Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Teraz__Polska

Wczoraj byłem na tym filmie z dziewczyną i niestety...
    - oboje stwierdziliśmy że film jest przereklamowany,
    - zbyt długi i miejscami nudnawy,
    - reklama actimela, tnt, czy rmf-u były zbyt nachalne,
    - pierwsza cześć zdecydowanie lepsza,
    - jedyny plus- muzyka i to tylko częściowo.
    Pozdrawiam i zapraszam do kin, ale nie na ten film...
  • Anonim

a ja zaryzykuje i pojde, kto idzie ze mna ? : >
  • kasiula

bartek- maniak filma:P chyba na to szkoda kasy :P no chyba ze 14 z jakas panna :P; ))))))))))))) ale i tak ja jestem na nie :P
  • chiffonier

trele morele
    8/
  • Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu

tak muzyka jest ok.

no ale tam Maciej Zakościelny nie gra wiec jak tu szal ma zrobic ?; )
  • █DRZY666

Moja dziewczyna chciała mnie zmolestować abym z nią poszedł na ten film, ale na szczęście nie pójde.

" żałuj synu żałuj było na co popatrzeć "
  • Anonim

co ludziom po takim slodkim filmie?

a co studiujesz ze sie glupo pytasz ? rozumiem ze wolisz obejrzec Rambo3000 z roznegliżowany Sylwestrem...nie wszyscy lubia wiecznie ogladac Sylwestra....kazdy jest inny...musisz rozumiec ze nie kazdy musi myslec tak jak Ty jesc to co Ty...jak to sie mowilo w dziecinstwie ? aaa nie jestes PEMPKIEM świata ...nie jestem tak wybitnym intelektualista jak Ty ale nie jest mi z tego powodu przykro....pozdrawiam...milej niedzieli
  • Anonim

gowno rozumiesz.nikogo nie zmuszam do myslenia bo i po co.punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia.co do jedzenia za godzine mam obiad.ty najwidoczniej masz jakies braki intelektualne i mysle ze chcialbys byc taki PĘPKIEM swiata(robaczku ortograficzny).bardzo mi przykro ale moja ocena tego filmu to mierny.nawet nie bede cie zachecal do filmow z wyszej polki bo jak napisalem wyzej-nie zmuszam do myslenia.rzucilem prowokacyjna przynete na ktora zlapales sie rybko.rowniez milej niedzieli.
  • Katalina

filmy tego typu sa zbyt przewidywalne i za slodkie. Sa takie doskonale. Spoko, raz na kiedys mozna zobaczyc.

Ogolnie polecam Wam "S@motnosc w sieci" bo....akurat ten film nie bedzie przewidywalny;)No przynajmniej ksiazka nie jest, ale w filmie moga cos zmienic...jesli tak bedzie to !%$^$%^%# Bezsens!
  • Anonim

dzizas nie spinajcie sie tak, Maybach nie atakuj, bo to niezbyt zdrowo, dystansu troche. i sio z tymi gownianymi 'filmami'

ciekawe kiedy zekranizuja nasze wypociny na gronie, bo, poki co, co jeden polski film, to lepszy
  • Anonim

haha jakie cisnienie sie zrobilo, pobijcie sie na forum o film :)
  • Anonim

dlatego lepiej oglądać telenowele brazylijskie... one są nieprzewidywalne i intrygujące. no i ta ciekawa fabuła... ho ho...;)
  • astarotaa

a ja to bym chciala zeby sie pobili.
    tutaj chyba jeszcze testosteron nie lecial wraz z krwia;)
  • Anonim

podnieca was cisnienie wywolane sporem o film ?
  • Anonim

smieszy .
  • Anonim

czasami czlowiek reaguje smiechem kryjac swoj wewnetrzy lek badz obawe ale nie sadze by temat filmu byl na tyle straszny:)
    po drugie nie wszystkich moze interesowac temat kina a tym bardziej tego co zmuszana do myslenia bo ludziom latwiej wybrac skrot.
    po trzecie kolega nieudolnie najechal na mnie myslac ze podnieca mnie rambo-zle mnie zrozumiam ale wybaczam mu to.
    po trzecie jest juz nowy dzien wiec odpuszcze sobie marudzenie.
    po czwarte jakie Bartek lubisz kino ?
  • Paa-Pao

filme jest moim zdaniem beznadziejny... :/ polskie kino zbłaźniło sie jak nie wiem wiecie a juz chyba nawet wle rambo ten film to jedna wielka porazka a ramba i tak ani razu nie oglądałam moze powinnam zaczą? a na ten lipny film szkoda wywyalac kase w błoto bo nic sobą nie reprezentuje :/:/ porazka
  • 1
  • 2