Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lazy

zauważylam(bez obrazy barti)że wszyscy którzy mieli do tej pory dredy je zcinają...szczególnie mopman bez mopa to szoook:|
  • DARC BLONDIE :)

wychodza z mody ?? HURRA !!!!!!!!! Nie moglam juz na nie patrzec, sorry, ale za duzo tego bylo :/
  • Anonim

no no jest nowa moda!!na tak zwaną mandarynę tj.wszystkie owoce polne i leśne(czytaj te no nektaryny,truskawki ect:D)upodabniają się do niedoszłej posiadaczki bursztynowego ptaka z Sopotu:D
    Co by Doda powiedziała na to:generalnie sorry ale napier***mnie serducho od tego,sooorrryyy
  • Anonim

no no jest nowa moda!!na tak zwaną mandarynę tj.wszystkie owoce polne i leśne(czytaj te no nektaryny,truskawki ect:D)upodabniają się do niedoszłej posiadaczki bursztynowego ptaka z Sopotu:D
    Co by Doda powiedziała na to:generalnie sorry ale napier***mnie serducho od tego,sooorrryyy
  • Anonim

• Anonim

wiem kurna,że to ważny news,ale to popierdykane gronowisko nie musialo tego nawijać 3 razy na ruszt phiii
  • lazy

zapomniałaś o Grejfiucie:P
| |

Wszytko o CHATce czyli Chrześcijańskiej Akademii Teologicznej:) Grono dla wszystkich którzy s..

Chrześcijańska Akademia Teologiczna w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)