Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Żaneta*

Myślę nad tym, żeby stworzyć grupę taneczną ( niezależną,
    nie związana z żadną szkołą tańca). Poszukuje osób z z Bydgoszczy lub okolic,
    które kochaja taniec, jest on dla nich wielkich pasja i posiadają już jakieś
    doświadczenie taneczne ( niekoniecznie duże) w tańcu nowoczesnym lub innych
    stylach tanecznych.
    Jeśli jesteście zainteresowani i chcielibyście taką grupe stworzyć to piszcie
    na emial : bluee1@wp.pl
  • ☆Anusiaino☆

no ja moge Ci pomóc... kiedyś tam tańczyłam
  • katrinnnn:D

ja chetnie pomoglabym w organizacji jakiejs niezaleznej grupki:)
  • AniusiaCIACHO

huuuura!!! pisze sie na to mow co gdzie jak!!!!!
  • ☆Anusiaino☆

założymy własny zespół DEA cio CIACHO??
  • M

doświadczenie własne- improwizacje :) ale duuuża ochota !
  • ☆Anusiaino☆

No to mamy juz zespół!!!!!
  • Anonim

ja tez, ja tez :D heh
  • katrinnnn:D

no to na co czekamy:p
  • M

...żeby tylko na chceniu się nie skończyło :)
  • *Żaneta*

Mam nadzieje ze tylko na checiach i chceniu sie nie skonczy. Teraz jednak jestem troche zajeta i musze to na jakis czas odlozyc, ale nie na dlugo. Odezwe sie do niektorych osob, jak bede sie juz za to zabierala:)
  • *Żaneta*

Mam nadzieje, ze tylko na checiach i chceniu sie nie skonczy. Jestem ostatnio troche zajeta i musze to na jakis czas odlozyc, ale nie na dlugo:) Odezwe sie do niektorych osob jak bede sie juz za to zabierala:)pozdrawiam:)
  • AniusiaCIACHO

czekam!!!! zawsze zawrta i gotowa i pelna energii i pomyslow:)
  • ☆Anusiaino☆

no ja też się w to zaangazuje.... a co... kiedyś tańczyłam i coś tam potrafię.... tylko musze zacząć się rozciągać... i kondycja nie ta sama.... ale to sie dopracuje!!!
  • *Żaneta*

ok, fajnie, ciesze sie:) odezwe sie jeszcze do was:)
  • Anonim

oOo haLLoo haLLoo ja tez kcem :P ! TańczyŁam 4 Lata i mam gdzieś tam nawet jakiś papiór instruktora :P ! Poza tym duuużo chęci ! :P ! Piszta co i jak :)

PoOOzdro !
  • .:KaCu:.

a do tej grupy to tylko zbierasz osoby lci pieknej czy brzydkiej tez sie nadaja:P chetnie sie przylacze:) pozdrawiam:))
  • ☆Anusiaino☆

No możesz zawsze tańczyć z tyłu; ) A jak będziemy już zawodowymi tancerkami to wprowadzimy elementy cheerledingu... jakieś akrobacje czy cos... to będziesz nas podnosił.... jeszcze to przegłosujemy.....
  • Anonim

6 lat chodziłam na rytmike, 3 lata tańczyłam w zespole szkolnym, ale już dawno tego nie robiłam.... fajnie by było sobie przypomnieć co nieco.......
  • *Żaneta*

No to widze, ze chetnych coraz wiecej:D Tylko by trzeba bylo znalezc jakas sale, miejsce gdzie moglibysmy tanczyc, a z tym znalezieniem czegos tez tak latwo nie jest:/ moze macie jakies pomysly?
  • 1
  • 2