-
mar
No to jakie są wasze ulubione?
Dla mnie "Fighter","Dirrty",Walk Away",ta z Nellym,no i oczywiście bezkonkurencyjna "Beautiful".
I wg mnie 2płyta jest jednak lepsza niż pierwsza,to chyba oczywiste:) W związku z tym 3 bedzie jeszcze bardziej rewelacyjna:) (tylko kiedy?ktoś wie?!) -
MyKell
Ja mam 2 ulubione: są to Fighter ze względu na tekst mówiący o umocnieniu po odejściu bliskiej osoby oraz Beautiful za to że dzięki tej piosence wiele osób może zauważyć w sobie swoje naturalne piękno.
3 album miał być w połowie czerwca ale go nie ma! Pozostaje nam więc czekać na pierwszy singiel którym ma być utwór pt. "Dark Lady". A potem miesiąc na pojawienie się płyty w sklepie. -
mar
eh......to szkoda,że tej płyty nie ma.zazwyczaj ostatnio ściągam piosenki,ale tę bym kupiła.na pewno.czy singiel "Dark Lady"jest już w radiu u nas?i w ogóle kiedy w takim razie płyta?(przepraszam,ze cię zadręczam pytaniami,ale nareszcie mogę się coś o Ch.A.dowiedzieć!)
a co do piosenki "Beatiful"to się w 100 procentach zgadzam.ja myślę,że chodzi o to,że każdy,naprawdę KAŻDY,jest piękny i wyjątkowy.bez względu na to jak wygląda,co robi,gdzie żyje czy skąd pochodzi.śliczna piosenka -
MyKell
Niestety piosenki "Dark Lady" nie ma jeszcze ani w naszym radiu ani w radiu za granicą. Obawiam się, że album zostanie wydany we wrześniu ale kto wie.... może czeka nas niespodzianka. Wiem tylko, że jeśli nie dojdzie do wydania płyty do końca września wtedy może się w ogóle w tym roku nie pojawić. Związane jest to z zaślubinami zapowiedzianymi bodajże na grudzień...
I nie przepraszaj że się pytasz :) Kto pyta nie błądzi... A zresztą to forum istnieje po to. -
-
Nookie
Ja bardzo lubię "I Turn to you" z 1szej płyty, lubię też "Pero Me Acuerdo De Ti". Z nowej płyty, nie będę oryginalny: "Fighter" & Beautiful", "I'm ok" też mi wpadło w ucho, i też jest niezłe. -
Anonim
-
mar
oooooo!!!!!zapomniałam,włąsnie -"I turn to you"jest śliczna i jej przeróbka hiszpańska-"Por siempre tu" -
Anonim
-
IREALND..
ogolnie to wszystkie
ale naj naj naj
El Beso Del Final- wymiata.......
Dirrty
Fighter
Walk Away
Lovin' Me For Me -
Anonim
hmm...
dla mnie numer jeden - Fighter - nie dość że piosenka jest po prostu niesamowita, idealnie zaśpiewana, z rewelacyjnym tekstem to jeszcze ten odjechany, mroczny teledysk...
a ostatnio zasłuchuję się Get Mine Get Yours...:)
no i bardzo podoba mi się Hello -
MyKell
Zgadzam się w 1000 % Co prawda piosenka Hello nie została jeszcze umieszczona na albumie ale kto wie... sądzę, że jej przesłanie jest podobne do tego w Beautiful. Z tą jednak różnicą, że tam chodziło o wygląd a tu o marzenia itp. FOREVER XTINA!!!! -
Anonim
Wszystkie piosenki sa boskie. Chociaz trzeba przyznac ze druga plyta jest o wiele lepsza od pierwszej. Szkoda ze nikt tutaj nie wspomnial o "Somebody's somebody" z 1. plyty. Bardzo dlugo jej sluchalam. Teraz zasluchuje sie w "Hello" i wszystkich hiszpanskich ktore niedawno odkrylam :-) czyli "Pero Me Acuerdo De Ti", "Si No Te Hubiera Conocido", "Dame lo que yo te doy" i "El Beso Del Final" -
merle
-
MyKell
Oj Merle Merle...... Znowu odzywa sie moja filologiczna natura. Powinno być:
- Can't HOLD Us Down
oraz
- Dirrty.
Ale nie przejmuj się. Każdy Pokemonek popełnia błędy. -
Grono.Net
cała płyta Stripped! ale jeśli bym miała wybierać, to Get mine, get yours, can't hold us down, fighter :) -
Anonim
popieram plyta Stripped jest rewelacyjna!!!Jeden amerykanski dziennikarz powiedzial ze Christina wydala plyte jakiej sie nikt nie spodziewal a raczej nie spodziewal sie ze bedzie az tak dobra i zgadzam sie z nim :) -
Grono.Net
Pamiętam, jak kiedyś Wojewódzki w swoim programie powiedział, czy gdzieś w gazecie napisał, że Stripped przeszła jakby bez echa i została niedoceniona. I to niestety prawda!!! a ta płyta to najlepsza płyta, jakiej kiedykolwiek słuchałam!! po prostu perfekcyjna!! i tak czekam i czekam na 3... -
Anonim
może Wojewódzkiemu się nie spodobała nie przeszła bez echa ale część ludzi mogła się wystraszyć teledysku Dirrty i resztę sobie odpuścić ale nie przeszła bez echa for sure -
Grono.Net
Może przesadziłam.. ale masz rację - pewnie się przestraszyli Dirrrty... ale to takie generalizowanie. A Wojewódzkiemu się podobała, właśnie dlatego ubolewał nad tym, że ją zjechali.. -
Psychosis
Ja ogólnie lubię jej wszystkie utwory, ale to również uzależnione jest od mojego nastroju. Teraz Chriss idzie w ciekawszą stronę - jazz. Ciekawi mnie efekt końcowy. Nie ukrywam, że kocham Jazz i się ucieszyłem z takiej przemiany Christiny.