- 1
- 2
-
Teraz__Polska
Wczoraj byłem na tym filmie z dziewczyną i niestety...
- oboje stwierdziliśmy że film jest przereklamowany,
- zbyt długi i miejscami nudnawy,
- reklama actimela, tnt, czy rmf-u były zbyt nachalne,
- pierwsza cześć zdecydowanie lepsza,
- jedyny plus- muzyka i to tylko częściowo.
Pozdrawiam i zapraszam do kin, ale nie na ten film... -
Anonim
-
kasiula
bartek- maniak filma:P chyba na to szkoda kasy :P no chyba ze 14 z jakas panna :P; ))))))))))))) ale i tak ja jestem na nie :P -
chiffonier
-
-
Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu
-
no ale tam Maciej Zakościelny nie gra wiec jak tu szal ma zrobic ?; ) -
█DRZY666
Moja dziewczyna chciała mnie zmolestować abym z nią poszedł na ten film, ale na szczęście nie pójde. -
-
Anonim
-
a co studiujesz ze sie glupo pytasz ? rozumiem ze wolisz obejrzec Rambo3000 z roznegliżowany Sylwestrem...nie wszyscy lubia wiecznie ogladac Sylwestra....kazdy jest inny...musisz rozumiec ze nie kazdy musi myslec tak jak Ty jesc to co Ty...jak to sie mowilo w dziecinstwie ? aaa nie jestes PEMPKIEM świata ...nie jestem tak wybitnym intelektualista jak Ty ale nie jest mi z tego powodu przykro....pozdrawiam...milej niedzieli -
Anonim
gowno rozumiesz.nikogo nie zmuszam do myslenia bo i po co.punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia.co do jedzenia za godzine mam obiad.ty najwidoczniej masz jakies braki intelektualne i mysle ze chcialbys byc taki PĘPKIEM swiata(robaczku ortograficzny).bardzo mi przykro ale moja ocena tego filmu to mierny.nawet nie bede cie zachecal do filmow z wyszej polki bo jak napisalem wyzej-nie zmuszam do myslenia.rzucilem prowokacyjna przynete na ktora zlapales sie rybko.rowniez milej niedzieli. -
Katalina
filmy tego typu sa zbyt przewidywalne i za slodkie. Sa takie doskonale. Spoko, raz na kiedys mozna zobaczyc.
Ogolnie polecam Wam "S@motnosc w sieci" bo....akurat ten film nie bedzie przewidywalny;)No przynajmniej ksiazka nie jest, ale w filmie moga cos zmienic...jesli tak bedzie to !%$^$%^%# Bezsens! -
Anonim
dzizas nie spinajcie sie tak, Maybach nie atakuj, bo to niezbyt zdrowo, dystansu troche. i sio z tymi gownianymi 'filmami'
ciekawe kiedy zekranizuja nasze wypociny na gronie, bo, poki co, co jeden polski film, to lepszy -
Anonim
-
Anonim
dlatego lepiej oglądać telenowele brazylijskie... one są nieprzewidywalne i intrygujące. no i ta ciekawa fabuła... ho ho...;) -
astarotaa
a ja to bym chciala zeby sie pobili.
tutaj chyba jeszcze testosteron nie lecial wraz z krwia;) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
czasami czlowiek reaguje smiechem kryjac swoj wewnetrzy lek badz obawe ale nie sadze by temat filmu byl na tyle straszny:)
po drugie nie wszystkich moze interesowac temat kina a tym bardziej tego co zmuszana do myslenia bo ludziom latwiej wybrac skrot.
po trzecie kolega nieudolnie najechal na mnie myslac ze podnieca mnie rambo-zle mnie zrozumiam ale wybaczam mu to.
po trzecie jest juz nowy dzien wiec odpuszcze sobie marudzenie.
po czwarte jakie Bartek lubisz kino ? -
Paa-Pao
filme jest moim zdaniem beznadziejny... :/ polskie kino zbłaźniło sie jak nie wiem wiecie a juz chyba nawet wle rambo ten film to jedna wielka porazka a ramba i tak ani razu nie oglądałam moze powinnam zaczą? a na ten lipny film szkoda wywyalac kase w błoto bo nic sobą nie reprezentuje :/:/ porazka
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne