Castellano [3619]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • j.w.

Hola!
    Studiuję lingwistykę stosowana i hiszpański to moja pasja chętnie nauczę od podstaw lub pomogę w udoskonalaniu umiejętności. Konwersacje, przygotowanie do matury i egzaminu DELE. Mile widziani uczniowe z Ursusa i Włoch. Zapewniam własne materiały, bezstresową naukę i parę fajnych anegdot z pobytu w Hiszpanii;) Zapraszam!
  • Monika_I

Hej,
    Jestem studentką V roku Iberystyki UW, przez rok studiowałam na Uniwersytecie w Walencji, odbyłam także staż w Ambasadzie RP w Madrycie. Wielokrotnie pracowałam jako tłumacz oraz mam 3-letnie doświadczenie w nauczaniu (zarówno w ramach prywatnych korepetycji jak i w szkole językowej), lubię uczyć i staram się, by moje zajęcia były jak najciekawsze i najskuteczniejsze. Serdecznie zapraszam na lekcje języka hiszpańskiego na wszystkich poziomach:

- zajęcia indywidualne lub w małych grupach
    - dorośli i dzieci
    - przygotowywanie do matury i innych egzaminów
    - konwersacje
    - korekta tekstów
    - szybki kurs języka przed wyjazdem na Erasmusa
    - oprócz przeróżnych podręczników inne ciekawe materiały: artykuły z gazet, piosenki, filmy, …
    - przyjazna atmosfera
    - dojazd do domu ucznia

Warszawa i okolice.
    kontakt na priv

Zapraszam :)
  • natalia.

¡Hola!
    Udzielę korepetycji z języka hiszpańskiego na wszystkich poziomach zaawansowania. Ukończyłam szkołę dwujęzyczną z językiem hiszpańskim. Posiadam certyfikat ukończenia szkoły Proyecto Español w Alicante oraz świadectwo ukończenia kursu języka hiszpańskiego w Instytucie Cervantesa (poziom C1). Oferuję własne, ciekawe materiały. CHĘTNIE PRZYGOTUJĘ RÓWNIEŻ UCZNIÓW ZARÓWNO DO MATURY PODSTAWOWEJ JAK I ROZSZERZONEJ Z JĘZYKA HISZPAŃSKIEGO. Posiadam mnóstwo materiałów, zestawów maturalnych do matury ustnej i pisemnej. Dodatkowo zapewniam możliwość konwersacji z rodowitym Hiszpanem w zależności od potrzeb. Gwarantuję skuteczność, dużo praktyki podczas nauki języka hiszpańskiego i oczekuję zaangażowania :) Możliwość dojazdu do ucznia, (Warszawa i okolice) cena do uzgodnienia. Zainteresowanych proszę o wiadomość prywatną.
    ¡Hasta luego!
  • *Hiszpaneczka*

iHola!

Zapraszam na lekcje języka hiszpańskiego na każdym poziomie zaawansowania. Przygotowuję to egzaminow DELE, a także do matury. Możliwa też nauka od podstaw. Posiadam pięcioletnie doświadczenie w prowadzeniu zajęć indywidualnych oraz grupowych, także w szkołach języków obcych. W ubiegłym roku akademickim studiowałam na Uniwersytecie w Walencji. Posiadam własne, skuteczne metody nauczania. Gwarantuję solidną pracę i rożnorodne ciekawe materialy (książki, nagrania audio i wideo, testy, artykuly, czasopisma i wiele innych).
    Szczegółowe informacje pod nr 531-774-304. .Warszawa
    Serdecznie zapraszam.
    iHasta pronto!
  • ewa

Jestem absolwentką iberystyki z duuuużym doświadczeniem w nauczaniu hiszpańskiego na każdym poziomie (zarówno prywatnie jak i w szkole językowej).
    Mam mnóstwo ciekawych materiałów i wielki zapał do nauczania. Udzielam lekcji u mnie w domu, albo dojeżdżam do ucznia. Konkurencyjne ceny i sympatyczna atmosfera gwarantowane :)
    kontakt na priv, mailowo- ewapilitowska@yahoo.com lub gg 2661709.
    ewa
  • Rossonera

Zapraszam na korepetycje z hiszpańskiego :)
    Jestem absolwentką sekcji dwujęzycznej LO im M. de Cervantesa, obecnie m.in. studentką Iberystyki UW.
    Uczę na różnych poziomach zaawansowania.
    Cena do uzgodnienia :)
  • Ola.

lekcje hiszpańskiego od podstaw lub kontynuacja, pomoc w pracach domowych, nauka do klasówek. Z dojazdem, bądź u mnie. Solidnie i bez stresu :) reszta informacji na priv, bądź gg.
    Zapraszam:)
  • cacesjim

Te interesa aprender español rapido, llama 692 901600

Chcesz się nauczyć hiszpańskiego szybko, zadzwoń 692 901600

Native speaker en Varsovia, saludos, pozdrawiam

cacesjim@gmail.com
  • laradorren

Witam :) jestem absolwentką iberystyki, uczę hiszpańskiego od 3,5 roku - mam doświadczenie w pracy indywidualnej, grupowej, na lekcjach prywatnych jak i w szkołach językowych, na różnych poziomach. Zapraszam na korepetycje osoby pragnące nauczyć się języka od podstaw, rozwiać gramatyczne wątpliwości, poprawić oceny w szkole czy po prostu utrwalić zgromadzone już wiadomości.

Zapewniam wszystkie materiały, w miarę możliwości dojeżdżam do ucznia, mogę mieć zajęcia również częściowo w weekendy. Jestem baaaardzo cierpliwa; ) Cena - 40zł/60min, możliwe zniżki przy większej liczbie godzin albo osób :)
  • Kamila -

Hola!

Hiszpański z native speakerem!

Hiszpan, 26 lat, udziela lekcji z hiszpańskiego oraz konwersacji na wszystkich poziomach. Doświadczenie w nauczaniu (uczy w szkole językowej). Warszawa. Cena do ustalenia. Lekcje ciekawe i dostosowane do potrzeb ucznia, szeroki wybór materiałów do nauki. Zapraszam!

Kontakt: japefa@gmail.com
  • Anonim

abslowentka iberystyki UW, po prawie 2 letnim pobycie w Hiszpanii zaprasza do nauki jez. hiszpanskiego w wakacje! kazdy poziom zaawansowania, rowniez od podstaw, konwersacje!
  • panna M.

Hola!
    Chcesz nauczyć się drugiego języka najpowszechniej używanego na świecie? Poznać mowę Penelopy Cruz, Pedra Almodovara,Leo Messiego czy Shakiry? W trakcie podróży do Hiszpanii czy Ameryki Południowej samodzielnie poradzić sobie w prawie każdej sytuacji?
    Jeśli tak, chętnie nauczę podstaw hiszpańskiego! Hiszpańskiego uczyłam się m.in. podczas studiów na UW i UKSW czy na intensywnym kursie w szkole językowej w Barcelonie. Tydzień temu wróciłam z Erasmusa w Madrycie, gdzie moja wiedza została niejednokrotnie wykorzystana w praktyce :)

Oferuję zajęcia zarówno dla dzieci i młodzieży, jak i dorosłych. Posiadam wiele ciekawych i praktycznych materiałów (ćwiczeń gramatycznych, książek, płyt, kserówek), które są wliczone w cenę (nie ma potrzeby kupowania książek czy zeszytów ćwiczeń!!!).

Miejsce zajęć: do uzgodnienia.
    Pierwsza lekcja gratis!
| |

Español en StudentIX: http://www.studentix.pl/group.php?i... si piensas como yo - ...

Fotki

Miejsca grona (0)