-
oszczędz karpia idz do kina...
-
Anonim
chyba był taki topic, ale nie jestem pewien... A Bareję znają wszyscy chyba... moja opinia - no comment :) -
Płaz kochany :)
-
'bar-beer'
kto nie zna barei? poczytaj sobie temat o tekstach nauczycieli i bedzie wszystko jasne; ) -
-
Anonim
-
Batat
Przez cale bite cztery lata ja i kolega byliśmy jedynymi uczniami, którzy kiedykolwiek na naszych lekcjacjach zostali zapytani... Kiedy trzeba było z klasy powiedzieć cokolwiek, zawsze jakoś padalo na nas... :)
PS. Zazwyczaj z resztą znaliśmy odpowiedz! Nie chodziło o zachowanie czy co... Po prostu chyba zdołala zapamiętać jedynie nasze nazwiska :) -
Anonim
no to musiałeś być wybitny:)bo przez 2 lata pani b. nie potrzafiła zapamiętać naszych nazwisk...ba!!!! nie pamiętała nawet jak mamy na imię:) -
Anonim
Good girl wypraszam sobie, może P. Bareja sprawia wrażenie ciamajdowatej, ale według mnie nie jest głupia -
KitKa(t)
tak, jest po prostu mocno ciamajdowata. ale bardzo sympatyczna. czlowiek nic absolutnie nie umie, a ona z zatroskana mina mowi przy odpowiedzi - no nie wiem, nie wiem... slabiutko, 3- Ci stawiam... bardzo slabiutko... a pacjent szczesliwy!!! -
Anonim
ok to popwiedz mi co myślisz na temat tego czy japonia jest krajem europejskim? tak,tak pamiętam jak pani b kazała nam poszukać japonii w europie,albo jak dawała wskazówki gdzie szukać zdaje sie madrytu...wymienila kolejno 3-4 półwyspy zanim przypomni9ala sobie właściwy:) -
Anonim
-
Vera
analyza tabely, klymat i te sprawy :D
i przy czytaniu listy: 'a gydzie, gydzie, gydzie?'
dooobra była :)) -
kalynca
ehh pani B...
nie wypowiadam sie... jeszcze okaze sie ze jest jednak sprytna i bede miala...; P -
Anonim
nie masz sie chyba co martwić bo ona chyba nie wie i co gorsze chyba boi sie takich nowinek technologicznych jak komp;)_ -
Vera
-
Ojczyzna Polszczyzna
-
Batat
Pozdro dla Barei jakby ktoś ją kiedyś jeszcze widział... A wybitny to owszem byłem :) Omnipotentny żeby nieskromnie żec :) -
Anonim
n/c bardzo mila osoba ale raczej powinna uczyc w podstawowce... bez obrazy oczywiscie... -
'bar-beer'
w naszej klasie raczej wiekszosc osob zna przynajmniej z imienia...
wsumie to lekcje z nia były smiechowe a i uczyc sie nie trzeba bylo zbytnio.. -
Anonim
U nas zna jedno nazwisko. Takie na ka.
I zawsze "Paweł, może ty nam powiesz..."
co najciekawsze w byłej już klasie 1k było mnóstwo zagrożeń z tego przedmiotu [a tym jedno moje, nevermind]... Wg starszaków ewenement...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne