CARTOON NETWORK [462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ILe macie lat ze nadal ogoladacie kreskówki i jak dlugo dziennie siedzicie przed TV i ogadajac kreskówki ...
  • Anonim

lat 20, całe zycie ogladam kreskówki i nie zamierzam przestać!! A srednio.. trudno powiedziec. czasami mozna i kilka godzin ale na to juz dawno przestalam miec czas :P
  • >>>Melmi<<<

Całe 16,5 i nie zamierzam przestawać.
  • Anonim

a ja mam 15 i odladam 3 godzinny dziennie tak ok.
  • Anonim

a ja mam lat 18 w porywach do 19 i uważam że kreskówki są znacznie lepsze niż to co leci na innych kanałach...
    relaks
    wysublimowane poczucie humoru:)
    zgrabnie narysowane:)
    po prostu sztuka:D
    a tak szczerze to uwazam ze nie ma granicy wieku, kiedy przestajesz ogladac sama za jakis czas trzeba ogladac ze swoimi dziecmi, taki krag:)
    pozdrawiam kreskówkowiczów:D
  • Krach

No ja mam 17 i różnie to bywa.... nie oglądam codziennie, ale za to bywa że np najdzie mnie w weekend i zamiast gdzieś pójść, to siedzę przed telewizorem od rana do wieczora.... potem mam niezłą sieczke w głowie, ale warto :D Kiedyś za to ogladałam ciągle ta samą bajkę. tzn np. przez 2 lata codziennie po 2 razy oglądąłam Króla Lwa i do tej pory znam całego an pamięć.... łącznie z piosenkami.... od początku do końca :P podobnie było z innymi bajkami.... naszczęście ten odchył juz mi przeszedł :P
  • Anonim

zgadzam sie ...
  • [= K@r0L@ =]

no ja mam rocznikowo 23 ogladam rowniez cale zycie i wcale nie zamierzam przestac, nie dzialaja tez na mnie docinki mamy ze za stara jestem albo ze glupoty ogladam bo ja sie nie czepiam ze oglada jakies polskie tasiemce , a juz na pewno nie jestem za stara na kreskowki na CN - ponad polowa nie powinna tutaj byc ogladana przez dzieci . Jak tylko mam okazje i czas to zalanczam sobie jakis kanal z bajkami i bede to robic tak dlugo jak bede miec mozliwosc wole ogladac bajki niz jakies debilne filmy czy telenowele
  • Anonim

oby tak dalej ...
  • Ewel

a mi odcieli cartoona
  • Anonim

kto ??
  • Aenima

ja za kilka dni skoncze 24 i dalej ogladam...
  • Anonim

Ja mam rocznikowo 21 i nie wyobrazam sobie zycia bez kreskowek. Wprawdzie nie bawia mnie kreskowki w stylu "minimini", tylko stanowczo co "obrzydliwsze" na CN, ktore faktycznie nie powinny byc ogladane przez mlodsze dzieci... :) Ale nie ma lepszego lekarstwa na dola/kaca/nic-sie-nie-chcenie niz dobra porcja fajnych kreskowek :D
  • Anonim

Ja 19 i mam nagrane na kasety i dVd wszystkie odcinki atomówek... choroba?; )
    uwielbiam... poprawiają mi humor, odstresowują i uspokajają. A poza tym... co mam oglądac? debilne seriale>? czy może wiadomości ...hahaha
  • Anonim

ciekawe...
  • PANNA YAGNA

ola.lat 20. jestem uzalezniona od cartoon network i shin chana :)
  • Kaskaderka

Ja mam 21 i nigdy nie przestanę kochać Chojraka, chodzić w koszulce z jego 'zdjęciem' (dostałam na 18-te urodziny :)), pić z qbka z jego przerażoną buźką i wytrzeszczonymi łockami (również dostałam od siostry) no i oglądać tego 'Tchórzliwego Psa', jak tylko leci na 'Kartunie'! :)
  • Anonim

ja mam 19 lat i mogłabym non stop oglądać kreskówki :) szczególnie atomówki :D
  • marli

Matko !!! ja ogladam krekowki odkad pamietam....zawsze je lubilam, pamietam jak jeszcze cartoon network lecialo po angilesku to tez je ogladalam......hehehehe dobre licealistka a jeszcze oglada bajeczki jak to moja mamuska zwykla mowic, ale co tam i tak je ubie.........i bede je chyba zawsze ogladac, sa nawet lepsze od niektorych filmow, przynajmniej mam wyobraznie i je rozumiem; )
  • Anonim

i o to chodzi ...