CESLA UW [352]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

UWAGA

Wszyscy z 3 roku, z absolutorium, którzy otrzymali pismo o skreśleniu z listy studentów CESLA, mimo złożenia podania o przedłużenie terminu oddania pracy mgr, i dostali termin do września br., proszeni są o kontakt
    Ola Mróz 507 807 039, tarnowianka@wp.pl

Planujemy odwołanie od tej decyzji, najlepiej grupowe, stąd poszukiwania

Spieszcie się- mamy 2 tygodnie od daty doręczenia, a przy okazji będzie można się spotkać:)

Pozdr
    Ola
  • be-bop-a-nula

ale to skreślenie to tylko formalność podobno, w sensie już i tak nie jesteśmy studentami od momentu otrzymania absolutorium, a termin 13go września pozostaje bez zmian. CHYBA. No i chyba, że chodzi o coś innego:) Mi podobno wysłano, więc powinnam dostać 'na dniach'.
  • Anonim

tak, tyle że obowiązuje nasz ponoć już opłata 900,00 zł za konsultacje z promotorem, a nie tak jak było mówione wcześniej, że dopiero wtedy gdy nie wyrobimy się do września- i tu jest ten przysłowiowy pies pogrzebany :)
  • be-bop-a-nula

pierwsze słyszę....jak co to będę na CESLI w pon od 11 mniej więcej.
  • Anonim

no ja właśnie mam taki problem, że pracuję i nie bardzo mogę się zwolnic....
  • Anonim

hej,
    dziś przez telefon powiedziała mi pani Irena z bss, że skreślenie z listy nas obowiązuje, ale płatność 900,00 nie! i że to na 120 % , będziemy płacić jak nie zdążymy z oddaniem pracy do września.
    Mam nadzieję, że to nie ściema
    A list to podobno tylko formalność
  • be-bop-a-nula

tak, też dziś byłam, i jest tak jak mówiłam:)
    ale trochę mnie przestraszyłaś:)
  • Anonim

wygląda na to, że tylko nas dwie interesuje sprawa dziewięciu stów :) pozdrawiam
    jak Twoja magisterka ceslowa??
  • be-bop-a-nula

zasadniczo JEST:) pytanie tylko czy obrona w czerwcu czy we wrześniu.
  • Zu

No i mnie też skreślili ale ja dopiero w tym tygodniu idę to wyjaśnić. No i najważniejsze czy płacić będę czy też nie...
  • Anonim

ja bym tam nie wierzyła na Waszym miejscu ze nie bedziecie płacić, mi duzo rzeczy mowiono na Cesli a potem i tak liczyly sie tylko regulaminy, uzgadniałam cos z jedna osoba a potem druga mi rzucała kłody po nogi, a to czy chcesz sie bronic czy nie, czy masz prace napisana, czy nie, nikogo tam nie obchodzi. jak chcecie miec pewnosc, poproście na pismie, ze do wrzesnia macie czas.
  • be-bop-a-nula

pismo już przecież było i zgoda jest. te skreślenia to naprawdę tylko formalność. W każdym razie tak mi powiedziano w BSSie:)
    Lu, a ty się zupełnie już pożegnałaś z CESLĄ?
  • Anonim

>be-bop-a-nula napisała:
    >Lu, a ty się zupełnie już pożegnałaś z CESLĄ?

tak, nie ma co sobie głowy zawracac:) ja juz zrobilam wszystko co trzeba, napisalam prace itp ale nie dostalam absolutorium, nie bede teraz wywalac tysiaca na formalnosci. chociaz to w sumie taniej niz na Stadionie Dziesieciolecia, tam chca za magistra 5 tys.; )
  • be-bop-a-nula

uu, to faktycznie.
    Ja jestem właśnie świeżo obroniona:) ale dopóki nie wydadzą mi dyplomu to się jeszcze wstrzymam z pozytywnymi komentarzami;))
  • ana banana calzón de lana

u laaa, Anula! gratuluję!!! jak poszło????
    ..ja też się zaczęłam zastanawiać nad sprężeniem się do września, czytając te wiadomości o rzekomym niepłaceniu stów dziewięciu.. Ale nawet jak ja bym się spięła, to pewnie ma promotorka będzie nieobecna... Ehhh; )
  • Zu

Ania dobrze że ty tylko się zastanawiać chciałaś bo już się zaczęłam martwić...;) a tak na serio to jest tak że teraz w okresie przejściowym każda tura ma troszkę inaczej. Ja jako że skończyłam we wrześniu na pewno płacę, kończący w marcu mają czas do września, ci z czerwca do listopada. Najważniejsze że my mamy 2 lata od absolutorium na obronę i płacimy wtedy 900. Następne roczniki już po 3 miesiącach będą musiały wznawiać studia i robić różnice programowe, wg BSS
  • be-bop-a-nula

>ana banana calzón de lana napisała:
    >u laaa, Anula! gratuluję!!! jak poszło????

poszło szybko i dobrze:) o dziwo:)
    zbierzcie się, bez sensu to potem latami ciągnąc i płacić tym bardziej:) (latwo mi mowic:P)
    powodzenia:)!
| |

Wszyscy wiemy o co chodzi..;)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)