- 1
- 2
-
Anonim
jak myslicie byloby sens cos takiego w ogole otwierac? czy mialby szanse rozwinac sie zaistniec np w calym regionie... spytam wprost czy przynosilby zyski... ? czekam na wasze opinie... -
Anonim
jasne, jezeli ceny bylyby przystepne, a asortyment szeroki :)
jak dla mnie wystarczy abstract, exp, amb i bede stalym klientem -
kasiula
Jak dal mnie super , ale szczeze obawaim sei ze kuj-pom nie jest wystarczajaco ambitnym terenem, ale jakby co to powowdzenia!! -
kasiula
Jak dal mnie super , ale szczeze obawaim sei ze kuj-pom nie jest wystarczajaco ambitnym terenem, ale jakby co to powowdzenia!! -
-
Anonim
oczywista sprawa jest ze jezeli takowy sklep by zaistnial musialby trafic do jak najwiekszej rzeczy odbiorcow :O))
a ceny wiadomo byloby z tym roznie jesli otworzyc to z pasji to ja bym mogl nawet na zero wychodzic z tym interesem ale satysfakcja bylaby ogromna -
Kanada
Vinyl Room Piekna 5, wejscie od strony parkingu fotonu
Sklep ogolnie specjalizuje sie w gatunkach EDM czyli house,techno,electro,d n b, breaks itp.
-
Kanada
acha, sklep czynny (chyba) od wtorku do czwartku od 14-18...pewnosci nie mam co do godzin ale dni sie zgadzaja -
Anonim
W Londynie na SOHO to tych sklepikow pelno, rozgladasz sie i same winyle :) Mysle ze ze w Bdg. moze sie ten pomysl przyjac, tymbardziej ze w takim slepie jak najbardziej moga byc tez uzywane winyle,jakies rarytasku na ktore poluja niektorzy milosnicy. -
Anonim
no to jest wlasnie to 100 lat za murzynami mimo pozornego kapitalizmu i wielkiej europejskosci -
cinnamon tea
mhm. tylko przydałby się jeszcze jakiś miły sklepik z gramfonami (a taaaaaką wielką tubą! :D), bo jest tylko wystawa, która rozbudza apetyt... :) -
Anonim
-
cinnamon tea
-
Anonim
-
Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu
Tokio tez kiedys bylo tylko osada ... ewolucja trwa ...moze 2100 bedzie juz kilkanascie takich sklepow....moze zaden -
Anonim
-
bartek
-
Kanada
-
eryk z kisielu
przydal by sie sklep w ktorym by mozna bylo zakupic i vinyle i uzywane cd taki komis z plytami jakich wiele za granica
ale watpie zeby w bydzi znalazla sie wystarczajaca ilosc muzycznych maniakow coby taki przybytek utrzymac dluzej -
Anonim
nie no spoko, hałs 4x4, elektro 4x4, progi 4x4 i dnb 4x4 polamane. a cos na 7/4 by sie znalazlo? albo cokolwiek innego?
zapewne nie. tak czy siak zalozyciel tematu jest ZOBOWIAZANY do spelnienia naszych zachcianek - nie ladnie tak szczuc... -
Anonim
ykhm zachcianek tzn otworzyc musi sklep z plytami.
Rzut ---> na Twoje pytanie padla odpowiedz, wiec dawaj!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Miejsca grona (4)
-
Magnetic 4 Dworcowa, Bydgoszcz
-
Focus Park Jagiellońska, Bydgoszcz