Cervantes 34 [1477]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • XX

Juz jest!!!

Prawdziwi fani nie zawiodą i się dołączą. ( ! )

Będziemy wymieniać się informacjami i wycinkami z gazet o Nim.

Kochamy Cię Marcinie!

UWAGA! Z pierwszej 15-tki listy zalogowanych fanów wylosujemy szczęśliwca ktory otrzyma: mój bombowy sprawdzian z Wielomianów z ORYGINALNYM autografem pana Klekowskiego!!!:D

!Przy tej wielkiej okazji podziękowania dla!:

-twórcy Matematyki (dzięki stary!:*)
    -pani dyrektor,ze zatrudniła p.Marcina Klekowskiego
    -mojej przyjaciółki, że zawsze dzielnie spóźnia się ze mną na Marematyke.

Pare istotnych info na początek,czyli co kazdy fan musi wiedzieć:
    BIOGRAFIA
    Imię: Marcin
    Nazwisko: Klekowski
    Miejce zamieszkania:Polska

Życiorys: Marcin narodził się na Ziemi,w latach 60-tych lub 70-tych.W młodości był mężnym synem.Ukończył studia i znalazł pracę.

Hobby:jego bryka i ukochana nażeczona

Umiejętności: muzyczne:wybitny Dj
    fryzjerskie:stylista włosów
    sportowe: rzut markerem.

:D

• Anonim

ok. jak ktoś chce zobaczyć fragment komixu o tym łobuzie Kleku to wchodzic na mój profil. A tak na marginesie to ten łobuz mi nerwy niszczył przez cale liceum.
  • A viajar!

taaakkk... to jest dla niektórych Niezapomniane Wspomnienie Tego Liceum. Myślę, że wkrótce znajdzie się tu cała nasza klasa:)

I gdzie jest Izuś, z którą obliczałyśmy minuty dzielące nas od końca matmy?!!!
  • Vera

MÓJ WYCHOWAWCA PRZEZ 4 LATA!!!!!!! Uwielbiam Go, dołączam się do funclubu!! Tak w sumie to naprawdę w porządku koleś, mimo tej matmy; )) pije, pali i nie przeszkadza w tym innym!! :D Pozdrowienia!!!!!!!!
  • aleksandra

Julia zapomniałaś o zabójczej opaleniźnie...jaka szkoda że już schodzi...
    "delta nam to rozstrzygnie"
  • KitKa(t)

kleku - czy sa w tym lokalu jakies scierki?
    aleksandra do siebie - nie, tu sa same szmaty :DDDDD
  • Włodek.

Kleku: Janek, pokaż mi swoją pracę domową..
    Janek: Prosze (Janek pokazuje czysty zeszyt z niekompletnym zadaniem napisanym na pół strony, gdzieś w środku brulionu)
    Kleku: Od kogo przepisywałeś..?
    Janek: Ale panie profesorze, to mój nowy zesz..
    Kleku: OD KOGO PRZEPISYWAŁEŚ??!!
    Janek: O-od nikogo..
    Kleku: OD KOGO PRZEPISYWAŁEŚ??!!
    (Ja, Mateusz i reszta klasy staramy sie nie parsknąć śmiechem.. :))
    ..i tak dalej, i tak dalej.. Temz, twoja kolej.. :D
  • Anonim

ok:)

jakoś nie pamiętam akurat konkretnych dialogów ale, pamiętam jak kiedyś Klekowski łaził po klasie i cośtam smędził miętoląc resztkę kredy w białych łapach skręconych za plecami ( zawsze sobie upierdalał tą zieloną marynarke przy okazji) gdy nagle zobaczył pod ławką chyba jakiś większy kawałek kredy. Obok ławki stał stojak na mapy - to ważny element historyjki. Kleku podszedł do ławki pochylił się by sięgnąć, po czym pośliznął się i poleciał na pysk a stojak na niego!!! cała sala w ukrywany śmiech. Kleku oczywiscie trzymał fason poderwał się zaczesał włoski i bąknął : "przepraaaszam" czy coś w tym stylu:)

