-
Sylwunia
przyznaje ze chorwackie lody sa malo porownywalne do lodow polskich a juz na pewno wielkosc...lody w chorwacji sa pyyyyycha!! -
Kasieńka
trzy razy większe kulki od naszych i ten niepowtarzalny smak; ))))) mniam :P -
Agi
-
Anonim
kocham jeee! faktycznie- z polskimi lodami nieporównywalne: mają smak(co u nas rzadko się zdarza..) i są przeogroooomne :D jeszcze jak jakis przystojniak nimi wywija to mrauuu; ) -
-
Anonim
Zgadzam sie z przedmówcami :) lody są pycha, a smaków jest do wyboru do koloru :) Opłaca sie wydac te 3 kuna (za jedną kulke) na wielkie lody :):) -
Moniek
Lody jak lody, ale to, co z nimi wyrabiają lodziarze... niesamowicie się wygłupiają... trzeba uważać, bo z 2 gałek może się zrobić olbrzymia konstrukcja nienadająca się do samodzielnego zjedzenia... :P -
Anonim
oj tak, oni nie żałują porcji lodow, u nich dwie kulki to u nas 6 :))) -
Razor
-
Kasieńka
-
Anonim
wlasnie dzis w poludnie wrocilam z chorwacji, lody sa pycha; bylam w dalamcji ale takiego smaku jak krem dalamacji to nie bylo i nie sporbowalam:(
warto tam jechac chocby tylko na lody:)
-
Kasieńka
-
● AGUS ●
lody w Chorwacji--- pycha!! mniaam mniam i do tego kuuule jak armatnie;] -
Zoś
-
Anonim
na Hvarze jeszcze nie bylam ale moze kiedys bede:) dzieki zachwalaniu przez ciebie kremu dalamacji mam kolejny powod aby tam jechac:) -
Anonim
-
Anonim
Pyszne smaki mają i gałki są niczym armatnie. 5,- KN/ sztuka czyli tak jak w Polsce za 2 przyzwoitej wielkości...Warto absolutnie -
Dagmara
macie racje.. porcja lodów wielkości obiadu.. aż mi slinka leci jak sobie wspomnę:) -
anette
wszytsko co piszecie jest prawda, ale odradzam smak mietowy i smerfowy :) -
Anonim
a mnie za kazdym razem rozbrajaja te sztuczki panow, ktorzy sprzedaja lody: udawane upuszczanie, mylenie wafelkow, rozkow, rolewanie czekolady :) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Chorwacja
- Załóż własne grono tematyczne