-
Dominajut
nie wiecie czy kupowanie w Chinach oryginalnych ubrań się opłaca?
np. Buty adidasa, nike'a albo jakieś ubrania tych firm. Czy jest taniej?
Kolega wybiera się do Kantonu i właśnie mam taką możliwość by coś dla mnie kupił, więc jeśli wiecie coś na ten temat to byłbym wdzięczny za wskazówki :P -
Dawid
no nie wiem jak to jest z obuwiem..;) ale napewno jest tam taniej bo tam to produkuja i nie ma za duzo posrednikow... dopiero jak do nas to dotrze to jest 100 innych przedtem.... wiec cena rosnie...
ja tez mam zapytanie odnoscnie zakupow w chinach poniewaz... jestem zainteresowany kupnem przez ebay czegoś tylko nie wiem jak to jest z wysylka do mnie i przlewem....
ma ktos doswiadczenie z tym? -
Anonim
>Dominajut napisał
>nie wiecie czy kupowanie w Chinach oryginalnych ubrań się
>opłaca?
>np. Buty adidasa, nike'a albo jakieś ubrania tych firm. Czy
>jest taniej?
>Kolega wybiera się do Kantonu i właśnie mam taką
>możliwość by coś dla mnie kupił, więc jeśli wiecie
>coś na ten temat to byłbym wdzięczny za wskazówki :P
Sa te same ceny co w Polsce a nawet i czesto drozej (Nike Adidas)
Najbardziej do tej pory oplacilo mi sie kupowac na allegro. -
Dawid
no nie wiem elektronika.... iphone 1300 pln w chinach (32gb) 3000 polska.... (32gb)
to wiecie jak przEZ EBAY-a? -
-
Anonim
>Dawid napisał
>no nie wiem elektronika.... iphone 1300 pln w chinach (32gb)
>3000 polska.... (32gb)
>to wiecie jak przEZ EBAY-a?
i dziala w Polsce? -
Dawid
no bo przeciez.... telefony.... no kurde jak to powiedziec.
telefony sa miedzynarodowe... fakt sa inne czestotliwosci ale telefony obsluguja je.; ) wiec dzialaja. -
Anonim
>Dawid napisał
>no bo przeciez.... telefony.... no kurde jak to powiedziec.
>telefony sa miedzynarodowe... fakt sa inne czestotliwosci
>ale telefony obsluguja je.; ) wiec dzialaja.
Tzn. jak bylem w Japonii na Akihabara to nic nie dziala w Polsce, o czym na szczescie dowiedzialem sie przed zakupem.
W Chinach elektronike tez sobie darowalem, bo wole dolozyc pare stow i miec cos co na pewno dziala w Polsce i jest tu serwisowane, niz kupic tanio bezuzyteczny gadzet z krzaczkami na wyswietlaczu.
Co do Adidasa i Nike - kupilem plecak w sklepie NIKE w Chinach za jakies 160 zlotych (najnowszy model AIR) oraz w Adidasie buty Kundo za ok 200 zlotych, tylko dlatego ze byly w kolorze ktory mi sie podobal, bo na allegro dalo sie te buty kupic od 160 zl.
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Chiny
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wszystko co z Chinami związane; )