-
Anonim
jakiez to szczeście!! na 3 miesiące uwalniam sie od lorda milerskiego, maciuszki, bobra i wszytskihc innych ktorzy probowali wepchnąć mi coś do głowy co i tak uszami mi wychodziło;-) no i wspaniały koniec, dziś ostatni egzmain napisałam takie rzeczy te on umrze ze śmiechu i bede miala maciuszke na sumieniu, no coż takie jest życie. a ponieważ życie to to co lubie to lubierznie bede spędzała te wakacje-> to są najwspanialsze wakacje w moim zyciu, ja to czuje:-) -
Anonim
-
MARLA
-
Anonim
haha a cos dzisiaj było z panem japowskim ?hmmm cos mnie się już bajki mieszają,w związku z tym na piwo pojde jeszcze jedno,a pozniej jeszcze jedno i tak o to rzekną:kogoz to wychodowali na tym chacie? -
-
Anonim
a jutro rybcia chuchnie lordowi milerskiemu i on odleci do nieba;-)
ja też chce... chuchnij mi;-) -
MARLA
-
Anonim
no a ty juz masz podpis u milerskiego??? ty marlo jedna !!! a no tak ty masz u niego chody bo masz 5 z zerówki, no ładnie ładnie!! a my musimy za nim lazić i og szukac, a ja w pizdu mać nie mam jeszcze wpisu od dziubińskiego----> jakiez to szczęście!!! -
MARLA
hahaha no to jesteś mistrzynią Wiolciu, musisz go jakoś złapać, tego Dziubaska:)) Lord jest często nieuchwytny, uprzedzam...
-
lazy
-
Anonim
mnie również ksiądz Sssssss a lorda dorwę jutro i bedzie futro a teraz czekam z mam do polnocy co by pozrec cukierki dla oslody kazdej muliny :D -
lazy
-
Anonim
-
Anonim
hehehe no i dzis lord sie zniknął;-) a ja mam jutro weselicho i moja koktajlowa kiecuszka pojdzie w tany:-) tylko nie wiem czy ze mną;-(--->ja bede oddzielnie tańczyć w koncu nie prowadze;-) -
DARC BLONDIE :)
No ja też po ostatnim egzaminie, ale czy ktoś do cholery wie kiedy będzie Karneyowa, bo szlag mnie trafi jak od niej wpisu nie dostanę; / -
MARLA
-
lazy
marla weź mnie nie denerwuj ja jeszcze nie znam wyniku egzaminu z ped....hehehe:) -
MARLA
-
Anonim