Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kiosk do sklodowskiej...trzeba pogadac o tym
  • Anonim

tak, te podziemia przy kujawskim to jest cos ... dobry pomysl z tym klubem tam :))) ciekawe jak jest w srodku ...
  • JaRReK

Byl tam swego czasu squad, nawet wypasiony: prad, dywany, tanie wina :D

z powodu malego okienka w zimie trzeba bylo zdejmowac kurtki i swetry zeby wejsc do srodka; )
  • Kisza, morduchno!

>ojajego napisała:
    >hmm nie wiem czy to na temat ale mnie strasznie fascynuja
    >podziemia na rondzie kujawskim.takie zamurowane
    >stoja.idealne miejsce na klub albo moj dom.hyhy.bez
    >okien,pod ziemia.pelen wypas!

taaa, zejdz pod ziemie mart, zrob przysluge spoleczenstwu hyhyhy

• Dzizes OhMyGod

jasne ze sie da wejsc tam tylko pytanie po co??. Tam nic nie ma oprocz ruin po bylych sklepach z poczatku lat 90 no i masa ludzkiego, psiego, kociego i nade wszystko, szczurzego gowna. No i jezeli bawi kogos wpierdzielanie sie jakiemus bezdomnemu do mozliwe jedynej oslony przed zimnem jaka posiada no to prosze. Podejrzewam ze przyjmuje wszystkich gosci z otwartymi ramionami. Jezeli nadal ktos kombinuje sie tam dostac to proponuje przez schody przy petli tramwajowej bo to najmniej widoczne i uczeszczane miejsce, przynajmniej paly nie beda sie mialy do czego przyczepic. Powodzenia, no chyba ze szykowalaby sie jakas powazna expedycja to ja sie pisze :-)
  • Anonim

szczurze gowno ? o jaaaa ,lecimy !!! ahahahaha; d
  • siemanko szeryfie tu ojajego!

jea! wiedizalam ze z jakiegos powodu mnie tam ciagnie.dzieki za wyjasnienie.pff; p
  • Anonim

i ja sie pisze na babranie w les extrements
  • Beast himself

Jesli takowa lista powstanie w zwiazku z odwiedzinami podziemi na rondzie kujawskim to ja tez sie chetnie na nia pisze.
  • Anonim

wbijemy a tam satanisci z kozami ,uaaaaa ! kara !
  • Anonim

i z kozicami
  • Anonim

to trzeba kozice zalatwic, zeby nie bylo, ze wpadamy z pustymi rekoma; d jeszcze jakies noze, czy cos, a pozniej tylko toasty krwia, lapanie szczura, etc.

eee tam ja biore moja wyjsciowe spodnie od pizamy,termoforek i sie zaczne urzadzac; )
  • Anonim

hmm, kozy, kozice i Ty z termoforem

perwera jak sie patrzy
  • Anonim

ahahahahahah owned

>Aromat Identyczny Z Naturalnym napisał
    >hmm, kozy, kozice i Ty z termoforem
    >
    >perwera jak sie patrzy

wiadomka! :D
  • Sylwia :)

Hey tak to fakt ze bydzia jest interesujaca do zwiedzania nawet ostatnio sie dowiedziałam ze w bdg był zamek ktorego niestety nie ma:((( ale no coz ciekawe by moze było heheh pozdrowka
  • Beast himself

Heheehehehe...
    Co do miejsc ktorych nie ma a byly to duzo tu by wymieniac (teatr, synagoga, wierza Bismarka i wiele innych...). W naszym miescie sa nadal ciekawe miejsca o ktorych nie mamy pojecia. Chyba tylko wspolnymi silami mogo by sie odkryc wiekszosc interesujacych miejsc godnych uwagi .
  • Dzizes OhMyGod

O ile sie nie myle to wlasnie w starym fordonie byla synagoga przerobiona na kino nie wiem czy juz ja rozebrali
  • Dzizes OhMyGod

jednak jeszcze nie ale plot i tablyczka jest wiec chyba na wiosne sie za to niestety zabiorą