Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak myslicie byloby sens cos takiego w ogole otwierac? czy mialby szanse rozwinac sie zaistniec np w calym regionie... spytam wprost czy przynosilby zyski... ? czekam na wasze opinie...
  • Anonim

jasne, jezeli ceny bylyby przystepne, a asortyment szeroki :)

jak dla mnie wystarczy abstract, exp, amb i bede stalym klientem
  • kasiula

Jak dal mnie super , ale szczeze obawaim sei ze kuj-pom nie jest wystarczajaco ambitnym terenem, ale jakby co to powowdzenia!!
  • kasiula

Jak dal mnie super , ale szczeze obawaim sei ze kuj-pom nie jest wystarczajaco ambitnym terenem, ale jakby co to powowdzenia!!
  • Anonim

oczywista sprawa jest ze jezeli takowy sklep by zaistnial musialby trafic do jak najwiekszej rzeczy odbiorcow :O))
    a ceny wiadomo byloby z tym roznie jesli otworzyc to z pasji to ja bym mogl nawet na zero wychodzic z tym interesem ale satysfakcja bylaby ogromna
  • Kanada

Vinyl Room Piekna 5, wejscie od strony parkingu fotonu

Sklep ogolnie specjalizuje sie w gatunkach EDM czyli house,techno,electro,d n b, breaks itp.

• Kanada

acha, sklep czynny (chyba) od wtorku do czwartku od 14-18...pewnosci nie mam co do godzin ale dni sie zgadzaja
  • Anonim

W Londynie na SOHO to tych sklepikow pelno, rozgladasz sie i same winyle :) Mysle ze ze w Bdg. moze sie ten pomysl przyjac, tymbardziej ze w takim slepie jak najbardziej moga byc tez uzywane winyle,jakies rarytasku na ktore poluja niektorzy milosnicy.
  • Anonim

no to jest wlasnie to 100 lat za murzynami mimo pozornego kapitalizmu i wielkiej europejskosci
  • cinnamon tea

mhm. tylko przydałby się jeszcze jakiś miły sklepik z gramfonami (a taaaaaką wielką tubą! :D), bo jest tylko wystawa, która rozbudza apetyt... :)
  • Anonim

bydgoszcz to nie londyn

tak mi sie wydaje przynajmniej
  • cinnamon tea

nie bądź taki zasadniczy :]
  • Anonim

zasadniczy? inaczej bym to nazwal
  • Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu

Tokio tez kiedys bylo tylko osada ... ewolucja trwa ...moze 2100 bedzie juz kilkanascie takich sklepow....moze zaden
  • Anonim

no właśnie jest vynyl room na pięknej 5
  • bartek

otwieraj ziomus otwieraj ja cos kupie na bank :)
  • Kanada

od maja jest juz otwarte wiec zapraszam w imieniu wlasciciela; )
  • eryk z kisielu

przydal by sie sklep w ktorym by mozna bylo zakupic i vinyle i uzywane cd taki komis z plytami jakich wiele za granica
    ale watpie zeby w bydzi znalazla sie wystarczajaca ilosc muzycznych maniakow coby taki przybytek utrzymac dluzej
  • Anonim

nie no spoko, hałs 4x4, elektro 4x4, progi 4x4 i dnb 4x4 polamane. a cos na 7/4 by sie znalazlo? albo cokolwiek innego?
    zapewne nie. tak czy siak zalozyciel tematu jest ZOBOWIAZANY do spelnienia naszych zachcianek - nie ladnie tak szczuc...
  • Anonim

ykhm zachcianek tzn otworzyc musi sklep z plytami.

Rzut ---> na Twoje pytanie padla odpowiedz, wiec dawaj!
  • 1
  • 2