Chorwacja [2313]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sylwunia

przyznaje ze chorwackie lody sa malo porownywalne do lodow polskich a juz na pewno wielkosc...lody w chorwacji sa pyyyyycha!!
  • Kasieńka

trzy razy większe kulki od naszych i ten niepowtarzalny smak; ))))) mniam :P
  • Agi

rewelacja ! sa super !!! :)
  • Anonim

kocham jeee! faktycznie- z polskimi lodami nieporównywalne: mają smak(co u nas rzadko się zdarza..) i są przeogroooomne :D jeszcze jak jakis przystojniak nimi wywija to mrauuu; )
  • Anonim

Zgadzam sie z przedmówcami :) lody są pycha, a smaków jest do wyboru do koloru :) Opłaca sie wydac te 3 kuna (za jedną kulke) na wielkie lody :):)
  • Moniek

Lody jak lody, ale to, co z nimi wyrabiają lodziarze... niesamowicie się wygłupiają... trzeba uważać, bo z 2 gałek może się zrobić olbrzymia konstrukcja nienadająca się do samodzielnego zjedzenia... :P
  • Anonim

oj tak, oni nie żałują porcji lodow, u nich dwie kulki to u nas 6 :)))
  • Razor

no racja a 4-6 HRK to uczciwa cena za taka kule
  • Kasieńka

A macie jakis ulubiony smak?? Mój to krem Dalmacja; )
  • Anonim

wlasnie dzis w poludnie wrocilam z chorwacji, lody sa pycha; bylam w dalamcji ale takiego smaku jak krem dalamacji to nie bylo i nie sporbowalam:(
    warto tam jechac chocby tylko na lody:)
  • Kasieńka

Krem dalmacja był na Hvarze; )
  • ● AGUS ●

lody w Chorwacji--- pycha!! mniaam mniam i do tego kuuule jak armatnie;]
  • Zoś

duże dobre i chba nietakie drogie :)
  • Anonim

na Hvarze jeszcze nie bylam ale moze kiedys bede:) dzieki zachwalaniu przez ciebie kremu dalamacji mam kolejny powod aby tam jechac:)
  • Anonim

Melonowe i Red Bull :D pyszne smaki :D
  • Anonim

Pyszne smaki mają i gałki są niczym armatnie. 5,- KN/ sztuka czyli tak jak w Polsce za 2 przyzwoitej wielkości...Warto absolutnie
  • Dagmara

macie racje.. porcja lodów wielkości obiadu.. aż mi slinka leci jak sobie wspomnę:)
  • anette

wszytsko co piszecie jest prawda, ale odradzam smak mietowy i smerfowy :)
  • Anonim

a mnie za kazdym razem rozbrajaja te sztuczki panow, ktorzy sprzedaja lody: udawane upuszczanie, mylenie wafelkow, rozkow, rolewanie czekolady :)
  • Anonim

Lody są zajebiste... wieksze i lepsze od polskich;]

pozdro.
| |

co za kraj.... hmmmmm! to jest to! czekam do wakacji, by znów odwiedzić ten piękny zakątek świ...

Fotki

Miejsca grona (1)