- 1
- 2
-
whoops
nie opszukujmy sie, nasza scena graffiti nie prezentuje sie na maksa zajebsicie na tle innych miast, ale nie jest źle.
zapraszam na grono "Graffiti Bydgoszcz" ludzi którzy mają cokolwiek do powiedzenia na ten temat.
pozdr -
Anonim
-
Anonim
A mnie wkurzają jakieś beznadziejne, nic nie znaczące (dla preciętnego człeka) napisy na murach. To nie jest graffiti, ale ci, którzy to robią, chyba tak myślą :/ -
Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu
-
-
whoops
sorry baka, ale nie wiem czy byłaś w innym mieście większym , bo to co jestw fordonie to jest 1/100 tego co np. jestw poznaniu czy warszawie.
a największą hańbą moims skromnym zdanie jest to, że wiele osób spoza BDG uważą, że pod względem graffiti toruń jest lepszy:/ -
okiii
http://www.zaikscrew.com
bydgoska scena jest mała ale prawdziwa.
"...a prawda wypisana na pociagach i na murach..." -
astro disco
jak na moje to bdg scena jest zwyczajnie do dupy! ot co! i nie bede tlumaczyl dlaczego bo mi sie nie chce :) ajt! -
siemanko szeryfie tu ojajego!
sa miejsca gdzie naprawde mozna podziwiac bydgoskie grafiti.a podzwiac jest co, zapewniam; ) -
astro disco
taaa... pewnie, ze sa. sa kolesie ktorzy wymiataja na puszkach nieziemsko!
ale ogolnie jest z dupy! -
tom pop
-
guess?
o nie, o nich juz 1 watek byl, styka...
oil to ciagle to samo, 1 i to samo "graffiti" w roznych miejsach..
-
Beast himself
To prawda ze nasza bydgoska scena graffitii nie ma za duzo do zaoferowania. Na miescie coraz wiecej Oil-i i Puf-ow, ale to nie jest prawdziwe graffitii. Daleko nie szukajac przy samym wjezdzie do Torunia jest lepiej niz chyba w calej Bydgoszczy. Moze i to jest cos w stylu "cudze chwalicie swego nie znacie" ale te w Toruniu sa w tak widocznych miejscach ze az trudno je wzrokiem ominac, a w Bdg ?? -
kosa relaxkit
ja osobiście uważam że bycie All In City jest sprawą na tyle oczywistą i naturalną jak i nieodłącznym celem do którego dąży każdy writer na świecie, tak więc dissowanie oil czy puf crew jest trochę nie uzasadnione z waszej strony,
co powiecie na udział Pain'a, Soap'a i reszty na WRITE4GOLD 2005 w Warszawie? to nie jest "godne" osiągnięcie?
wyluzujcie :) nie ma powodów do obaw...
pozdrawiam -
astro disco
hehe... tu sie nikt nie spina :)
bo ja i zapewne ludzie wypowiadajacy sie powyzej maja w dupie oil :)
to jest poprostu ocena...
tylko po co?
nie wiem...
klade kija i ide, jol! -
Kierowca Bombowca
no i co mam z tym fantem zrobic? wy sie tym zajmujecie, wiec miejcie do siebie prentensje; p -
kosa relaxkit
no pretensje do twórców hehe :), ja nie jestem writerem, więc umywam ręce :) -
Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu
jak to dumnie brzmi....
"... jestem hodowca tulipanow " .... tez jest spoko ?
lansuj z nami lansuj -
whoops
Nie chciałam rozpętać jakiejś burzliwej dyskusji tylko zareklamować grono; )
fco do bydgoskiego graffiti
może mamy paru taki, którzy działają nie tylkow BDG (patrz PUF, SLUT) oraz takich, których widać dokładnie wszędzie (OIL) ale to są crew, które robią wyjebki, ale szczerze mówiąc nie prezentują wspaniałego stylu. Nie da się zrobić czegoś pieęknego na śropdku gdańskiej w pięć minut. do tego trzeba więcej czasu i przezde wszystkim miejsca. w innych miastach widać to przede wszystkim na wjazdach i przedmieściach. wydaje mi sie, ze gdyby naszym bydgoskim "artystom" dać więcej czasu, misjca i spokoju na pewno zrobili y coś godne4go podziwu ale na razie w centrum miasta gdzie chodzi suka za suka nie ma takiej możliwości.
za to ZAIKS dobrze widac ostatnio i to9 nawet na moim osiedlu. -
Anonim
mi tam sie podobają niektóre graffiti w bydgoszczy. szczegolnie piękne są namalowane "kurwa" albo "chwdp" na odnowionych kamienicach... az mi się łezka w oku zakręciła. a jak pomyśle że te "suki" mogą mieć o to pretensje na wskroś oburzenie mnie bierze! już pisze list protestacyjny do wielkiego konstantego... -
Kierowca Bombowca
mozecie zrobic grafitii Yokai Parkour Bydgoszcz, wtedy wam moge zaproponowac jakis lans w mediach; ]
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne