Chylińska ♪♪ [474]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • call me tim

No wlasnie. Czego sie spodziewacie? Mocniejszych, a moze lagodniejszych tekstow? A moze liczycie na to, ze Chylińska zmieni swoj styl grania i na nowej plycie zupelnie nas zaskoczy?
  • MegaEgo

ja bym chciała żeby powstało coś bardziej przypominającego "mrok", ale wątpię, żeby Chylińska poszła w tym kierunku :( Obstawiam, że teksty będą coraz ostrzejsze... choć w zasadzie chyba wszystko jest możliwe :)
  • Villemann Sandemo

Mam nadzieje, ze wyladuje jak najdalej od mroku!!
    Osobiscie wolalbym zeby kontynuowala Winna, tylko jeszcze ciezej i bardziej elektronicznie!! :]]]
  • absta

No daj spokój, to jest zespól rockowy jakby nie było...
  • Villemann Sandemo

Jasne...
    Ale wiesz, mi sie spodobala kiedys deklaracja Agi dotyczaca inspiracji Mansonem. Jako fan tegoz pana przyklaskuje temu pomyslowi i jego kontynuacji :)
  • Villemann Sandemo

Jasne...
    Ale wiesz, mi sie spodobala kiedys deklaracja Agi dotyczaca inspiracji Mansonem. Jako fan tegoz pana przyklaskuje temu pomyslowi i jego kontynuacji :)
  • MegaEgo

ha, jak ma być mansonowo to dobrze :)

byle było jak najmniej kawałków w stylu Deszcz-Będzie Słońce, a jak najwiecej wieczno-problemowych (albo coś w stylu zła zła zła :)
  • Villemann Sandemo

Popieram w stu procentach. Ostro i do pieca!!! ]:->
  • call me tim

ej... ale "deszcze - bedzie slonce" jest fajne... wiec mi sie tu prosze nie czepiac :P :P :P

a za ostrzejszym graniem tez jestem za... :))
  • il crisantemo

Mnie osobiscie wydaje sie, ze raczej nie znajda sie na nowej plycie kawalki w stylu "Chylinska" czy "Goraca prosba". Nie byly one zle, absolutnie, ale IMO brzmialy one troche jak manifest "wyzwolilam sie spod rzadow Skawy, to teraz moge sobie pokurwic"; )) Ale moze sie rowniez okazac, ze kolejny album to bedzie jeszcze bardziej agresywny... I tez bedzie sie podobac;)

zas co do Mansona - ''Wieczny problem" to (jak dla mojego ucha) baaaaardzo wyrazne nawiazania do niego.
  • call me tim

a moze druga nie bedzie "ostrzejsza'' bo Chylinska juz naplula w twarz Skawinskiemu... i teraz juz nie ma komu :P
    wiec moze bedzie jak "niczyja" bo Chylinska postanowi odpoczac; ) :P
  • absta

Konkretna odpowiedź na konkretne pytanie. Spodziewam się (a moze mam nadziej na) ciężkiego, gitarowego grania Misiaka i Bola, z genialnym wokalem Agi(chociaż to napewno będzie;)) ,nutą umiejętności Hornego w dzwiękach syntetycznych, że tak to nazwe i mocnego uderzenia Krasza. Tak to widze:>
  • call me tim

O! mi tez to pasuje... teraz pozostaje nam tylko trzymac kciuki... albo podeslac Chylińskiej nasze pomysly; ) :P
  • Anonim

cos w stylu ona
  • absta

Dokładnie o to mi chodziło;)
  • Anonim

Ja liczę na to, że Chylińska będzie z tej płyty zadowolona.
  • call me tim

a ja licze na to, ze to ja bede zadowolony sluchajac nowej plyty Chylinskiej :))
  • MegaEgo

dokładnie :)
  • Anonim

oj nieladnie, placida kasuje posty na forum....oj nieladnie...buuu, ale kwas, koncert w bytomiu do d..py!byl!! a co to tylko pochlebne opinie mozna pisac?chylimna spiewa od roku to samo i gada tez, moze by zaczela byc bardziej kreatywna?bo to juz nudne..
  • call me tim

ja bylem tylko na jednym koncercie... :( i mi sie nie znudzilo... chetnie bym jeszcze poszedl na jakies 5 no moze 6 :P
    i na tym jednym to nawet fajnie gadala :]

a ze moglaby cos nowego zrobic to swoja droga... ja jednak mysle, ze Aga podczas naszej burzliwej "debaty" nie proznuje i "dokreca" tu i tam aby zadowolic nasze wymagajace uszy; )

i opinie tez nie musz byc tylko pozytywne... ale czy da pisac sie inne na temat Agnieszki Chylińskiej?? :> :P :P; )))