-
XX
Juz jest!!!
Prawdziwi fani nie zawiodą i się dołączą. ( ! )
Będziemy wymieniać się informacjami i wycinkami z gazet o Nim.
Kochamy Cię Marcinie!
UWAGA! Z pierwszej 15-tki listy zalogowanych fanów wylosujemy szczęśliwca ktory otrzyma: mój bombowy sprawdzian z Wielomianów z ORYGINALNYM autografem pana Klekowskiego!!!:D
!Przy tej wielkiej okazji podziękowania dla!:
-twórcy Matematyki (dzięki stary!:*)
-pani dyrektor,ze zatrudniła p.Marcina Klekowskiego
-mojej przyjaciółki, że zawsze dzielnie spóźnia się ze mną na Marematyke.
Pare istotnych info na początek,czyli co kazdy fan musi wiedzieć:
BIOGRAFIA
Imię: Marcin
Nazwisko: Klekowski
Miejce zamieszkania:Polska
Życiorys: Marcin narodził się na Ziemi,w latach 60-tych lub 70-tych.W młodości był mężnym synem.Ukończył studia i znalazł pracę.
Hobby:jego bryka i ukochana nażeczona
Umiejętności: muzyczne:wybitny Dj
fryzjerskie:stylista włosów
sportowe: rzut markerem.
:D
-
Anonim
ok. jak ktoś chce zobaczyć fragment komixu o tym łobuzie Kleku to wchodzic na mój profil. A tak na marginesie to ten łobuz mi nerwy niszczył przez cale liceum. -
A viajar!
taaakkk... to jest dla niektórych Niezapomniane Wspomnienie Tego Liceum. Myślę, że wkrótce znajdzie się tu cała nasza klasa:)
I gdzie jest Izuś, z którą obliczałyśmy minuty dzielące nas od końca matmy?!!! -
Vera
MÓJ WYCHOWAWCA PRZEZ 4 LATA!!!!!!! Uwielbiam Go, dołączam się do funclubu!! Tak w sumie to naprawdę w porządku koleś, mimo tej matmy; )) pije, pali i nie przeszkadza w tym innym!! :D Pozdrowienia!!!!!!!! -
-
aleksandra
Julia zapomniałaś o zabójczej opaleniźnie...jaka szkoda że już schodzi...
"delta nam to rozstrzygnie" -
KitKa(t)
kleku - czy sa w tym lokalu jakies scierki?
aleksandra do siebie - nie, tu sa same szmaty :DDDDD -
Włodek.
Kleku: Janek, pokaż mi swoją pracę domową..
Janek: Prosze (Janek pokazuje czysty zeszyt z niekompletnym zadaniem napisanym na pół strony, gdzieś w środku brulionu)
Kleku: Od kogo przepisywałeś..?
Janek: Ale panie profesorze, to mój nowy zesz..
Kleku: OD KOGO PRZEPISYWAŁEŚ??!!
Janek: O-od nikogo..
Kleku: OD KOGO PRZEPISYWAŁEŚ??!!
(Ja, Mateusz i reszta klasy staramy sie nie parsknąć śmiechem.. :))
..i tak dalej, i tak dalej.. Temz, twoja kolej.. :D -
Anonim
ok:)
jakoś nie pamiętam akurat konkretnych dialogów ale, pamiętam jak kiedyś Klekowski łaził po klasie i cośtam smędził miętoląc resztkę kredy w białych łapach skręconych za plecami ( zawsze sobie upierdalał tą zieloną marynarke przy okazji) gdy nagle zobaczył pod ławką chyba jakiś większy kawałek kredy. Obok ławki stał stojak na mapy - to ważny element historyjki. Kleku podszedł do ławki pochylił się by sięgnąć, po czym pośliznął się i poleciał na pysk a stojak na niego!!! cała sala w ukrywany śmiech. Kleku oczywiscie trzymał fason poderwał się zaczesał włoski i bąknął : "przepraaaszam" czy coś w tym stylu:)
druga akcja to jak ganiał Radwana i Staroocha po szkole bo wiedział, że uciekli z lekcji. I skubany nieźle kombinował, ale ich nie złapał hehe
tyle póki co ode mnie
Sprawdźcie Komiks!!!!
-
XX
fajny komix:) dobrze u nas klekowski tak agresywnie nie reaguje jak ktos czegos nie umie...:D ale dla naszej klasy to wogole wszyscy nauczyciele mają specyficzne,inne podejcie..Bo po prostu jestesmy najlepsi:)i tyle! Ave Klex!! -
rozważny i romantyczny
tak JUlia klasa 2K jest traktowana jak klasa specjalna:) Zreszta to juz sie objawiło jak dostalismy Ogłaze za wychowawczynie w pierwszej klasie..Nic tylko dziekowac za to szczescie!! a jakby nam bylo mało po 2 tygodnaihc nieobecnosci na poczatku tamtego roku ujrzelismy Kleka..
Pozdro dla wszystkich ktorzy tak samo jak ja uwielbiaja Kleka:P -
Vera
już nie kreda ale markery lądowały przed nami na ławkach.... starałam się udawać, że nie zauważam albo mam straszny kaszel albo katar... zadanka pod tablicą mnie dobijały :D
Kiedyś Kleko zabrał mi zeszyt do sprawdzenia, koleżanka napisała mi tam 'Kocham Kleka'....... ciekawe czy dlatego przeszłam do kolejnej klasy; ))) -
Vera
Komiks trochę drastyczny!! :) Ale podobieństwo niesamowite!!
GRATULUJĘ :D -
Martek
tak... ten marker na ławce... Od razu mi sie humor poprawia jak go widze:P -
A
aleksandra zamiesc gdzies fote kleka z balu jak bounce'uje plizzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!! -
aleksandra
-
Anonim
-
KitKa(t)
-
aleksandra
-
Płaz kochany :)
Nie no ja tez się dołączam.... uwielbiam ten marker a opcja katar/ kaszel, albo suzkanie chusteczek w plecaku kiedy nasz kochany pan profesor szuka kogoś do kolejnego zadanka to normalnie klasyka :P
Pamietam jak na początku peirwszej klasy poleciała kartka po klasie "Na suficie stoi różowy słoń..." wszyscy po kolei się patrzyli, ale prof. trzymał klase; ) Nie skomentował tego ani słowem.... dopiero jak kartka dotarła do ostatniej osoby w rzędzie pod ścianą profesor dyskretnie spojrzał na sufit by zorientować się o co chodzi ... :P
A dodam, że jest moim wychowawcą, ale nie narzekam. Fajny człowiek :). -
mrrr
ja też koniecznie muszę być w fanklubie Kleka! w prawdzie mieliśmy z nim tylko 2 lata matmy (wczesniej rok z ...ee... Krasnowską? potem dwa lata z Winand), ale i tak wspomnienia są. :D pamiętam, że śmiesznie ścierał tablicę (ci którzy mają jeszcze szansę, niech zaobserwują; ) ). poza tym pamiętam, jak w 2iej klasie zapewniałam go, że w tym roku będziemy z koleżanką najlepsze z matmy :P on na to: "taa, jasne". potem ona w trakcie roku zrezygnowała ze szkoły, a ja miałam cudem 2 na koniec. :D ale 2 klasa była taka odwalona; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne