CESLA UW [352]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anna

pisalam do Dr K. Dembicz w spr prezentacji z 6 stycznia czy zostanie przesunieta (bo ja mam wtedy) i mi odpisala ze zostana z tego dnai przesuniete i zebym przekazala grupie rownoleglej ta info. jako ze nie mam pojecia kto ma temat klastrów w 1wszej grupie to tu pisze, poprzekazujcie sobie jak mozecie jak ktos to przecyzta jesli tu wogole ktos wchodzi btw.
    cytuje maila:

Klastry zostana przesuniete, jesli mozna prosze poinformowac osoby z grupy rownoleglej ze referat z klastrami przesuniemy na kolejne zajecia, a 6 grudnia beda prezentowane referaty przewidziane na ostatnie zajecia grudnia i jeden z 6 stycznia

(wydaje mi sie ze Pani dr chodzilo o 6 stycznia)
    to tyule nerka
  • Adam N.

Hej, dobrze wiedziec, ze jednak grono nadal jest przydatne:)
    Rozumiem ze 6 stycznia mialy byc dwie prezentacje... te klastry no i ja mam z michalem metro i metropolie. Czyli jesli wasze klastry zostaly przesuniete, to znaczy ze razem z tymi grudniowymi mamy jeszcze my? czy moge spokojnie odetchnac i nic nie robic?:) tez jestem w drugiej grupie

pozdro
  • anna

mi sie wydaje ze tylko klastry sa przesuniete na nastepny tydzien a drugi referat czyli wasze metropolie jednak sie odbeda rozkladowo, czyli jutro.
    ja tak przynajmiej pojelam to co mi odpisano, ale czemu akurat nasz sie przesunal a nie wasz to nie mam pojecia, wiec ja bym in case chyba cos tam na jutro miala... na waszym miejscu of krs :]
  • Magda

Hej,
    podobno listy na egzaminy ustne z systemów i z geografii mamy zorganizować sami, więc proponuje powiesić takie 2 listy na tablicy na 2 piętrze, żeby były ogólnie dostępne, i żeby nie powstało ich kilka. Postaram się powiesić je jutro o 10.
    Jeśli są sprzeciwy lub lepsze pomysły to proszę o info:)
    i podajcie dalej:)
  • anna

mam prosbe do osob, ktore juz mialy prezentacje na Historie spoleczenstw i kultur i beda mialy, by wysylaly je na nasza skrzynke plus tez iakies zrodla/ tips, dodatkowe informacje, itp
    jest tego bardzo duzo wiec robcie to systematycznie

dzieki
  • Anonim

czy ktos robi prezentacje z ALBy na cwiczenia z historii? Niewazne która grupa, bo pyta o nia kolezanka z zaocznych
  • Forest

Hello : ) czy ma ktoś z Was przypadkiem testy na egzaminy wstępne z zeszłych lat? Byłbym Bardzo happy jakbym znalazł się w ich posiadaniu. : ) a tak w ogóle ciężko się dostać? Jak się studiuję? Pozdrawiam!!!!
  • jastin

przede wszystkim zapoznaj się z tematem na gronie cesli 'testy'
    znajdziesz tam namiary na konto ze skanami testów
| |

Wszyscy wiemy o co chodzi..;)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)