-
Przez mgłę wdzię teraz świat; )
o co najczesciej pytaja? jak najlepiej sie do niej przygotowac? z gory dziekuje za pomoc :) -
...
O esej, zainteresowania, czasami pytaja skad jestes i dlaczego akurat CPA. Nie ma sie czego bac, rozmowa ma tylko sprawdzic poziom "komunikatywnosci" w obcym jezyku. Profesorowie nie gryza ; ) -
Anonim
dokładnie:) jest bardzo miło. pytania głównie o esej, dlaczego taki temat, jakie zainteresowania. takie ludzkie tematy mniej prawnicze:) -
Piq§
-
-
♪ NewmaN ♪
>Piq§ napisał
>mnie pytali duzo srednia ze studiow x) i o cv chyba
Witam. Tak się sklada że ja mam nędzną średnia z połowy studiów:) kilka luf wpadło na poczatku..zastanawiam mnie czy oni biorą tylko naprawde dobrych czy przyjmą też kogoś kto bardzo chce i jako tako coś tam sobą reprezentuje.
Mówiąć krótko - czy ktoś wie ilo osob zostalo odrzuconych? w ubieglych latach? pozdrawiam -
3vva
-
Przez mgłę wdzię teraz świat; )
-
3vva
-
3vva
-
3vva
-
...
>............................. napisała:
>a ile czasu,może się ktos orientuje,trwa taka rozmowa
>wstepna?..
15-20 min max. -
3vva
Dzieki za info:)
a pytania standardowe?o zainteresowania ,o temat pracy -czemu akurat ten? etc? -
...
-
♪ NewmaN ♪
-
3vva
oj,to wtedy może nie być lekko... :#
a moze po prostu ''chęć szczera'':P? -
3vva
-
...
-
3vva
-
3vva
a jak wyglądają zajęcia?chodzi mi o sposób prowadzenia i tego w jaki sposób ma wyglądac uczestnictwo studenta w zajęciach?czy jest to forma dyskusji materiałów uprzednio opracowywanych czy też raczej forma tzw''wykładowa"? -
Piq§
Zalezy od indywidualnego podejscia. Ciezko prowadzic dyskusje w gronie >100 studentow. Ale probuja :) i kto chce to siada z przodu i rozmawia. Kto nie to siada z tylu i tyle:) Niektorzy probuja nawet pytac z listy, ale zwykle idzie tak, ze po 5 minutach przestaje im sie chciec