CHINY [1305]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 阿尔图

jestem studentem 1 roku turystyki i rekreacjii w gdansku i coraz powarzniej mysle o praktyce w chinach.Jest to bardzo piekny i dynamiczny kraj.Jakie formalnosci musze spelnic i jak wygladaja praktyki w chinach?? z gory jestem wdzieczny
  • Kasia

Twoje pytanie jest niekonkretne.
  • 阿尔图

chodzi mi o praktyki w branzy tyrystycznej.ciekaw jestem jakie formalnosci musze spelnic by wyjechac z polski.
  • chiny - here I am again!! :)

zeby dostac wize do Chin wystarczy miec rezerwacje samolotu i po sprawie, wiza w 2 dni za darmo i mozna leciec lub jechac lub plynac :)))
    a jak chcesz miec prace to najpierw musisz miec firme i ona wystepuje do odpowiedniego organu administracyjnego w danej prowincji i zalatwia wszystkie dokumenty, po czym Ty dostajesz list i na jego podstawie starasz sie o wize pracownicza....

aha - trzeba byc zdrowym! normalnie nie sprawdzaja czy sie jest nosicielem czegokolwiek ale jak sie jedzie do pracy lub na studia trzeba przejsc badania (w Chinach!). nie mozna miec AIDS ani HIV.

pzdr
    L>
  • Wojtek Bąk

Nie prawda!!! Jak chcesz wyjechać do Chin nic prostszego!!! Polecam stronę praktyka.connectasia.pl
    Ja byłem, dobrze że studiujesz turystyk, to tak jak ja. Pracowałem w hotelu i zarabiałem 2700zł miesięcznie:) Polecam