-
Anonim
egzamin wstepny juz w czwartek, a ja tak srednio przygotowany.w dodatku obrone mam dzien po..
macie moze testy z zeszlych lat bo na szturmowej jakos nie chcieli mi sprzedac??..w dodatku powiedzieli ze cos kolo 3 kandydatow..czyli jak zawsze:) -
Tristero
Ja też testów z lat poprzednich nie mam, ale przygotowywać się za bardzo nie zamierzam;) Tak tylko bym spojrzał dla orientacji, gdzie wisi poprzeczka;) Gdybyś coś zdobył "... wielka" przed środą północ-daj znać, ok? Powodzenia na teście we czw i na obronie! -
Anonim
co to kurwa bylo:(maskara a nie pytania, i ponad 4 kandydatow na miejsce,pogielo ich wszystkich czy co..niektore pytania to patrzylem i nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac,ehhh.jutro wyniki...
a, i pisalismy w tej samej sali,heh:) -
Tristero
-
-
Anonim
-
Anonim
hejka
planuje zdawać na CESLĘ w tym (przyszlym) roku. Czy ktoś z was moze posiada te "kosmiczne" testy? Czy koniecznie trzeba czytać te ksiażeczki? JAkiekolwiek info o egzaminach będzie mi bardzo na ręke...
pozdrawiam -
Torben "75" Kupicha
test z tego roku na pewno mają w biurze spraw studenckich, ale nie wiem, czy chomikują te z lat poprzednich. Testy to podstawa, dużo pytań się powtarza, ja miałem tylko 3 dni na naukę do egzaminu, ale dokładnie wyryłem wszystko, co było w 2003 i 2004. Jakby co to chyba mam jeszcze te testy, mogę ci zostawić, jeśli nie będą mieli w bss.
książek z listy lektur nie miałem czasu czytać, przejrzałem na wikipedii informacje o historii i gospodarce wszystkich państw ameryki łacińskiej, a także wypisałem sobie najważniejsze dzieła słynnych pisarzy. w sumie wystarczyło na 86 punktów -
Anonim
dzięki za kilka praktycznych rad. Ja też bede miał raczej niewiele czasu na nauke. Widać będesie musiał przejechać do BSS, jak mi sie nie uda zdobyć, to sie do Ciebie odezwe.
Dzięki
Pozdrawiam -
Anonim
ja też bylabym chętna :/
powiedzcie jeszcze prosze czy pytania dotyczyly wyłącznie Am. Łacińskiej czy historii powszechnej, albo czy byla jakaś przewaga którejś części
na stronie cesli piszą o tym egzaminie bardzo chaotycznie -
Anonim
wogóle jakosiechetnie o nim piszą...
Wieć dołączam sie do prośby - piszcie co wiecie :) -
Anonim
Dżej, ja mam już test z zeszłego roku - jak najbardziej historia powszechna, wszystkiego po trochu... Test za 5zł w bibliotece na 2. piętrze, bez problemu żadnego można kupić :) -
::kamyk::
Czy ktoś posiada test, starszy niż ten z 2005 i chciałby go jakoś udostępnić młodszej koleżance?:) Chętnie odkupię... -
♥ Lucy ♥
:) właśnie czy ktoś posiada testy z lat poprzednich na wstępny? też chętnie odkupię.. -
-
♥ Lucy ♥
moze znajdzie sie ktos o dobrym serduchu.. :) chetny do pomocy i odsprzedania testow??? :) -
Ola
-
Anonim
>Kamyczek?:) napisała:
>Czy ktoś posiada test, starszy niż ten z 2005 i
>chciałby go jakoś udostępnić
>młodszej koleżance?:) Chętnie odkupię...
Poszukamy, zobaczymy, gdzieś są, ale nie mam pojęcia gdzie. NIc nie obiecuje. Za jakiś czas napisze jakie są efektyu moich poszukiwań.
-
-
Joanna
-
♥ Lucy ♥
bardzo kibicuje tym poszukiwaniom :) i mam nadzieje ze sie znajda.. :) bo byloby na prawde super!! pozdrawiam
|
|
Wszyscy wiemy o co chodzi..;)
Miejsca grona (1)
-
Szkoła Tańców Karaibskich www.sho.pl Aleja Niepodległości, Warsaw
- Dodaj miejsce