Catalunya i català [108]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A

gdzie byliście?
  • Anonim

najśliczniejsze miasteczka to Cadaques i Palamos. W Palamos jest "playa virgen", w której nie ma żadnego ani hotelu ani chiringuito, a że jest dość schowana to i mało turystów ..
  • =rogu=

WItam!
    wybieram sie z bratem do lloret na 2 miesiace,bede pracowal w dyskorece:)...
    bylem w blanes dwa lata temu i tez bylo super
  • Monia

i jak jest w lloret?:)
  • =rogu=

jak jest to dokladnie nie wiem bo jade pierwszy raz tam do pracy...ale z opowiesci slyszalem ze jest fajnie!!!!
  • Mean Machine

Cadaques, Calella de Parafluger, Begur, l'Escala, l'Estartit z wysepkami Medes, Roses, goraco polecam cały odcinek na północ od Sant Feliu-Palamos aż do granicy francuskiej, nie ma nic wspólnego z Lloret del Mar, piękne rybackie wioski, górskie drogi z widokiem na morze, miłe knajpki przy plaży. Wypas.
  • Eunika

byles w l'escal'i?? kocham to miasteczko i kawiarenke Cafe Del Mar:) w tym roku jade tam trzeci raz... mam nadzieje ze chociaz na kilka dni bo mam do obskoczenia jescze lloret ...tez jest boskie...Mam miesiac na podroze po Costa Brava
  • Anonim

Ja byłem w palamós i l'escalà i llança, ale i tak najważniejsza dla mnie będzie Girona!
  • Anonim

Byłam w Lloret, Gironie, Blanes, Tossa de mar etc.
    A chciałabym bardzo zobaczyć Cadaques.
| |

dla miłośników Katalonii, języka katalońskiego i katalończyków :)

Fotki

Miejsca grona (0)