-
Anonim
-
Anonim
tak, te podziemia przy kujawskim to jest cos ... dobry pomysl z tym klubem tam :))) ciekawe jak jest w srodku ... -
JaRReK
Byl tam swego czasu squad, nawet wypasiony: prad, dywany, tanie wina :D
z powodu malego okienka w zimie trzeba bylo zdejmowac kurtki i swetry zeby wejsc do srodka; ) -
Kisza, morduchno!
>ojajego napisała:
>hmm nie wiem czy to na temat ale mnie strasznie fascynuja
>podziemia na rondzie kujawskim.takie zamurowane
>stoja.idealne miejsce na klub albo moj dom.hyhy.bez
>okien,pod ziemia.pelen wypas!
taaa, zejdz pod ziemie mart, zrob przysluge spoleczenstwu hyhyhy
-
-
Dzizes OhMyGod
jasne ze sie da wejsc tam tylko pytanie po co??. Tam nic nie ma oprocz ruin po bylych sklepach z poczatku lat 90 no i masa ludzkiego, psiego, kociego i nade wszystko, szczurzego gowna. No i jezeli bawi kogos wpierdzielanie sie jakiemus bezdomnemu do mozliwe jedynej oslony przed zimnem jaka posiada no to prosze. Podejrzewam ze przyjmuje wszystkich gosci z otwartymi ramionami. Jezeli nadal ktos kombinuje sie tam dostac to proponuje przez schody przy petli tramwajowej bo to najmniej widoczne i uczeszczane miejsce, przynajmniej paly nie beda sie mialy do czego przyczepic. Powodzenia, no chyba ze szykowalaby sie jakas powazna expedycja to ja sie pisze :-) -
Anonim
-
siemanko szeryfie tu ojajego!
jea! wiedizalam ze z jakiegos powodu mnie tam ciagnie.dzieki za wyjasnienie.pff; p -
Anonim
-
Beast himself
Jesli takowa lista powstanie w zwiazku z odwiedzinami podziemi na rondzie kujawskim to ja tez sie chetnie na nia pisze. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
to trzeba kozice zalatwic, zeby nie bylo, ze wpadamy z pustymi rekoma; d jeszcze jakies noze, czy cos, a pozniej tylko toasty krwia, lapanie szczura, etc. -
eee tam ja biore moja wyjsciowe spodnie od pizamy,termoforek i sie zaczne urzadzac; ) -
Anonim
-
Anonim
-
>Aromat Identyczny Z Naturalnym napisał
>hmm, kozy, kozice i Ty z termoforem
>
>perwera jak sie patrzy
wiadomka! :D -
Sylwia :)
Hey tak to fakt ze bydzia jest interesujaca do zwiedzania nawet ostatnio sie dowiedziałam ze w bdg był zamek ktorego niestety nie ma:((( ale no coz ciekawe by moze było heheh pozdrowka -
Beast himself
Heheehehehe...
Co do miejsc ktorych nie ma a byly to duzo tu by wymieniac (teatr, synagoga, wierza Bismarka i wiele innych...). W naszym miescie sa nadal ciekawe miejsca o ktorych nie mamy pojecia. Chyba tylko wspolnymi silami mogo by sie odkryc wiekszosc interesujacych miejsc godnych uwagi . -
Dzizes OhMyGod
O ile sie nie myle to wlasnie w starym fordonie byla synagoga przerobiona na kino nie wiem czy juz ja rozebrali -
Dzizes OhMyGod
jednak jeszcze nie ale plot i tablyczka jest wiec chyba na wiosne sie za to niestety zabiorą
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne