Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anu$$=*

Bydgoszcz z fajnych klubow nie ma praktycznie nic!!Chyba ze doliczyc Kuznie i Mozg....No i do dupy Wanile i to wszystko!!!W Wa-wie az sie od super klubow roi!!!BUNT!!!
  • Anu$$=*

W poznaniu jest teraz ta pralnio-bawialnia podobno super a w Wawie np.zajebisty club 70 http://www.club70.pl moze ktos ma nadmiar kasy i zrobi cos na ten wzor??;)
  • donia

taka młoda a już się rzuca.......
  • Anonim

słyszałem,że w Gimnazjum robią dobre dżampy ! :]
  • Zielony mandarynek

a jak! nie ma nic lepszego niz dancing na sali gimnastycznej do samego zmierzchu!!
  • Kierowca Bombowca

sie pluje bo chodzi na dyskoteki do 20.30 :P
  • kasiula

no tak w wieku lat 16 to naprawde dobre kluby CI potrzebne sa :P idz lepeij na lyzwy albo na lody:)
  • Ambroży Kliks

Hmmm. A jak pies nasika na mur, to sie robia takie plamy i mokro jest wkoło. No, ale to wysycha potem. Ale nie lubie jak tak bezwstydnie sika. BUNT!!!
  • zgadnij kto?

Za duzo takich miejsc nie ma...
    ale mozna zajrzec tu czy tam... jest pare zakamuflowanych ]:->
  • zgadnij kto?

Za duzo takich miejsc nie ma...
    ale mozna zajrzec tu czy tam... jest pare zakamuflowanych ]:->
  • Anonim

Nostalgia i Melancholia :( :( :( --> jestem pod wrazeniem tego, jak wspaniale Twoj nick wspolgra z avatarem. rispekt
  • Ł. J. T.

za malo to u nas jest stacji metra
    ZADNEJ kurwa nie ma!
    skandal!
  • Anonim

bla bla bla jak osioł ma za duzo koryt to nie wie z ktorego ma jesc i umiera z glodu...
    w kazdym razie powinno sie stawiac na jakość a nie na ilość
    pozdrawiam :O)
  • Anonim

haha no z jakoscia u nas jest zajebiscie, nie ma co : o
  • donia

jakość......a jaka ma być jakość jak w każdym klubie sa własnie w większości małolaty???
    z całym szacunkiem ale niektórym to się we łbach poprzewracało.
  • Anonim

chyba mnie nie zrozumieliscie
    kluby ktore sa one powinny byc jakosciowe (oczywiscie o tworzeniu jakiejkolwiek jakosci w wieśgoszczy mozemy zapomniec )otwieranie nowych knajp nic tu nie da.. tak mi sie wydaje
    a jakosc dla kazdego oznacza co innego dla Doni srednia wieku
    dla kogos innego gatunek muzyczny dla jeszcze innych wystroj itp itd...
  • zgadnij kto?

No niby tak....zawsze jest PKS i można zajrzec gdzie indziej :P
    jak sie nie podoba :P
    mi tam pasuje można czasem przymknąc oko...
  • donia

ŹLE MNIE ZROZUMIAŁEŚ
    nie wazna jest średnia wieku.......tylko to jak się ktoś zachowuje. niestety ale większość małolat i małoltaów (mówię większość a nie wszyscy, nie generalizuję), klub uważa za wyrwanie się na chwilkę z domu......delikatnie rzecz ujmując.....zachowują się nieodpowiednio

tak samo zachowują się również podchmieleni panowie ze średnią wieku 40-50

to samo dotyczy też namolnych dresiarzy......

ogólnie, wydaje mi się że powinno się szukać klubu adekwatnego do siebie.....a to jest trudne, gdy w każdym jest to samo.....
  • Anonim

i nie ma porządnych budek telefonicznych :D. odbiór w Bydzi jest małostkowy, płytki, powierzchowny, masowy- indywidualności przechodzą bez echa, wielka szkoda!! czasami nienawidze tej mieściny za jej ogromną skalę szarości...
  • Anonim

"jakość......a jaka ma być jakość jak w każdym klubie sa własnie w większości małolaty???"
    nie dodalas - ktore nie umieja sie zachowac a nie moglem sie tego niestety domyslic ok all jasne
    no tak typowe wyrwac sie z domu i najebac w klubie na tym polega cala frajda
    promyk w 100% sie zgadzam trafniej tego nie mozna okreslic wiesgoszcz po prostu przytlacza swoja monotonna szaroscia zero kolorytu niestety takze w wiekszosci mieszkancow bo oni tez tworza atmosfere naszej wsi z tramwajami :O)