-
Anu$$=*
Bydgoszcz z fajnych klubow nie ma praktycznie nic!!Chyba ze doliczyc Kuznie i Mozg....No i do dupy Wanile i to wszystko!!!W Wa-wie az sie od super klubow roi!!!BUNT!!! -
Anu$$=*
W poznaniu jest teraz ta pralnio-bawialnia podobno super a w Wawie np.zajebisty club 70 http://www.club70.pl moze ktos ma nadmiar kasy i zrobi cos na ten wzor??;) -
donia
-
Anonim
-
-
Zielony mandarynek
a jak! nie ma nic lepszego niz dancing na sali gimnastycznej do samego zmierzchu!! -
Kierowca Bombowca
-
kasiula
no tak w wieku lat 16 to naprawde dobre kluby CI potrzebne sa :P idz lepeij na lyzwy albo na lody:) -
Ambroży Kliks
Hmmm. A jak pies nasika na mur, to sie robia takie plamy i mokro jest wkoło. No, ale to wysycha potem. Ale nie lubie jak tak bezwstydnie sika. BUNT!!! -
zgadnij kto?
Za duzo takich miejsc nie ma...
ale mozna zajrzec tu czy tam... jest pare zakamuflowanych ]:-> -
zgadnij kto?
Za duzo takich miejsc nie ma...
ale mozna zajrzec tu czy tam... jest pare zakamuflowanych ]:-> -
Anonim
Nostalgia i Melancholia :( :( :( --> jestem pod wrazeniem tego, jak wspaniale Twoj nick wspolgra z avatarem. rispekt -
Ł. J. T.
-
Anonim
bla bla bla jak osioł ma za duzo koryt to nie wie z ktorego ma jesc i umiera z glodu...
w kazdym razie powinno sie stawiac na jakość a nie na ilość
pozdrawiam :O) -
Anonim
-
donia
jakość......a jaka ma być jakość jak w każdym klubie sa własnie w większości małolaty???
z całym szacunkiem ale niektórym to się we łbach poprzewracało. -
Anonim
chyba mnie nie zrozumieliscie
kluby ktore sa one powinny byc jakosciowe (oczywiscie o tworzeniu jakiejkolwiek jakosci w wieśgoszczy mozemy zapomniec )otwieranie nowych knajp nic tu nie da.. tak mi sie wydaje
a jakosc dla kazdego oznacza co innego dla Doni srednia wieku
dla kogos innego gatunek muzyczny dla jeszcze innych wystroj itp itd... -
zgadnij kto?
No niby tak....zawsze jest PKS i można zajrzec gdzie indziej :P
jak sie nie podoba :P
mi tam pasuje można czasem przymknąc oko... -
donia
ŹLE MNIE ZROZUMIAŁEŚ
nie wazna jest średnia wieku.......tylko to jak się ktoś zachowuje. niestety ale większość małolat i małoltaów (mówię większość a nie wszyscy, nie generalizuję), klub uważa za wyrwanie się na chwilkę z domu......delikatnie rzecz ujmując.....zachowują się nieodpowiednio
tak samo zachowują się również podchmieleni panowie ze średnią wieku 40-50
to samo dotyczy też namolnych dresiarzy......
ogólnie, wydaje mi się że powinno się szukać klubu adekwatnego do siebie.....a to jest trudne, gdy w każdym jest to samo..... -
Anonim
i nie ma porządnych budek telefonicznych :D. odbiór w Bydzi jest małostkowy, płytki, powierzchowny, masowy- indywidualności przechodzą bez echa, wielka szkoda!! czasami nienawidze tej mieściny za jej ogromną skalę szarości... -
Anonim
"jakość......a jaka ma być jakość jak w każdym klubie sa własnie w większości małolaty???"
nie dodalas - ktore nie umieja sie zachowac a nie moglem sie tego niestety domyslic ok all jasne
no tak typowe wyrwac sie z domu i najebac w klubie na tym polega cala frajda
promyk w 100% sie zgadzam trafniej tego nie mozna okreslic wiesgoszcz po prostu przytlacza swoja monotonna szaroscia zero kolorytu niestety takze w wiekszosci mieszkancow bo oni tez tworza atmosfere naszej wsi z tramwajami :O)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne