-
-
pozwol ze bede pisala tutaj.
porozwieszac plakaty... kto chcial to wiedzial i przujechal :) a mysle, ze poniewaz w tym roku sie udal to pewnie niezla reklama bedzie od odob ktore byly ... mam nadzieje :) wiecej sie koszulek sprzeda :P -
-
na poczatku bylo kiepsko.., ale to sotisko gdzie ja sprzedawalam mialo tansze oferty.. wokalista jednego z zespolow ja robi :) i.. no w sumie chyba nie bylo najgorzej:)
-
-
Christine
Rakija a któro to było to twoje stoisko??
W przyszłym roku to sie ludzi zmobilizuje jak ludzie ci co byli zrobia co trzeba to będzie git :D -
od bramy to na prawo. od razu stalo po prawej stronie... tam tansze koszulki... zeilony samochod.. i duzo ludzi :D
no w sumie to sie ciesze, ze tutaj zajrzalam.. moze sie uda nam spotkac w przyszlym roku :) -
Christine
pytanie: mieliście tam w chuj naszywek w takich tekturowych pudłach?? :> -
-
Christine
-
-
-
...byłem, byłem... 3 dni i sporo przelanego alko...
szkoda tylko, że pogoda nie dopisała - mogło być cieplej... w przyszłym roku wolałby,żeby impreza była jednak wcześniej... -
no ja myslalam, ze mnie szlag trafi.. przyjechalam o 10.00 rano.. i kumpel mial byc o 15.00 z namiotem... :D ale poniewaz sie spoznili.. to z moim kolega cali zmoklismy.. uhh... i w ogole to juz chcialam wracac do domu:D
-
Christine
-
-
Christine
-
Rakija: gdybyś wróciła - popełniłabyś duży błąd...; -)
a jak się wam podobał festiwal od strony muzycznej??
jak oceniacie publikę?? nie zanotowałem jakichś większych rozrób... -
o tak!!! Piotrek tam jest!!! ten po prawej :) wokal Patologicum :) zajebisty koles:D o ja...
-
Christine
-
Fala: wydaje mi sie , ze Cie widzialam... :) zreszta pewnie Ty mnie tez skoro przy stoisku sie kreciliscie :) ja tam bardzo duzo czasu spedzalam :)
co do muzyki... wiesz... bywaly lepsze i gorsze kapele... niektore to nie wiem co tam robily.. :D osobiscie nie znosze power metalu a takowy zespol z tego co pamietam sie pojawil.
publicznosc.. ja siedzialam i robilam foty i sprzedawalam :D ale szkoda, ze koncerty nie mogly trwac dluzej... :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Chełm
- Załóż własne grono tematyczne