-
Nobody
JAk to jest, oni KAŻdego przyjmują, kto chce ??
Kończe I rock i skłądam tam papiery, mało kosztuje, nieźle smakuje, a tak serio,serio - macie pomysł na ten essay ?? Ile on poiwnien zajmować - 2,3,15,20 stron ?? JAKI TEMAT - CZEKAM NA POMYSŁY i pozdrawiam !!! -
Pepe
-
desdoblamiento
przyjmują dopiero po skończeniu 2. roku.
I tylko tych, którzy umieją czytać ze zrozumieniem informacje na stronie cpa. -
Sajmon
Na stronce jest napisane, że niby studentów II roku też wcześniej było III. Ale ja nie widzę większego sensu zapisywać się na II zwłaszcza, że na I miało się same bzdety... -
-
Mary
>Piotrek Dąbrowski napisał
>JAk to jest, oni KAŻdego przyjmują, kto chce ??
>Kończe I rock i skłądam tam papiery, mało kosztuje,
>nieźle smakuje, a tak serio,serio - macie pomysł na ten
>essay ?? Ile on poiwnien zajmować - 2,3,15,20 stron ?? JAKI
>TEMAT - CZEKAM NA POMYSŁY i pozdrawiam !!!
może oprócz tematu eseju mamy ci go jeszcze napisać?
przyjmują każdego, kto umie pisać i czytać ze zrozumieniem. Małe szanse dla ciebie...na pewno studiujesz prawo na naszym wydziale? -
Ostatni Gasi Światło
>Piotrek Dąbrowski napisał
>essay ?? Ile on poiwnien zajmować - 2,3,15,20 stron ?? JAKI
>TEMAT - CZEKAM NA POMYSŁY i pozdrawiam !!!
myślę, że ten (cytując stonę CPA) "trzystronicowy esej w języku angielskim" w Twoim przypadku powinien mieć ich co najmniej 15naście i być napisany po chińsku (oczywiście wierszem, ale to kryterium jest tak oczywiste, że nikt o nim już nawet nie wspomina) -
Anonim
nie sluchaj sie ich, chca Cie wkrecic - to nieprawda ze wymagana jest od kandydatow umiejetnosc czytania ze zrozumieniem
(przynajmniej nic takiego nie piszą na stronie cpa) -
Anonim
-
żyj bez bólu ego królu
nie piszą jest poprawnie, 'nie pisze' jest niepoprawnie tak w ramach pomocy jezykowej koledze z gory.
a tak w ogole to nie musicie chyba tak jechac po zalozycielu tego posta - pozyje troche i sie wszystkiego nauczy. i hope at least;) wiec proponuje sie troche wyluzowac -
Ostatni Gasi Światło
>żyj bez bólu ego królu napisała:
>a tak w ogole to nie musicie chyba tak jechac po zalozycielu
>tego posta - pozyje troche i sie wszystkiego nauczy. i hope
>at least;) wiec proponuje sie troche wyluzowac
eee tam, pojazd mieścił się w granicach przyjętych norm społecznych, poza tym dzięki nam kolega-autor zapewne doczytał sobie wymagania CPA i teraz już wszystko wie, poznał też dość przydatną na WPiA zasadę, że najpierw się czyta a później pyta a nie na odwrót - nasze uwagi spełniły więc też funkcję edukacyjną; )
jednym słowem: same pozytywy :P
Karolina robisz się jakaś przewrażliwiona na starość; ) -
żyj bez bólu ego królu
-
Anonim
Jak to jaki temat???
Wpływ wiewiórek na gospodarke Chin.
Ja sie dziwie ze jeszcze nikt nie uderzył w nute. KOLEGA w pierwszym poście wydał jasny rozkaz, więc....
DO USŁUG HASSANIE :D -
Anonim
to ja proponuję:
technologia drewna jako element piłkarskiego rzemiosła na przykładzie stylu gry grzegorza rasiaka :)