-
Anonim
Masz do sprzedania książki lub notatki?
Chesz je kupić?
Oferty i requesty tylko w tym temacie - inne (poza już istniejącymi) będą usuwane. -
Anonim
-
whatsoever
ja mam:) i chętnie sprzedam, tak samo jak "Podstawy ekonomii" red. Roman Milewski. kontakt przez grono:) -
królowa życia
-
-
Anonim
-
a es te
-
Anonim
aha i jeśli by ktoś chciał to moge sprzedać dokumenty do praw człowieka - przydają się do egzaminu =) -
lonestar
ja mam do sprzedania "Podstawy psychologii politycznej" Krystyny Skarżyńskiej (na Wieleckiego) jakby co to na priv -
lonestar
i jeszcze do sprzedania mam "POLSKA W WTO" J.Kaczurba i E.Kawecka-Wyrzykowska - jak cos to na priv :) -
A B
Sprzedam:
1. "Podstawy ekonomii" - B. Czarny, R. Rapacki - PWE
2. "Podstawy ekonomii" - R. Milewski - PWN
Przy jednoczesnym zakupie obu pozycji - GRATIS - do poczytania w wolnym czasie "565 zagadek z prawa rzymskiego"!!! :) -
Anonim
a samych zagadek sprzedac nie chcesz? (ciekawe czy zostane usuniety :P) -
Nena Diaz
-
A B
Ogloszenie jak najbardziej aktualne, dalsze informacje i szczegoly promocji w korespondencji prywatnej. :) -
Anonim
dla pierwszego roku integracji mam jeszcze - Sarneckiego: Prawo konstytucyjne, wyd. Beck! Jeśli ktoś potrzebuje to chętnie sprzedam =) -
Anonim
-
Wóngiel rządzi:P
wiem że troszkę późno ale.... SPRZEDAM:
1) "Prawo międzynarodowe publiczne" Łazowski, Zawidzka; skrypty Becka.
2) "Międzynarodowe stosunki gospodarcze" - ksero książki, testy, notatki.
3) "Wstęp do makroekonomii" - ksero książki.
4)" System ochrony praw człowieka" - książka + konwencje.
5) Materiały do prawa konstytucyjnego.
Kontakt: gg:4514723 -
Anonim
elo, i ja się dołączę, bo powoli kończę edukacje w naszym wspaniałym CE
jeśli ktoś chciałby przygarnąć BEGGA lub MSG (z ćwiczeniami) to służę pomocą; ) -
.
A ja chętnie odsprzedam xero (format A3): "Zarys współczesnych stosunków międzynarodowych" E. Cziomer, L.W. Zybilkiewicz - książka numer 1 do egzaminów ze stosunków międzynarodowych :)
pozdrawiam -
asieńka
ja również chętnie odsprzedam xero (format A3): "Zarys współczesnych stosunków międzynarodowych" E. Cziomer, L.W. Zybilkiewicz - książka numer 1 do egzaminów ze stosunków międzynarodowych :)
pozdrawiam
ma prawie 400 strom - czyli 200 kartek- cena ok 20 zl, ale do negocjacji :P -
olka