-
poawieo
-
Grono.Net
-
Grono.Net
hmmmmm...
jak dla mnie atmosfera fajowa
ale co do muzyki....
khem
podobalo mi sie daemonicium..
ciekawie gral clan of xymox..
ale to tylko moja opinia
pozdrawiam -
poawieo
a jak Wam się podobało Suicide Commando? ja byłem zniesmaczony - co za totalne świry!
facet chodził w kółko i darł się "okej!! okej!!" i warczał coś o samobójstwach już nie mówiąc o tym telebimie (no comment)
potem wyszedł w kaftanie bezpieczeństwa
a perkusista wystukiwał rytm który wyraźnie był podkładem z syntyzatora
taki zespół mógł powstać tylko w Niemczech! -
-
poawieo
ktoś mi kiedyś mówił że teksty są nieważne przy muzyce dark-elektro
więc ja się pytam po jaką cholerę te teksty (i to jeszcze takie chore)
:[ -
NomaD_FH
Coz mnie duuuzo mniej od tegoz zespolu, podobaly sie jednak kulki. Arogancja i zero jakiegokolwiek szacunku dla publicznosci....
Ale ogolnie towarzysko atmosfera swietna :) -
Anonim
a mnei osobiscie deine lakaien:) co tam by nei mowic-akustycznie etz brzmia klimatycznie:) co do SC-zgadzam sie z paowieo odnosnie telebimu...troche to bylo nie tak... dodatkowo-ale to juz po imprezie smeiszy mnei wytlumaczenie roganizatorow odnosnie odmowy wystepu przez blutengel:) -
poawieo
a tak Dotti; )
mnie się też podobało Deine Lakaien, tym bardziej że nie słyszałem wcześniej tej muzyki a zainteresowała mnie - dali popis no i zagrali chyba 5 bisów :D
a jak się tłumaczyli z występu Blutengel? słyszałem że tamci zażyczyli sobie mikrofon bezprzewodowy a organizator się nie wywiązał - wzięli kasę i pojechali :(
a swoją drogą śmiesznie to wyglądało jak rozłożyli jakiś cmentarz ze styropianowymi nagrobkami a potem po 40 minutach składali :D
mnie się akurat podobał występ Cool Kids... ale obawiam się że byłem jedyny z całej widowni; ]
a tak na marginesie to ja jestm pOAwieo; ] -
Anonim
ano! pOAwieo :P wybacz, prosze, literowki :)
co do DL- brak słow dla instrumentalisty :) a blutengel-nieladnie z ich strony, jeki zawodu neimieckich fanow, ktorzy stali obok mnie byly nie do zniesienia :) zreszta tak sie nie robi... publicznosci -
poawieo
-
Atsu
Bultengel mial umowe na zwykle mikrofony, kase dostali juz na dlugo przed koncertem. Mikrofonow bezprzewodowych zazyczyli sobie dopiero kiedy zaczeto rozstawiac ich scene :> a niestety organizatorzy nie mogli im ich dostarczyc. Zwineli sie wiec i zabrali kase :P
Mi sie CP bardzo podobal :> a wystep Suicide Commando uwazam, za jeden z lepszych.
W sumie jedyne co na CP mi sie nie podobalo to piwo jakie dawali na zamku :P -
poawieo
oj - "piwo" było naprawdę wstrętne....
łueeech ://
no i w tym roku chyba pierwszy raz nie było Fading Colours (ponoć zarzucono im, że od lat nie zmieniają repertuaru) -
Anonim
... minely dwa miesiac e a ja wciaz chcialabym tam mimo wszystko wrocic... dobrze ze gdanskie forty trzymaja poziom;o) -
Cr
witam.
Ja osobiscie nic nie mam do sc. robia to co lubia. a odnosnie Blutengel doszły mnie słuchy ze chodziło o mikrofony nie tylko bezprzewodowe ale i z efektami. A dokladnie nie wiem jak to bylo. Wystempy CKOD i Armi nawet nie widzialem. -
Trotula
-
Centurion
suicide commando wymiotlo, co wy pieprzycie
poza tym zajebiscie jeszcze sgu i arcana
dobrze deine lakaien -
Rust
Suicide Commando? Bylo extra - szalalem pod scena, mimo ze wtedy slyszalem ich pierwszy raz w zyciu, ale przy takim kopie trudno bylo sie nie porwac w lekkie pogo :>
(BTW: poawieo - oni sa bodajze z Belgii, a nie z Niemiec )
CKOD - jak zwykle neopunkowo-zbuntowani, ale taka ich forma promocji. Kto nie zrozumial i nie umie sie smiac z samego siebie/bierze wszytko serio, ten sie obrazil za tekst o "zlocie fanow Harrego Pottera" i rzut prawie pusta plastikowa butelka w widownie podczas "przedstawienia" :>
Niewiem...ja juz przeszedlem przez punkowanie/black/death i pare innych rzeczy podczas mojej "edukacji" muzycznej :> - moze dlatego mi nie przeszkadzaly ani telebimy przy SC, ani zachowanie i muzyka CKOD.
Mnie osobiscie rozsmieszyly troche obrazone miny niektorych "odwalonych mrocznie separatystycznych gotow" juz w czasie koncertu CKOD :>
A piwo ("hammer" sie nazywalo czy cos w ten desen?) bylo do dupy, to racja. Ja pilem pod kosciolem dobre piwo z lodowki sklepowej i napruty chodzilem do radiowozu pytac sie gdzie w tej miescinie jest ubikacja miejska (mimo ze jest pod nosem zaraz obok :>)
-
wdr
hehe no to trzeba przyznac - policjanci w bolkowie sa wyjatkowo cierpliwi i tolerancyjni.. ((;[
-
tsu
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Bolków
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem