-
Korepetycje Biologia i chemia
Witam, jestem absolwentką farmacji. Od października udzielę korepetycji z biologii i chemii. Od pięciu lat udzielam korepetycji zwłaszcza przygotowujących do matury. Posiadam duże doświadczenie w nauczaniu i własne materiały, które kseruję na każdą lekcję dla ucznia.
Zapraszam od października zwłaszcza maturzystów.
Pozdrawiam.
Cena 30 zł/h, 50 zł/2h
Dojazd do ucznia.
Kontakt: e-mail otis87@o2.pl lub przez grono.
:)
Warszawa -
Monia
Pomoc w badaniu internetowym
Witam!
Jestem studentką Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej i przeprowadzam badanie dotyczące postrzegania niektórych zawodów. Jeśli ma Pan/Pani trochę czasu (ok. 15min) to proszę o odpowiedzenie na kilka pytań. Na początku badania jest umieszczona dokładna instrukcja. Badanie jest anonimowe. Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas.
Oto link badania: http://www.redfrogstudio.pl/badanie...
-
Studenci farmacji
Studenci farmacji na WUMie chętnie pomogą Ci w nadrobienu zaległości, przygotowaniu do klasówek, powtórzeniu przed MATURĄ czy egzaminem!
CHEMIA - BIOLOGIA - ANGIELSKI - NIEMIECKI - HISZPAŃSKI - CZESKI - ŁACINA
Zajęcia u nas (Chomiczówka koło lotniska Bemowo lub Ochota w okolicach Parku Szczęśliwickiego i Hali Banacha), lub u ucznia (tylko Warszawa!) zapewniamy własne materiały.
Cena ok. 40zł/h - do negocjacji zależnie od miejsca i czasu.
Pomogliśmy już kilkudziesięciu osobom - czekamy na Ciebie :)
Piszcie na prive'a.
-
Gumiś :-)
-
-
Sylvia
Studentka uniwersytetu warszawskiego wydziału chemii udzieli korepetycji na poziomie gimnazjum, liceum, matury z zakresu chemii, posiadam doświadczenie, zapewniam materiały, szczegółowe informacje grono bądź gg: 35579674 -
Joanna P.
Chemia wydaje Ci się trudna i przypomina czarną magię? Wydaje Ci się ,że mówią do Ciebie po chińsku? A może Ty,drogi Rodzicu szukasz pomocy dla swojego dziecka? Zapraszam! Chętnie pomogę! Klasówki, sprawdziany, prace domowe. Razem na pewno sobie poradzimy! Jestem absolwentką FARMACJI na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Zapraszam na korepetycje w przyjaznej atmosferze.
Wołomin, okolice -
Natka
Witam,
jestem studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, udzielam korepetycji z chemii i fizyki na poziomie gimnazjum, liceum, przygotowuję także do matury oraz innych egzaminów. Posiadam duzą ilość książek, ćwiczeń i repetytoriów. Mam dwuletnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji. Cena 30-35zl/ 60min. Możliwość dojazdu do ucznia. Gwarantuję skuteczność i satysfakcję!
tel: 793123898 mail: natasia.cz@gmail.com -
Syl
Studentka UW pomoże nadrobić zaległości z chemii na poziomie gimnazjum i liceum oraz przygotuje do matury (!), a wszystko to w miłej atmosferze i niedrogo;)
chemiasyl@wp.pl -
wróblaczek; )
Studentka farmacji chętnie udzieli korepetycji z chemii, biologii i matematyki na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum w Warszawie. Zarówno na poziomie podstawowym jak i rozszerzonym.
Mam do dyspozycji mnóstwo materiałów przydatnych w nauce. Gwarantuje solidne przygotowanie do klasówek, nadrabianie zaległości.
Proszę o kontakt na GG: 7961338 lub meilowo: asiula404@wp.pl -
Dorota
Sprzedam
-Chemia organiczna- krótkie wykłady- G.Patrick (nowa, nieużywana)
inf na prv
-
martuś; )
CHEMIA- Korepetycje u magistra farmacji!!!
Masz problem z chemią? Chętnie Ci pomogę!
Dlaczego ja?
Ponieważ:
- jestem tegoroczną absolwentką Farmacji na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. W związku z ukończonym kierunkiem studiów posiadam szeroką wiedzę teoretyczną i praktyczną z zakresu chemii.
-zdałam nową maturę i doskonale znam jej specyficzne wymagania
-mam doświadczenie- korepetycji udzielam od 5 lat
-zapewniam własne materiały
-prowadzę lekcje w bezstresowej ale mobilizującej atmosferze
-udzielam także korepetycji „na ostatnią chwilę”
A ponadto:
-mieszkam niedaleko Centrum (Wola), co gwarantuje Ci dobry dojazd na zajęcia
-mogę także przyjechać do Ciebie :)
Cena: 35zł/60min
(+ewentualne koszty dojazdu: 5-10zł do uzgodnienia w zależności od dzielnicy)
Kontakt: 511056139
SERDECZNIE ZAPRASZAM gimnazjalistów i licealistów. Zarówno tych przygotowujących się do matury jak i tych, którym chemia sprawia problemy.
-
Patryk®
Student farmacji udzieli korepetycji z chemii na poziomie gimnazjum i liceum(poziom rozszerzony i podstawowy). Zapewniam własne materiały. Przygotuję do prac klasowych i sprawdzianów oraz pomogę w rozwiązywaniu prac domowych. Dla swoich uczniów poza zajęciami oferuję także pomoc w razie nagłej potrzeby za pośrednictwem internetu. Preferuję dojazd ucznia na zajęcia.
Szczegóły pod numerem telefonu: 608 868 356(kontakt po godzinie 18)
-
Studenci farmacji
Studenci farmacji na WUMie chętnie pomogą Ci w nadrobienu zaległości, przygotowaniu do klasówek, powtórzeniu przed MATURĄ czy egzaminem!
CHEMIA - BIOLOGIA - ANGIELSKI - NIEMIECKI - HISZPAŃSKI - CZESKI - ŁACINA
Zajęcia u nas (Chomiczówka koło lotniska Bemowo lub Ochota w okolicach Parku Szczęśliwickiego i Hali Banacha), lub u ucznia (tylko Warszawa!) zapewniamy własne materiały.
Cena ok. 40zł/h - do negocjacji zależnie od miejsca i czasu.
Pomogliśmy już kilkudziesięciu osobom - czekamy na Ciebie :)
Piszcie na prive'a.