- 1
- 2
-
Anonim
gdzie w WARSZAWIE moge kupic koszulke mojego kochanego zespolu... szukalem i nic... prosze o jakies namiary... poprosze tez o jakis link gdzie moge dokonac zakupu... Peace... a teraz ide ogladac mecz... -
Klata
Ja nie wiem, ale wybieram się do Londynu w przeciągu 2 miesięcy i już zbieram kasę na koszulkę i czapeczke; -) -
oB$tIk
wpadajcie teraz
jest spora obnizka
biala lub czarna koszulke mozna kupic juz za £20
pozdrowienia -
Lq
Hyhy ja juz zakupilem w londynie koszuleczke czapeczke i szaliczek ha!; ) -
-
Dea Augusta
-
oB$tIk
-
EUFORIA
ja bym chciałóa taka Lampardową koszulkę, ale nie taki szit za 15 zł...tylko taka prawdziwą najprawdziwszą!!!! -
Krisu
-
Krisu
a jesli chodzi gdzie mozna kupic koszulke to jest zajebsity sklep na ul. Puławskiej w Warszawie przy kinie Silver Screen i tam jest mase koszulek a jakby nie było to mozna zamowic bez problemu!! -
Latek
na allegro albo przy odrobinie szczescia w sklepie sportowym w silver screen na puławskiej, ale na allegro jest taniej wiekszy wybór etc polecam -
Anonim
ja swoja kupilem w internecie jak jeszcze byly strony internetowe ktore sprzedawaly oryginalne klubowe koszulki za 100zl... ale sie do nich dobrali i teraz mozna tylko na allegro. Ostatnio widzialem tam za 110zl -
Anonim
zobacz sobie w silver scren (dawne kino moskwa)jak wejdziesz to po prawej jest sklep z artykułami sportowymi widziałem tam dość dużą ilość różnych koszulek być może będzie i ta na której ci najbardziej zależy; -) -
Klata
Mi zależy na czapce "bejsbolówce" z takim fajnym lwem.Gdzie taka dostane. Zanim pojade do Londynu to troche wody w rzece Wisła upływnie, w Tamizie zreszta tez. -
Anonim
-
Anonim
niepowiem ci tego ja tam niekupowałem mi przywiózł znajomy z londynu ale wiem że jakieś są a cena mnie nieinteresuje bo ja zbieram tylko takie jak mi ktoś przywieźie z danego miasta:-)))) -
Anonim
ehh nobo na wlasnym przykladzie wiem, ze jak sie w sklepie kupuje to koszulki nike i adidas to 200-320zl kosztuja. -
Anonim
no ale masz orginalną a nie jakąś podróbkę za 100 pln z internetu więc niewiem o co chodzi takie są ceny nic nieporadzisz -
Anonim
-
Anonim
jakim sposobem po 100 mogą być orginalne skoro kosztują dużo więcej w sklepie chyba orginalnie podrabiane przez chińczyków ale mnie to wali skoro są to niech sobie będą ja niemam zaufania do kupowania czegoś takiego przez internet chyba że tylko od producenta to się zgadzam ale żadne takie z trzeciej ręki -
Anonim
no a myslisz ze za co w sklepie oplaca sie sprzedawcow i menadzerow? To tam dopiero jest z trzeciej reki, koszulka przechodzi przez fabryke, hurtownie itd. a w internecie prosta z fabryki jada
- 1
- 2