-
Paszczak
-
Anonim
całkiem przyzwoicie, nie podoba mi się jedynie że tak blisko FSC ma miejsce centralnie obok szefów i stanowisko mam na wprost okien, nie ma zasłon i jak wchodzi do środka to razi po oczach, i dzisiaj było tak, klima działała okna otwarte i jeszcze wiatraki prosto w twarz i znów kurcze mam katar, a tak to wszystko gitara jest symp[atycznie i ta przestrzeń nareszcie z dala od akcji sprzedażowych , cisza i spokój :) -
Anonim
Krotko mowiac: ja jestem na + i w Marsie mi sie podoba...
Zreszta - sam widziales; )
pzdr,
k. -
Efcia
-
-
...Just Jac...
mi ogólnie się podoba tylko...
1. nie działa kawa distribution
2. na FSC siedze tak że szefostwo mi looka w monitor... jak za dużo bedą lookać to długo nie popracuje :D (joke)
a pozatym to bliżej troche mam choć itak daleko i ogólnie tak jakoś luźniej sie czuje... zmiana na + -
Anonim
-
Terkisz
-
...Just Jac...
kawa już jest :D
a ja itak jade sobie prawie 2h do pracy to dojazd :/ -
Anonim
a powiedzcie jak tam z płącą i czy wypłacają na czas i na czym polega praca -
kinga
Ja byłam dziś na domaniewskiej pierwszy raz, jakoś tak dziwnie. Pewnie kwestia przyzwyczajenia -
Anonim
jeśli chodzi o dojazd to super, ale jesli chodzi o samo miejsce to porażka, zimne miejsce dla pracowników-robotów... demotywujące... zresztą to kwestia gustu... ale pełno kurzu, ciągle coś nie działa... tylko new direct bedzie miał wszystko nowe i czyste... -
° ZiGi °
Ja na dojazd do marsa, a raczej dojcie nie moge narzekać bo mieszkam przy galerii Mokotów obok Biena :D