• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lazy

Co robicie w wakacje?jakieś plany?
  • Anonim

ja bede ujerzdzala:) ale nie tylko bede tez kochala, przytulała i całowała:) heh jakie to beda piekne wakacje :]
  • lazy

takich też Ci życzę:)
    My z miko zjeżdżamy całe wybrzeże i mazurki w sierpniu:)a lipiec praca....żeby na to zarobić oczywiście:D:D:D
  • Anonim

jak bede pracowac to w sierpniu przez 3 tyg ale jak mi nie dadza 8 zleta na lape za godzine to sram na nich nie bede harowala za marne grosze jak moge jechac i sie powylegiwac na mazurkach i powalic sie troszke w tam czasie... heh najwyzej nie kupie sobie nowej kiecki i bucikow...; -)
  • lazy

o i ja widzę Gut podejście...ja jutro zatem będę walić sawickiego co by to chujostwo zdać;/
  • Anonim

a ja bede w górach z miss Pasek zapierdalac kilofami w rowie, jeszcze za darmo :D A o szczegółach nie powiem bo to chyba za długa historia <lol>
    No i pozdro 600 dla wszystkich planujacych "superowkie i ekscytujace" holidej prosto z familijnego,amerykanskiego filmu. :D
  • Anonim

ja bede miala suuuper wakacje rodem z hoollywood (ni huja nie wiem jak to sie pisze)

heheh zartuje nie wiem nawet jakie to sa wakacje... moze takie na farmie??? taak taaak na farmie!! ja chce na farmeeee!!! jk to świtenie brzmi to moge ulubione słowo po
    'hangr' i po słowie 'katakumby' oooch juz sie podniecilam
  • lazy

Darcyś ie zapomnij tylko wziąść ze sobą sporego zapasu gąbeczek do pudru:D:D:D
    ulubione słowo...hmmm....MIKOŁAJ:D:D:D
  • Anonim

eee pi**dole nie biore! bo aska i tak je wszystkie do kibla wrzuci. ciołek matołek :D;)
    Mikołaj... <lol> moj brat ma tak na imię :D:D:D
    a moje ulubione słowo to... kopytko
  • lazy

KOPYTKO:p
    a może ABSYNT?
    hie hie hie
    Teraz właśnie szukam czegoś na temat kolonizacji społecznej...oraz pedagogiki różnicy i chuj nic nie widzę:(((((
  • Anonim

kiedy weźmiecie przykład z naprawdę dobrej dziewczyny...nie znam jej osobiście,ale wszyscy,którzy ją znają osobiśćie mówią,że to naprawdęwyjątkowa dziewczyna...żyje w cichości i pokorze swego sera,a wy co tylko chlejecie!!zero jakiejkolwiek karności i pokory!!!
    Poznajcie ją...to wspaniała Rybska <brawo>Czikurybska
  • Anonim

kurde miało być serca,a wyszło sera,głodnemu ser na myśli:P
  • Anonim

Kurak hehe Absynt tez
    No ja tez nic nie widze i nie mam..nie widze prawie tak jak po absyncie.Kurak trza bedzie po sesyji obalic se troche
    ale tym czasem Milerszczaki-sawiszczaki itd..bleh

Ktos bardzo mondry pofiedźał kjedys "pokasz swojom twasz,pokasz ile w sobie marz".
    Tak więc w tym hołdzie "jestem jaki/a jestem" pozostawiam swoja wypowiedz. :D; )
    dariusz dżołkiewicz kłania sie bardzo nisko dosłownie w rytmach disco

ps. a co do sera to mozzarellaaaaaaa..mmmmmmniaam
  • lazy

oczy mnie bolą:)
  • Anonim

dagmara obłudna to najgorsza suka jaką miał anty-zaszczyt chodować chat
  • lazy

popieram...amen
  • MARLA

:(
  • lazy

marla czemu smutkasz?
  • MARLA

bo znowu nie jestem w temacie, a i nie popieram tego co wypisujecie, no ale nie musze, co nie?
    Pzdr
  • lazy

powiem Ci tak:ciesz się w tym wypadku że nie jesteś w temacie...
    Rozumiem możesz nie popierać bo nie znasz sytuacji...nie będę jej tłumaczyła w żadnym wypadku....i nie potrafisz się w nią wczuć...
    buziak:*
  • 1
  • 2
| |

Wszytko o CHATce czyli Chrześcijańskiej Akademii Teologicznej:) Grono dla wszystkich którzy s..

Chrześcijańska Akademia Teologiczna w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)