druga akcja to jak ganiał Radwana i Staroocha po szkole bo wiedział, że uciekli z lekcji. I skubany nieźle kombinował, ale ich nie złapał hehe

tyle póki co ode mnie

Sprawdźcie Komiks!!!!
  • XX

fajny komix:) dobrze u nas klekowski tak agresywnie nie reaguje jak ktos czegos nie umie...:D ale dla naszej klasy to wogole wszyscy nauczyciele mają specyficzne,inne podejcie..Bo po prostu jestesmy najlepsi:)i tyle! Ave Klex!!
  • rozważny i romantyczny

tak JUlia klasa 2K jest traktowana jak klasa specjalna:) Zreszta to juz sie objawiło jak dostalismy Ogłaze za wychowawczynie w pierwszej klasie..Nic tylko dziekowac za to szczescie!! a jakby nam bylo mało po 2 tygodnaihc nieobecnosci na poczatku tamtego roku ujrzelismy Kleka..
    Pozdro dla wszystkich ktorzy tak samo jak ja uwielbiaja Kleka:P
  • Vera

już nie kreda ale markery lądowały przed nami na ławkach.... starałam się udawać, że nie zauważam albo mam straszny kaszel albo katar... zadanka pod tablicą mnie dobijały :D

Kiedyś Kleko zabrał mi zeszyt do sprawdzenia, koleżanka napisała mi tam 'Kocham Kleka'....... ciekawe czy dlatego przeszłam do kolejnej klasy; )))
  • Vera

Komiks trochę drastyczny!! :) Ale podobieństwo niesamowite!!
    GRATULUJĘ :D
  • Martek

tak... ten marker na ławce... Od razu mi sie humor poprawia jak go widze:P
  • A

aleksandra zamiesc gdzies fote kleka z balu jak bounce'uje plizzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
  • aleksandra

no bardzo chętnie tylko potrzebuję kogoś ze skanerem :)
  • Anonim

ja mam!;)
  • KitKa(t)

drukarnia fulll wypasss widze :D
  • aleksandra

łokej to się zgłoszę i będzie :]
  • Płaz kochany :)

Nie no ja tez się dołączam.... uwielbiam ten marker a opcja katar/ kaszel, albo suzkanie chusteczek w plecaku kiedy nasz kochany pan profesor szuka kogoś do kolejnego zadanka to normalnie klasyka :P

Pamietam jak na początku peirwszej klasy poleciała kartka po klasie "Na suficie stoi różowy słoń..." wszyscy po kolei się patrzyli, ale prof. trzymał klase; ) Nie skomentował tego ani słowem.... dopiero jak kartka dotarła do ostatniej osoby w rzędzie pod ścianą profesor dyskretnie spojrzał na sufit by zorientować się o co chodzi ... :P

A dodam, że jest moim wychowawcą, ale nie narzekam. Fajny człowiek :).
  • mrrr

ja też koniecznie muszę być w fanklubie Kleka! w prawdzie mieliśmy z nim tylko 2 lata matmy (wczesniej rok z ...ee... Krasnowską? potem dwa lata z Winand), ale i tak wspomnienia są. :D pamiętam, że śmiesznie ścierał tablicę (ci którzy mają jeszcze szansę, niech zaobserwują; ) ). poza tym pamiętam, jak w 2iej klasie zapewniałam go, że w tym roku będziemy z koleżanką najlepsze z matmy :P on na to: "taa, jasne". potem ona w trakcie roku zrezygnowała ze szkoły, a ja miałam cudem 2 na koniec. :D ale 2 klasa była taka odwalona; )
| |

nasza buda zajefajna. wszystkie ogłoszenia wrzucane poza wyznaczonymi wątkami usuwane będą be...

Fotki

Miejsca grona (1)