-
*adRian*
Ehh pewnie juz zauwazyliscie ze sezon ogródkowy rozpoczęty.Piszcie wszystko!Co wam wpadnie do głowy i taaaaaaak az do zamkniecia ogrodka.A ja ze swojej strony zycze saaaaamych miłych wrazen!
-
Anonim
Dzieki, tez sie ciesze z ogrodka. Jak na razie siedza tam tylko "piekni" i "slawni". Ale to nie szkodzi... -
. .
wczoraj i przedwczoraj nie było marchewkowego.... :( dramat! no ale ogródek jest fajny, bałam sie we wtorek ze dostane jakims mlotkiem w glowe ale obyło sie.. zeby teraz tylko cieepło było...:) -
Anonim
Podobno nie będzie..... Jutro deszcze apokaliptyczne, a w weekend śnieg. -
-
Krzysztof
-
. .
-
jurysta
sodoma i gomora? hmm, ciepły klimat, dobre powietrze, duzo atrakcji towarzyszacych... pisze sie;-) -
*adRian*
fuc* ogródek jest tylko ze ja nie mam czasu by w nim siedziec buuuu kiedy się to zmini!!!???? -
forever
a ja byłam w piątek i nawet nie usiadłam w "ogródeczku" bo jakos chciałam sobie w środeczku posiedzieć ...:) te świeczki na stolikach ,taki nastrój romantyczny że hej, hehe;] i sączyłam swój koktajllllll ajjjjjj :) -
*adRian*
ooooo nice!ale chyba nie sama!a ja znów ponarzekam!buuu ja tez chce...jestem taki samotny:(((((i zmeczony.....:) -
forever
główka do góry :))) nie wierze ,że możesz być samotny :) a na zmęczenie najlepszy jest relaksik...:))) -
Anonim
ja tam non stop siedze po szkole i otoczony jestem tylko koleżankami
tez jestem samotny :) -
forever
-
*adRian*
prawda jest taka ze...gdzie się nie obejżysz to wszedzie single!!!!a juz mercer's to ich królestwo. ja juz rozgryzłem fenomen tego miejsca... tam poprostu jestesmy wśród swoich... -
Anonim
-
*adRian*
hmm zalezy jak na to patrzysz!!!przez to czujemy się...mniej samotni.zresztą patrząc na ludzi tam przebywajacych raczej zaobserwowac mozna osoby samotne z wyboru...nie z przymusu:) a samotny nie jest rownoznaczne ze słowem nieszczęsliwy! -
Anonim
coz
dla mnie przebywaja tam najbardziej samotni ludzi z samotnych
objawia sie to tym ze wygladaja na tą ulice z utęsknieniem, tak jakby chcieli byc na chwile choć wolni jak przechodnie:)
a no i czeste witanie sie i zegnanie, ciagle przysiadanie sie i szukanie znajomych
ale dlatego ze jestem melancholijny ostatnimi czasy tak mi sie zdaje... -
*adRian*
-
. .
ale sam nie oznacza samotny... :)
a tak w ogole to cos mi sie ostatnio nie podoba w mercersie.. przychodza jakies małolaty, panosza sie, obserwuja wszystkich naokolo.. i wiecznie norberto, yhh.. i mniejsze porcje marchewkowego.. wystarczy ze w polityce napisano ze tam tak fajnie to teraz wszyscy chca byc fajni..ja oczywiscie nikomu nie zabraniam. aaa moze mi sie tylko wydaje..a moze mam dzis taki dzien:) -
*adRian*
hehe pani M rozumiem ten ból ale...kiedys my bylismy tacy młodzi...i nas akceptowali a teraz...my musimy akceptowac!