-
lazy
zauważylam(bez obrazy barti)że wszyscy którzy mieli do tej pory dredy je zcinają...szczególnie mopman bez mopa to szoook:| -
DARC BLONDIE :)
wychodza z mody ?? HURRA !!!!!!!!! Nie moglam juz na nie patrzec, sorry, ale za duzo tego bylo :/ -
Anonim
no no jest nowa moda!!na tak zwaną mandarynę tj.wszystkie owoce polne i leśne(czytaj te no nektaryny,truskawki ect:D)upodabniają się do niedoszłej posiadaczki bursztynowego ptaka z Sopotu:D
Co by Doda powiedziała na to:generalnie sorry ale napier***mnie serducho od tego,sooorrryyy -
Anonim
no no jest nowa moda!!na tak zwaną mandarynę tj.wszystkie owoce polne i leśne(czytaj te no nektaryny,truskawki ect:D)upodabniają się do niedoszłej posiadaczki bursztynowego ptaka z Sopotu:D
Co by Doda powiedziała na to:generalnie sorry ale napier***mnie serducho od tego,sooorrryyy -
-
Anonim
Anonim
wiem kurna,że to ważny news,ale to popierdykane gronowisko nie musialo tego nawijać 3 razy na ruszt phiii -
lazy