CHINY [1305]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

wjazd 50 RMB, free bar do 3am; ) muzyka hh i fajni ludzie. Ktoś jeszcze zna to miejsce??
  • Anonim

Faktycznie fajne,mialam okazje tez tam byc.Pozdrawiam :D
  • >>>szymenz<<<

the cutest place in BJ; ); * taku taku
  • chiny - here I am again!! :)

kurde bylem, idealnie!! nie raz i nie dwa!! a dzialo sie w tym klubie dzialo!! az lezka w oku sie kreci, he he :)))

szkoda ze w wawie takich miejsc nie ma :))
  • Kuba

Dzisiaj DJ gra polski HH !!! :))
  • .:tygrysek:.

aaa jak tam dotrzeć? jakiś adres?
    siedze narazie w Dalian, ale 18.08 wybieram sie do Pekinu na 2 tyg i w sumie oprócz biletu nie mam nic jeszcze załatwione; /
    znacie jakiś tanie w miare przyzwiote lokum; ) najlpiej z netem :P
  • >>>szymenz<<<

no my niestety 19 wyjezdzamy, 18 jezeli nie bedizemy mieli jakiegos dluzszego spotk z profesorem to na bank bedizemy taku zegnac taku pekin taku taku, z checia nasze ostatnie wspomnienia podzielimy z polska kolezanka, nie znamy adr (w sensie ja i ten murzyn co zaczal temat) bo zawsze pokazujemy tax gdzie skrecic, my mieszkamy przy hui xin bei li, jezeli masz ochote i sile tak z marszu leciec na impr , bedzie nam berdzo milo..

co do lokum, niestety malo zorientowani jestesmy, nasze mieszkanko jest super lokum , ale dzis odcieli nam net; ) no i ktos musi w koncu posprzatac a tak w ogole nie wpuszczamy nieznajomych, :) sprobuje popytac o cos dla kol, rozumiem ze dom goscinny w ambasadzie odpada ,,,??
  • .:tygrysek:.

juz zaplacilam za lao hostel czy jakos tam, wiec sprawa mieszkania odpada, dzieki za zainteresowanie, bardzo chetnie bym sie wybrala na imprezke, przylatuje przed 20, troche boje sie jechac tam sama zupelnie nie znajac Pekinu, wiec moze ustawilibysmy sie jakos wczesniej gdzies blisko mojego bądź waszego miejsca zamieszkania, z naciskiem na mojego; )

a swoją drogą coż za uprzejmość nie wpuszczamy nie znajomych..
    no ale powiedzmy, że rozumiem...
    obce kangury mnie przygarniają w dalian, a swoi nazywają "obcym" just got used to it.. no ale już po sprawie...
    w każdym razie jestem open na 18/19.08; )
    pzdr
  • >>>szymenz<<<

:) tak czasem nasz humor zwlaszcza czytany taki grymasik moze powodowac, tak naprawde przekonasz sie ze z cala rodzina moglabys u nas przemieszkac bez klopotu :) i nikt cie obcym tak naprawde nie nazywa ,

tyle ze my 19go wracamy do pl...
    wiec pozegnanie z taku robimy 18tego, lepiej ustawic sie jakos kolo nas bo my droge pokazujemy palcami ( tu skrec w prawo itd) bo wciaz nie znamy adr :) ,
    czekamy na info, moze byc na priv ew,

pzdr,
    in case i dont c ya, :)
    have phun in BG
  • Kuba

Nikt więcej nie był w TAKU??? Do Vixa pewnie chodzicie :P
  • Ximinez

Byłem raz w Taku i mają tam lewy alkohol. Ale jak się ktoś trzyma piwa, to jest ok. Muzyka, jak to muzyka, klubowy szajs. Z minusów, to czasami jest tam za dużo zalanych, cudzoziemskich siks i równie zalanych, bucowatych facetów.

Vics i Mix nie są złe. Jeżeli przyjdzie się w środku tygodnia, to można liczyć na stolik na balkoniku (to akurat w Vicsie) i zajebistą obsługę. Wiadomo, białymi klientami trzeba się pochwalić; )
  • czas na Kanadę

a jakie w ogole sa ceny w klubach? i moze jakies adresy bedziecie mogli zarzucic?
  • =>Hao la wushu<=

hmm, ja 21.08 bede w Beijing i zamierzam wbic na jakąś imprezke... skoro tak chwalicie taku... prosze o adresssss! bo podejrzewam ze moze byc ciezko z dotarciem tam na podsawie nazwy klubu..zwlaszcze z moja plynna chinszczyzna...
  • >>>szymenz<<<

widze ze wytrawny klubowicz :) sie nie umie pic to wszystko mozna zgonic na alko hehe :)

"Z minusów, to czasami jest tam za dużo zalanych, cudzoziemskich siks i równie zalanych, bucowatych facetów." - akurat w tym miejscu to plusy są, tak samo jak muzyka dekedentów z backstreet boys z as long as you love me , zawsze tuż po 22:)

anyways, moj pekiński łącznik donośi że taku zamkniete, wiec nie ma tematu, pozostają tylko piękne wspomnienia :)

Sowa, reaktywujmy taku na marymoncie :)
  • Kuba

Dobre miejsce było...wracamy tam!!!; D
  • Borys

Ja to chodzilem prawie nonstop do D22, oczywiscie zdarzylo mi sie tez byc w Vixie, Mixie, Propagandzie i Coco Bannana. :)
  • Anonim

No właśnie a co myślicie o Propagandzie? Byłam tam kilka razy i było naprawdę super, chociaż to może bardziej sprawka ludzi niż klubu? :) z której stacji metra jest najbliżej do Taku? Nie słyszałam o tym wcześniej, a szkoda