- 1
- 2
-
damian.be
Czy ktos wybiera sie w czasie tegorocznych wakacji na Ibize? Ja jestem wlasnie w trakcie planowania... wlasciwie to jeszcze nic nie wymyslilem, bo nie wiem od czego zaczac... Jakies sugestje?; -) -
Anonim
....najlatwiej to wsiasc do samolotu i gotowe...jednak wycieczki na ibize do najtanszych nie naleza:( ..drogo jest rowniez na miejscu..kiedys myslalem zeby wykupic bilet autokarowy do valencii a z valencii promem do ibiza city czy san antonio.. -
edi
Lukasz to sie nie oplaca promy sa bardzo drogie i sumarycznie nie wynioslo by cie to wcale taniej szczegolnie dzieki naszym wspanialym tanim liniom lotniczym:) -
Anonim
...hmmm ale jaka frajda jak na horyzoncie powoli wylania sie upragniona wyspa....hehe -
-
edi
taaak albo jest sztorm i nic innego nie robisz tylko siedzisz albo lezysz w kiblu robiac ......:)) -
Anonim
...no to zapodajesz sobie aviomarin, popijasz go zimnym San Miguelem albo Xibeca i sztorm nie straszny...;) -
edi
-
♪ RaDaReK ♪
ja jak dobrze pojdzie( po mojej mysli) to MUSZE sie wybrac wkocnuu do imprezowwni moich marzen! cafe del mar...gdzie zachod slonca zegna sie oklaskamii mmmmmm:) -
amber is the color of my energy
moze zorganizujemy jakis grupowy wyjazd gronowladnych na wyspe, co??zachod slonca przy chilloucie.....mmmmmmmarzenie: ) -
Anonim
...no ja do samolotu nie wsiade; ) wiec pozostaje autokar i prom, np warszawa-Valencia, Valencia-Denia (gdzies ze 100km), Denia-Ibiza Town (ok 4 godz. promem)....;;;;)))) -
no wiesz co...na taka dlugasna podroz nas narazasz:) ale niech Ci bedzie, byel tam w koncu dotrzec:) -
Anonim
mi osobiscie jest obojtene czym tam dotre, jestem w stanie zniesc wszytskie niedogodnosci pozdrozy aby tam sie znalezc!!
a spac bede na plazy.... wsluchujac sie w szum fal i dzwieki docierajace z imprez; )) -
-
Anonim
-
♪ RaDaReK ♪
hymm bardzo trudne pytanie!!;p....noc to wiadomo od czego jest...a potem calodzienny after na plazy:) i fakt jak tu spac???;o -
Anonim
i taka odpowiedz mnie satysfakcjonuje w pelni!!!; ););)
mozemy jechac!!!!!!!!!!!!!
proponuje wrzesien....hmmmm..??
kto ma wtedy czas i checi...??
-
Anonim
ja sie wbieram od 3 lat i wybrac sie nie moge.faktycznie-trzeba miec gleboką kieszen na taki balecik,ale w pamieci zostanie na zawsze,klimat od poczatku do konca....
ale jak bedziecie we wrzesniu jechali to dajcie znac;P Moze cos sie wyskrobie:> -
Anonim
.uuuuu zimne piwko przy zachodzie slonca w Cafe...w dzien Space w Playa d'en Bossa w nocy Es Paradis w San Antonio albo gdzie indziej; )......ale pewnie skoncze w swojskiej Łebie w dyskotece Wodnik; ))).... -
Anonim
no nawet tak Lukasz nie mow!!Ja juz sie napalilam na ten wyjazd!!!!!!! -
edi
Lukasz slonko co za zdjecie;)
no wiesz pomyslalbys zeby cos w koncu zorganizowac chocby takie male cafe del Mar u siebie...:P
- 1
- 2