chęci ! :P ! Piszta co i jak :)
PoOOzdro ! -
.:KaCu:.
a do tej grupy to tylko zbierasz osoby lci pieknej czy brzydkiej tez sie nadaja:P chetnie sie przylacze:) pozdrawiam:)) -
No możesz zawsze tańczyć z tyłu; ) A jak będziemy już zawodowymi tancerkami to wprowadzimy elementy cheerledingu... jakieś akrobacje czy cos... to będziesz nas podnosił.... jeszcze to przegłosujemy.....
-
Anonim
6 lat chodziłam na rytmike, 3 lata tańczyłam w zespole szkolnym, ale już dawno tego nie robiłam.... fajnie by było sobie przypomnieć co nieco....... -
*Żaneta*
No to widze, ze chetnych coraz wiecej:D Tylko by trzeba bylo znalezc jakas sale, miejsce gdzie moglibysmy tanczyc, a z tym znalezieniem czegos tez tak latwo nie jest:/ moze macie jakies pomysly?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne