Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

tu i nigdzie indziej
  • Anonim

kupię podręcznik Espanol en marcha A1. info na priva proszę.
  • Anonim

ja bym kupila:
    Curso de Perfeccionamiento
    Concha Moreno, Martina Tuts
    takie o cos: http://www.leabooks.com/LEA-Spanish...
  • Anonim

a ja bym się ucieszyła jakby ktoś pomógł mi zorganizować wycieczkę na płw. Iberyjski .. :D
  • DS

zakupię używany podręcznik 'En accion 1'
    proszę o kontakt jeśli ktoś chciałby się poć tej książki
  • Release me

Sprzedam podręcznik AVANCE 1w stanie dobrym. Kontakt na prv:)
  • DS

nie ma nikt en accion 1? :(
  • Release me

Kupię podręcznik "Aula INTERNACIONAL" (nie samo "Aula", tylko właśnie "Aula INTERNACIONAL" - to 2 różne książki!) dla poziomu A2, najlepiej z CD. Kontakt przez grono lub na nr 693-835-932
  • Iza

kupię podr i ćwiczenia Ele avanzado, kontakt na priv lub gg 9280835
  • **

Witam potrzebuje 1 dziewczynę (hostessa) i 1 faceta (barman) biegle znających język hiszpański do pracy na dużej imprezie promocyjnej nemiroffa 30 października. zapewniamy wczesniejsze szkolenie jesli bedzie potrzebne. dobra stawka! zainteresowane ososby proszę o kontak na priv lub pod numerem telefonu 500 245 086
  • Anonim

w jakim miescie ta impreza?
    jesli chodzi o hiszpanski, to rok temu zdalam dele intermedio, teraz studiuje na 1. roku italianistyke i chodze z 3. rokiem ibero na praktyczna nauke j. hiszpanskiego.
    moge wam przeslac cale cv, tylko powiedzcie, o jakie miasto chodzi.
  • **

Impreza będzie w Warszawie, w hali expo
  • Anonim

Sprzedam komplet Gente 2.

kontakt:alesim@interia.pl

tel: 696 289 543
  • Asik

Czesc, nazywam się Asia.
    Czy oferta jest nadal aktualna? Jestem zainteresowana ofertą. Jestem studentką, która w zeszłym roku była na Erasmusie w Hiszpanii, studiując po hiszpańsku. W związku z tym myślę, że poziom mojego języka byłby wystarczający.

W razie pytań kontakt 692392713
  • agata

Duszę oddam za nauczyciela katalońskiego!:) Pilnie poszukuje go w Lublinie, lekcje dla 3 osób. Niestety żadna ze szkół językowych nie prowadzi takich kursów, skazana wiec jestem szukać na własną rękę. Może kiedyś spotkaliście się z jakimiś ogłoszeniami na ten temat ? Będę wdzięczna za każdą informację.
    Pozdrawiam!
  • alav

Szkoda, że nie w Warszawie, mógłbym się podjąć:) szczególnie, że wynagrodzenie atrakcyjne;)
  • agata

zostawiłam Ci wiadomość na priv'ie :)
  • no es mas que una mujer

poszukuję osoby, która chciałaby mnie pouczyć, w zeszłym roku zdałam dele nivel inicial. tylko w gdyni ewentualnie sopot. :)
  • Release me

>Release me napisała:
    >Kupię podręcznik "Aula INTERNACIONAL" (nie samo "Aula",
    >tylko właśnie "Aula INTERNACIONAL" - to 2 różne
    >książki!) dla poziomu A2, najlepiej z CD. Kontakt przez
    >grono lub na nr 693-835-932

Już nieaktualne. Nikt nie chce "Avance 1"? Nadal jeszcze je mam i oferuję po okazyjnej cenie:)
  • Paulinchen

Kupię podrecznik PRISMA B2 !! PILNE

e-mail: paulinka_89@yahoo.de
| |

Español en StudentIX: http://www.studentix.pl/group.php?i... si piensas como yo - ...

Fotki

Miejsca grona (0)