Chełm [1088]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rakija

no moze bedziemy pisali tutaj? :)
  • rakija

pozwol ze bede pisala tutaj.
    porozwieszac plakaty... kto chcial to wiedzial i przujechal :) a mysle, ze poniewaz w tym roku sie udal to pewnie niezla reklama bedzie od odob ktore byly ... mam nadzieje :) wiecej sie koszulek sprzeda :P
  • rockatan

...a dużo się sprzedało w tym roku??...
  • rakija

na poczatku bylo kiepsko.., ale to sotisko gdzie ja sprzedawalam mialo tansze oferty.. wokalista jednego z zespolow ja robi :) i.. no w sumie chyba nie bylo najgorzej:)
  • Christine

Rakija a któro to było to twoje stoisko??
    W przyszłym roku to sie ludzi zmobilizuje jak ludzie ci co byli zrobia co trzeba to będzie git :D
  • rakija

od bramy to na prawo. od razu stalo po prawej stronie... tam tansze koszulki... zeilony samochod.. i duzo ludzi :D
    no w sumie to sie ciesze, ze tutaj zajrzalam.. moze sie uda nam spotkac w przyszlym roku :)
  • Christine

pytanie: mieliście tam w chuj naszywek w takich tekturowych pudłach?? :>
  • rakija

tak!!! :DDD to MY
  • Christine

Weź mi podaj swojego maila to coś ci prześle; ]
  • rakija

poszlo na prv :) o rety rety.. juz sie boje :P
  • rakija

a Ty roackatan byles?
  • rockatan

...byłem, byłem... 3 dni i sporo przelanego alko...
    szkoda tylko, że pogoda nie dopisała - mogło być cieplej... w przyszłym roku wolałby,żeby impreza była jednak wcześniej...
  • rakija

no ja myslalam, ze mnie szlag trafi.. przyjechalam o 10.00 rano.. i kumpel mial byc o 15.00 z namiotem... :D ale poniewaz sie spoznili.. to z moim kolega cali zmoklismy.. uhh... i w ogole to juz chcialam wracac do domu:D
  • Christine

czekaj zaraz prześle; ]
  • rakija

czekam czekam... :) juz nie moge :P
  • Christine

Poszło sprawdź poczte :]
  • rockatan

Rakija: gdybyś wróciła - popełniłabyś duży błąd...; -)
    a jak się wam podobał festiwal od strony muzycznej??
    jak oceniacie publikę?? nie zanotowałem jakichś większych rozrób...
  • rakija

o tak!!! Piotrek tam jest!!! ten po prawej :) wokal Patologicum :) zajebisty koles:D o ja...
  • Christine

Bo nie było większych rozrób. Muzycznie myśle że było fajnie; ]
  • rakija

Fala: wydaje mi sie , ze Cie widzialam... :) zreszta pewnie Ty mnie tez skoro przy stoisku sie kreciliscie :) ja tam bardzo duzo czasu spedzalam :)

co do muzyki... wiesz... bywaly lepsze i gorsze kapele... niektore to nie wiem co tam robily.. :D osobiscie nie znosze power metalu a takowy zespol z tego co pamietam sie pojawil.
    publicznosc.. ja siedzialam i robilam foty i sprzedawalam :D ale szkoda, ze koncerty nie mogly trwac dluzej... :)
| |

Grono dla ludzi mieszkających, pochodzących z Chełma, oraz zaprzyjaźnionych osób z innych miast...

Fotki

Miejsca grona (7)