Centrum Prawa Amerykańskiego [140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Przez mgłę wdzię teraz świat; )

o co najczesciej pytaja? jak najlepiej sie do niej przygotowac? z gory dziekuje za pomoc :)
  • ...

O esej, zainteresowania, czasami pytaja skad jestes i dlaczego akurat CPA. Nie ma sie czego bac, rozmowa ma tylko sprawdzic poziom "komunikatywnosci" w obcym jezyku. Profesorowie nie gryza ; )
  • Anonim

dokładnie:) jest bardzo miło. pytania głównie o esej, dlaczego taki temat, jakie zainteresowania. takie ludzkie tematy mniej prawnicze:)
  • Piq§

mnie pytali duzo srednia ze studiow x) i o cv chyba
  • ♪ NewmaN ♪

>Piq§ napisał
    >mnie pytali duzo srednia ze studiow x) i o cv chyba

Witam. Tak się sklada że ja mam nędzną średnia z połowy studiów:) kilka luf wpadło na poczatku..zastanawiam mnie czy oni biorą tylko naprawde dobrych czy przyjmą też kogoś kto bardzo chce i jako tako coś tam sobą reprezentuje.

Mówiąć krótko - czy ktoś wie ilo osob zostalo odrzuconych? w ubieglych latach? pozdrawiam
  • 3vva

hmm,wyniki już 25 maja...
    Powodzenia:D-innym i sobie :D
  • Przez mgłę wdzię teraz świat; )

wyniki juz sa:))
  • 3vva

• 3vva

niestety ,mnie jeszcze druga tura czeka...,ale dam radę,I hope:D
  • 3vva

a ile czasu,może się ktos orientuje,trwa taka rozmowa wstepna?..
  • ...

>............................. napisała:
    >a ile czasu,może się ktos orientuje,trwa taka rozmowa
    >wstepna?..

15-20 min max.
  • 3vva

Dzieki za info:)
    a pytania standardowe?o zainteresowania ,o temat pracy -czemu akurat ten? etc?
  • ...

Pewnie tak :)
  • ♪ NewmaN ♪

to ciekawe co zadecyduje :D nietypowe zainteresowania?:)
  • 3vva

oj,to wtedy może nie być lekko... :#
    a moze po prostu ''chęć szczera'':P?
  • 3vva

ok, a wchodzi się pojedynczo,prawda?czy też np,dwójkami?
  • ...

pojedynczno :)
  • 3vva

:)
  • 3vva

a jak wyglądają zajęcia?chodzi mi o sposób prowadzenia i tego w jaki sposób ma wyglądac uczestnictwo studenta w zajęciach?czy jest to forma dyskusji materiałów uprzednio opracowywanych czy też raczej forma tzw''wykładowa"?
  • Piq§

Zalezy od indywidualnego podejscia. Ciezko prowadzic dyskusje w gronie >100 studentow. Ale probuja :) i kto chce to siada z przodu i rozmawia. Kto nie to siada z tylu i tyle:) Niektorzy probuja nawet pytac z listy, ale zwykle idzie tak, ze po 5 minutach przestaje im sie chciec
| |

Forum wymiany myśli uczestników, absolwentów, osób zainteresowanych i niezainteresowanych a symp...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)